SUSPECTS

SUSPECTS

 • 2018

  In SUSPECTS bijten politiefunctionarissen Susan Vlaanderen, Daan de Ridder en Liv Scholten zich vast in een aantal eigentijdse en moeilijk oplosbare misdaadzaken rondom een pedofielennetwerk, groepsverkrachtingszaak, moord met sadistische trekken, roofmoord en de verdwijning van een militair met PTSS.

  Genre
  Misdaad,
  Nederlands
  Acteurs
  Carly Wijs,
  Jeroen Spitzenberger,
  Britte Lagcher
  Taal
  Nederlands

  Seizoen

  141 min
  Vermiste Peuter

  Als de 2-jarige Milou wordt gekidnapt, begint voor Susan, Daan en Liv een race tegen de klok. Milous ouders zijn verwikkeld zijn in een heftige strijd om de voogdij. Is één van hen verantwoordelijk voor de verdwijning?

  241 min
  Serieverkrachte...

  Tijdens de jacht op een wrede serieverkrachter, ontdekken Susan, Daan en Liv dat het meest recente slachtoffer de echtgenote van de hoofdcommissaris is. Tijdens de verhoringen, stuiten ze op schokkende feiten.

  342 min
  Ontvoering

  De 19-jarige Melle vecht voor zijn leven nadat er brand is gesticht in zijn huis. Tijdens het onderzoek naar de zaak treffen Susan, Daan en Liv een oude bekende: projectontwikkelaar Steven Groothuis.

  442 min
  Makkelijke Proo...

  Susan, Daan en Liv onderzoeken een gruwelijke steekpartij, waarbij een schoolmeisje het slachtoffer werd. Het blijkt dat het slachtoffer minderjarig is. En zwanger. Maar wat deed ze midden in de nacht in dat park?

  539 min
  Dubbele Moord

  Een man wordt dood gevonden in een verlaten pand. Op dezelfde plek is drie jaar eerder een Poolse bouwvakker vermoord, een zaak die tot woede van de familie nooit is opgelost. Hebben deze zaken met elkaar te maken?

  639 min
  Dodelijke Drugs

  Met één dodelijk slachtoffer en een ander slachtoffer vechtend voor zijn leven, blijken levensgevaarlijke drugs in omloop te zijn. Susan en haar team moeten de dealer zien te vinden voordat er meer slachtoffers vallen.

  738 min
  Seriemoordernaa...

  Een docente op een middelbare school is op gruwelijke wijze vermoord. Susan, Daan en Liv ontdekken dat het slachtoffer werd gestalkt. Bovendien werkt er een klusjesman op school die eerder veroordeeld is voor moord.

  838 min
  Gevangenen

  Susan, Daan en Liv worden naar een kanaal geroepen waar een ernstig verbrand meisje is gedumpt. Het slachtoffer blijkt al twee jaar vermist te zijn. Waar is ze al die tijd geweest? En wie heeft haar daar achtergelaten?