Temptation Island

Temptation Island

 • 2018

  Realityshow waarin vier stellen de ultieme relatietest aangaan. Op een tropische bestemming in het zonnige Thailand gaan twee Nederlandse en twee Belgische koppels de uitdaging aan. Twee weken lang leven ze gescheiden van hun partner, omringd door acht bloedmooie vrijgezellen die niets te verliezen hebben.Lees meer

  Genre
  Reality,
  Nederlands,
  Programma
  Acteurs
  Rick Brandsteder,
  Annelien Coorevits
  Taal
  Nederlands

  Seizoen

  143 min

  De kijker kan kennismaken met de vier koppels die meedoen. De koppels reizen af naar het tropische Thailand en krijgen daar voor het eerst de verleidelijke vrijgezelle mannen en vrouwen te zien.

  244 min

  Het is de tweede dag op 'Temptation Island'. De koppels hebben de eerste nacht gescheiden doorgebracht en worden alleen wakker op een prachtig resort dat zij delen met tien verleidelijke singles.

  347 min

  Na twee heftige nachten in zowel het mannen- als het vrouwenresort zien de koppels elkaar weer terug. En dan wel op een heel bijzondere manier.

  447 min

  De mannen en vrouwen zijn in de vorige aflevering voor het eerst geconfronteerd met beelden van hun partner. En dat is bij sommigen ingeslagen als een bom.

  547 min

  Na een zeer bewogen en zwoele nacht is het in de avond weer tijd voor een kampvuur. Voor de tweede keer worden zowel de mannen als de vrouwen geconfronteerd met beelden van hun partners en die beelden liegen er niet om.

  645 min

  Zowel de mannen als de vrouwen krijgen de kans om met één van de vrijgezellen een romantische date te hebben. Blijven ze hun partner trouw of zwichten ze voor de verleidingen van 'Temptation Island'?

  747 min

  Vandaag een cruciale dag voor de koppels. Het laatste kampvuur met beelden van elkaar voor de hereniging met de partners. En de keuze wie van de singles wordt uitverkoren om op ultieme droomdate te gaan.

  845 min

  'Temptation Island' zit er bijna op. Maar voordat de partners elkaar terugzien bij het laatste kampvuur, gaan ze op droomdate met de single die de meeste indruk op hen heeft gemaakt.

  950 min

  'Temptation Island' zit er bijna op. Maar voordat de partners elkaar terugzien bij het laatste kampvuur, gaan ze op droomdate met de single die de meeste indruk op hen heeft gemaakt.

  1046 min

  De koppels zijn inmiddels een paar maanden terug na een bewogen, emotionele reis. Hoe kijken ze terug op hun deelname aan 'Temptation Island'? En welke koppels hebben nog altijd een relatie en welke niet?