Terug

Love is in the Air

  • 2019
  • Programma, Nederlands
  • 3 Seizoenen

Bijzondere verhalen over mensen met familieleden in verre landen die ze niet makkelijk zelf kunnen bezoeken. The sky is the limit wanneer Robert ten Brink de hele wereld over reist.Lees meer

Genre
Programma, Nederlands
Acteurs
Robert ten Brink
Taal
Nederlands

  1. Seizoen 5
  2. Seizoen 6
  3. Seizoen 7

Seizoen 6

Aflevering 1

42 min

De dochter van een gezin uit Zutphen ontmoette in Australië een jongen met wie ze misschien wil trouwen. Haar ouders hebben hem alleen nog nooit gezien. Jamie wil haar opa met zijn broer en zus herenigen

Aflevering 2

42 min

De Groningse Gea gaat samen met haar echtgenoot, Ruud, op bezoek bij haar zus, Alie. Elianne wil haar zus, Monique, en haar gezin in Australië opzoeken. Ze missen elkaar verschrikkelijk.

Aflevering 3

42 min

Mary's echtgenoot, Erick, gunt zijn vrouw na een zware periode een bezoek aan haar lievelingsbroer in Australië. Germaine wil dat haar man, Ian, zijn broer in Australië gaat opzoeken samen met hun twee zoons.

Aflevering 4

42 min

Juul zoekt zijn broer, Joep, op in Australië. Voor het eerst in vijftig jaar vieren ze hun verjaardag. Iris en haar drie jongste dochters reizen ook mee. Dit viertal gaat op bezoek bij een oudere dochter van Iris.

Aflevering 5

42 min

De 85-jarige Gre gaat op bezoek bij haar 82-jarige zus, Riet, in Nieuw-Zeeland. Gre maakt de reis met Rick en zijn zoon, Martijn. Zij bezoeken Ricks dochter uit een eerdere relatie, Natasha.

Aflevering 6

42 min

Linda gaat met haar zoontjes op bezoek bij haar ouders in Nieuw-Zeeland. Rob en zijn zussen, Yvonne, Bea en Marja, reizen ook mee. Zij gaan op bezoek bij hun oudste broer, de 82-jarige Wil.

Aflevering 7

42 min

De 32-jarige boerenzoon Wilco krijgt in Nieuw-Zeeland bezoek van zijn ouders en twee broers. Hun reisgenoten zijn de zussen Charlotte en Marjolein. Zij zoeken hun oudste zus, Marieke, op.

Aflevering 8

42 min

Ellie en Mart gaan op bezoek bij hun 27-jarige nichtje Sanne. Ze gaan op reis met de 27-jarige Sean en 25-jarige Jeroen. Zij gaan op bezoek bij Seans grootouders, die sinds de jaren 60 in Nieuw-Zeeland wonen.

Love is in the Air

  • 2019
  • Programma, Nederlands
  • 3 Seizoenen

Bijzondere verhalen over mensen met familieleden in verre landen die ze niet makkelijk zelf kunnen bezoeken. The sky is the limit wanneer Robert ten Brink de hele wereld over reist. Van de bijzondere ontmoetingen tussen ouders en hun kind tot de hereniging van broers en zussen die elkaar in jaren niet hebben kunnen zien: als het om echte liefde gaat, is geen land te ver voor hem.

Acteurs
Robert ten Brink
Taal
Nederlands
Genre
Programma, Nederlands