Mijn Kijklijst
Terug

Love is in the Air

  • 2019
  • Nederlands
  • 3 Seizoenen

Bijzondere verhalen over mensen met familieleden in verre landen die ze niet makkelijk zelf kunnen bezoeken. The sky is the limit wanneer Robert ten Brink de hele wereld over reist.Lees meer

Genre
Nederlands
Acteurs
Robert ten Brink
Taal
Nederlands

  1. Seizoen 5
  2. Seizoen 6
  3. Seizoen 7

Seizoen 7

Aflevering 1

44 min

Danny is zeven jaar geleden naar Tanzania verhuisd voor de liefde. Danny mist zijn moeder en zus heel erg. Peter woont samen met zijn vrouw in Tanzania. Drie van zijn kinderen wonen in Nederland en missen hem enorm.

Aflevering 2

43 min

Robert vertrekt naar Brazilië om dierbaren bij elkaar te brengen. In deze aflevering gaan Burdy en Frans met hem mee om hun dochter, Sylvia, te bezoeken. Verder herenigt Robert John met zijn ouders en broer.

Aflevering 3

43 min

In Brazilië herenigt Robert Telma met haar moeder, die ze al negen jaar niet heeft gezien. Ook gaat Robert op bezoek bij Nico en Hennie, die naar Brazilië emigreerden toen hun dochter Elizabeth zestien was.

Aflevering 4

43 min

Abe en Mirjam willen dolgraag met hun dochters naar Zuid-Afrika afreizen om Christine, de ernstig zieke moeder van Abe, op te zoeken. De zussen en broer Vorstenbos bezoeken hun oudste broer, Koos, in Zuid-Afrika.

Aflevering 5

42 min

Robert neemt de Zuid-Afrikaanse Petro en haar gezin mee voor een mooi weerzien met haar zus. In Kaapstad herenigt Robert oma Els met haar gezin.

Aflevering 6

41 min

Diane heeft een tweelingzus die in Zuid-Afrika woont. Het gemis is sinds de geboorte van haar zoon alleen maar erger geworden. In Johannesburg wordt Richard herenigd met zijn moeder.

Aflevering 7

41 min

Hans en Trudy zoeken samen met hun kinderen kleinzonen Florian en Chistiaan op in Vietnam. Thuan vluchtte op zijn achttiende uit Vietnam. Robert neemt hem en zijn gezin mee voor een emotioneel weerzien met zijn familie.

Aflevering 8

42 min

Robert neemt Ellen en haar man, Hans, mee naar Changrai in Thailand. Ze zoeken daar Ellens broer Peter op. In Bangkok gaat Robert langs bij de uit Nederland afkomstige Alex die al zeventien jaar in Thailand woont.

Aflevering 9

43 min

De 82-jarige Jannie woont in Colombia. Haar zus, Willie, bezoekt haar daar voor het eerst. En ook voor José komt een droom uit. Hij kan eindelijk zijn vrouw en kinderen voorstellen aan zijn moeder in Colombia.

Aflevering 10

42 min

De 47-jarige Mirethy verliet haar geboorteland Panama 21 jaar geleden vanwege de liefde. Ze mist haar familie in Panama verschrikkelijk. De Nederlandse Henri Odink wil zijn zussen en nichtje zijn leven in Panama tonen.

Love is in the Air

  • 2019
  • Nederlands
  • 3 Seizoenen

Bijzondere verhalen over mensen met familieleden in verre landen die ze niet makkelijk zelf kunnen bezoeken. The sky is the limit wanneer Robert ten Brink de hele wereld over reist. Van de bijzondere ontmoetingen tussen ouders en hun kind tot de hereniging van broers en zussen die elkaar in jaren niet hebben kunnen zien: als het om echte liefde gaat, is geen land te ver voor hem.

Acteurs
Robert ten Brink
Taal
Nederlands
Genre
Nederlands