Terug

Hotter Than My Daughter

 • 2019
 • Programma, Nederlands, Reality
 • 8 Seizoenen

Dochters die schoon genoeg hebben van de opvallende kleding en het roekeloze gedrag van hun moeder of vader schakelen de hulp in van beauty en fashion experts. De dochters willen zich niet langer doodschamen voor hun ouder tegenover vrienden en bekenden.Lees meer

Genre
Programma, Nederlands, Reality
Acteurs
Gordon Heuckeroth
Patty Brard
Taal
Nederlands

 1. Seizoen 1
 2. Seizoen 2
 3. Seizoen 3
 4. Seizoen 4
 5. Seizoen 5
 6. Seizoen 6
 7. Seizoen 7
 8. Seizoen 8

Seizoen 8

Aflevering 1

39 min

De 44-jarige Fouzia kleedt zich voornamelijk als Gothic, maar als groot Disney-fan draagt ze ook graag Disney-leggings. De 39-jarige Gosia haat ouder worden en kleedt zich lekker jong. Haar dochter schaamt zich kapot!

Aflevering 2

40 min

De 27-jarige Michella draagt alleen maar joggingspakken met teenslippers. Zij heeft een relatie met de 49-jarige Ed. Zijn zoon, de 13-jarige Bradley, vindt het vreselijk hoe Michella er altijd bij loopt.

Aflevering 3

43 min

De 32-jarige Jaan draagt graag sexy kleding en heeft meer dan veertig tatoeages. De 55-jarige Simone loopt loopt het liefst in joggingbroeken en oude shirts. Dat wisselt ze af met uitdagende kleding tijdens fotoshoots.

Aflevering 4

39 min

De kledingstijl van de 56-jarige Spaanse Trinidad is een hysterische mix van roze leggings, hoge hakken en tijgerprintjes. De 40-jarige Elenora werkt in de porno-industrie en kleedt zich privé ook heel sexy.

Aflevering 5

42 min

De 28-jarige tattoo-artist Debbie heeft vele euro´s geïnvesteerd in borstvergrotingen en gebruikt regelmatig botox. De 50-jarige Joyce heeft al eerder meegedaan, maar kleedt zich nog steeds te sexy volgens dochter Romy.

Aflevering 6

43 min

De 43-jarige Louise is een groot fan van fantasy en gaat ook naar speciale evenementen. In het dagelijks leven hult ze zich ook in fantasy-outfits. De 48-jarige Helga houdt van sexy kleding en zit onder de tattoos.

Aflevering 7

42 min

De 44-jarige Linda voelt zich jong, ook al is ze inmiddels oma. Ze houdt van feesten en gebruikt af en toe xtc. De 54-jarige Pieta kleedt zich erg bloot. Dochter Kimberly schaamt zich als mannen Pieta op straat nakijken.

Aflevering 8

39 min

Tommy heeft zowel zijn oma, Gonnie, als zijn moeder, Susanne, opgegeven. Oma Gonnie van 72 scharrelt er sinds haar scheiding lekker op los. Dochter Susanne gedraagt en kleedt zich absoluut niet als iemand van 52 jaar.

Hotter Than My Daughter

 • 2019
 • Programma, Nederlands, Reality
 • 8 Seizoenen

Dochters die schoon genoeg hebben van de opvallende kleding en het roekeloze gedrag van hun moeder of vader schakelen de hulp in van beauty en fashion experts. De dochters willen zich niet langer doodschamen voor hun ouder tegenover vrienden en bekenden. Het wordt tijd dat de ouder in kwestie zich eens kleedt naar leeftijd.

Acteurs
Gordon Heuckeroth
Patty Brard
Taal
Nederlands
Genre
Programma, Nederlands, Reality