Terug

Code Black

  • 2016
  • Drama
  • 2 Seizoenen

Deze ziekenhuisserie speelt zich af op de drukste SEH van de VS. De toestroom van patiënten is soms zo groot dat de artsen en verpleegkundigen die hen moeten behandelen niet over de benodigde middelen beschikken om dat te doen - waardoor een situatie ontstaat die Code Black wordt genoemd.Lees meer

Genre
Drama
Acteurs
Marcia Gay Harden
Raza Jaffrey
Bonnie Somerville
Taal
Engels

  1. Seizoen 1
  2. Seizoen 2

Seizoen 1

Afl. 1: Pilot

42 min

Dr Leanne Rorish zet de vier nieuwe artsen in opleiding meteen aan het werk op hun eerste dag in het Angels Memorial Hospital, op de drukste, beruchtste SEH van het land.

Afl. 2: We Plug Holes

38 min

Nadat Christa het leven van een vrouw redt, vraagt ze Neal of hij haar wil opereren, zodat ze vruchtbaar blijft. Mario krijgt ruzie met een patiënt, nadat hij een diagnose heeft gesteld die zijn ijshockeycarrière in gevaar brengt.

Afl. 3: Pre-Existing Conditions

40 min

Nadat ze 36 uur aaneengesloten onder Code Black hebben gewerkt, moeten de artsen in alle chaos Margaret O'Brien opvangen, de moeder van twee zoons die bij een ernstig auto-ongeluk betrokken waren.

Afl. 4: Sometimes It's a Zebra

41 min

Een nieuwe chirurg, Cole Guthrie, komt bij Angels Memorial werken op voorspraak van zijn vader en hij krijgt het aan de stok met Leanne vanwege hun totaal verschillende werkwijzen.

Afl. 5: Doctors With Borders

41 min

Neal botst met zijn vader, de neurochirurg, over de behandeling van zijn ernstig zieke moeder. Vanwege haar mysterieuze symptomen is Angels Memorial gedwongen Operatiekamer 1 in quarantaine te houden.

Afl. 6: In Extremis

41 min

Leanne staat voor de moeilijke beslissing of ze Tom Moreno moet redden, de politieman die haar hielp bij het ongeluk van haar gezin.

Afl. 7: Buen Árbol

41 min

Angus gebruikt zijn achtergrond in de psychologie om een vrouw te helpen die niet meer weet hoe ze zichzelf en anderen heeft verwond. Christa sluit vriendschap met een illegale immigrante.

Afl. 8: You Are the Heart

40 min

Christa beleeft haar drukste dienst ooit als ze verantwoordelijk is voor alle spoedgevallen in Angels Memorial, dus niet alleen die in de SEH.

Afl. 9: The Son Rises

41 min

Als de hoofdrolspeler van de musicaltour 'The Lion King' binnenkomt bij Angels Memorial met een keelontsteking, stelt Leanne een diagnose die zowel z'n carrière als z'n leven op het spel zet

Afl. 10: Cardiac Support

40 min

Leanne wordt panisch bij de gedachte dat ze Jesse zou kunnen kwijtraken terwijl hij voor z'n leven vecht na een zware hartaanval.

Afl. 11: Black Tag

38 min

Het leven van de artsen loopt gevaar als ze aankomen op de plaats van een enorm ongeluk met meerdere auto's op de snelweg in de dichte mist.

Afl. 12: The Fog of War

41 min

Terwijl de artsen patiënten van het chaotische ongeluk met meerdere auto's behandelen, begint zich een driehoeksverhouding te ontwikkelen tussen Mario, Angus en Heather.

Afl. 13: First Date

40 min

Angus' oudere broer, een uitmuntende SEH-arts, keert terug naar Angels Memorial, hopend op een positie als specialist in opleiding. Christa krijgt steeds meer gevoelens voor Neal.

Afl. 14: The Fifth Stage

40 min

Leanne gaat eindelijk naar een gevangenis om de dronken bestuurder die haar gezin doodreed in de ogen te kijken. Malaya begint zich ongemakkelijk te voelen bij haar patiënt.

Afl. 15: Diagnosis of Exclusion

39 min

De artsen worden ondervraagd na een gewelddadig incident in het ziekenhuis, waarbij twee artsen ernstig gewond raakten. Neal en Christa nemen de volgende stap in hun relatie.

Afl. 16: Hail Mary

41 min

Christa wordt onzeker over haar nieuwe relatie met Neal als zijn ex-vriendin, dr Grace Adams, terugkeert naar Angels Memorial na een jaar vrijwilligerswerk in Haïti.

Afl. 17: Love Hurts

40 min

Christa moet haar persoonlijke gevoelens voor Grace opzij zetten en met haar samenwerken om Brody te behandelen, een patiënt die beweert misbruikt te zijn tijdens een kamp voor probleemjongeren.

Afl. 18: Blood Sport

41 min

Mario spreekt Angus aan over zijn misbruik van Adderall en Christa is verrast als ze hoort hoe diep de relatie tussen Neal en Grace was voordat ze naar Haïti vertrok.

Code Black

  • 2016
  • Drama
  • 2 Seizoenen

Deze ziekenhuisserie speelt zich af op de drukste SEH van de VS. De toestroom van patiënten is soms zo groot dat de artsen en verpleegkundigen die hen moeten behandelen niet over de benodigde middelen beschikken om dat te doen - waardoor een situatie ontstaat die Code Black wordt genoemd. Afdelingshoofd dr Leanne Rorish geeft leiding aan de spoedeisende hulp en overziet de georganiseerde chaos. Ze is vermaard om het uitvoeren van risicovolle ingrepen in Center Stage, waar de ernstigste gevallen worden behandeld.

Acteurs
Marcia Gay Harden
Raza Jaffrey
Bonnie Somerville
Taal
Engels
Genre
Drama