Mijn Kijklijst
Terug

Temptation Island

 • 2020
 • Reality, Nederlands
 • 5 Seizoenen

Op een tropische bestemming in Thailand gaan twee Nederlandse en twee Belgische koppels de ultieme relatietest aan. Twee weken lang leven ze gescheiden van hun partner, omringd door acht bloedmooie vrijgezellen.

Genre
Reality, Nederlands
Acteurs
Rick Brandsteder
Annelien Coorevits
Taal
Nederlands

 1. Seizoen 1
 2. Seizoen 2
 3. Seizoen 3
 4. Seizoen 4
 5. Seizoen 5

Seizoen 4

Aflevering 1

50 min

Het startschot van het spel der verleiding wordt gegeven. Vier moedige koppels gaan in Thailand de strijd aan met de verleidelijke vrijgezellen. We maken kennis met alle singles.

Aflevering 2

50 min

De mannen worden na een wilde nacht voor het eerst wakker zonder hun vriendin. De dames nemen hun intrek in de villa waar ze worden opgewacht door hun sexy singles.

Aflevering 3

48 min

De dames worden getrakteerd op een wellnesservaring overgoten met testosteron, terwijl de mannen uit hun tent gelokt worden door de sluwe vrijgezelle dames. Die avond loopt de spanning in het mannenresort hoog op.

Aflevering 4

48 min

Met het eerste kampvuur in het vooruitzicht slaan de zenuwen ongenadig toe. De koppels krijgen voor het eerst een glimp te zien van hoe hun partner het er tussen de wulpse vrijgezellen vanaf brengt.

Aflevering 5

44 min

Het eerste kampvuur liet zijn sporen na en geeft de vrijgezellen nu de kans om toe te slaan. Romantiek en jaloezie hangen in de lucht en dat leidt tot nachtelijke avonturen in de slaapkamer.

Aflevering 6

47 min

Met het tweede kampvuur in het vooruitzicht stijgt de spanning in beide resorts. De beelden van de partners laten een diepe indruk na. De eerste barsten in de relaties worden langzamerhand zichtbaar.

Aflevering 7

47 min

Alle koppels hebben zo hun eigen strategie ontwikkeld om de verleiding uit de weg te gaan, maar de geslepen vrijgezellen weten de verdediging vakkundig te omzeilen. Stapje voor stapje komen ze dichterbij.

Aflevering 8

46 min

Het derde kampvuur zorgt voor veel commotie op beide resorts en de tranen vloeien dan ook rijkelijk. Voor sommigen groeit het besef dat ze wel eens helemaal alleen naar huis zouden kunnen terugkeren.

Aflevering 9

41 min

Het gemis van hun partners zorgt bij de koppels voor vertwijfeling en daar proberen de vrijgezellen handig op in te spelen. Een mysterieuze verschijning maakt haar opwachting.

Aflevering 10

47 min

De vrijgezellen willen de verleiding verder opdrijven en ontwikkelen alternatieve strategieën. En wat een romantische date zou moeten worden voor Milou, zou wel eens kunnen uitdraaien op een fiasco.

Aflevering 11

47 min

De meeste dromen zijn bedrog. Maar als je het Sidney vraagt, twijfelt hij toch... Het kampvuur van vanavond verhit de gemoederen nog verder en zorgt voor emotionele momenten. Vooral Sidney dreigt de controle helemaal te verliezen.

Aflevering 12

46 min

De koppels krijgen het steeds moeilijker om het vertrouwen in hun partners te behouden. Er vallen dan ook harde woorden. De vrijgezellen gooien al hun troeven op tafel en het medisch rampenplan wordt zelfs afgekondigd.

Aflevering 13

49 min

Het laatste kampvuur voor de dreamdates slaat in als een bom. Van de zelfzekere koppels die dit avontuur begonnen, blijft niet veel meer over. De emoties laaien dan ook hoog op.

Aflevering 14

44 min

Met de dreamdates in het vooruitzicht nadert de ultieme relatietest zijn einde. De partners zullen nog een laatste nacht doorbrengen in het gezelschap van hun favoriete single.

Aflevering 15

51 min

Het moment van de waarheid breekt aan voor de koppels. Vandaag zullen ze bij het laatste kampvuur verantwoording aan elkaar moeten afleggen, en dat zorgt voor de nodige spanning.

Aflevering 16

48 min

We kijken samen met de singles naar hoe het de koppels enkele maanden na hun thuiskomst vergaat. Wat hebben de koppels geleerd uit hun avontuur? Wie is er nog gelukkig samen?

Temptation Island

 • 2020
 • Reality, Nederlands
 • 5 Seizoenen

Op een tropische bestemming in Thailand gaan twee Nederlandse en twee Belgische koppels de ultieme relatietest aan. Twee weken lang leven ze gescheiden van hun partner, omringd door acht bloedmooie vrijgezellen.

Acteurs
Rick Brandsteder
Annelien Coorevits
Taal
Nederlands
Genre
Reality, Nederlands