Foute Vrienden

Foute Vrienden

 • 2017

  Programma waarin Pepijn Gunneweg, Pim Muda en Albert Jan van Rees in een alledaagse situatie worden gebracht. Via een oortje krijgt een van hen instructies van de anderen wat hij moet zeggen.

  Genre
  Reality,
  Komedie,
  Nederlands
  Acteurs
  Pepijn Gunneweg,
  Pim Muda,
  Albert Jan van Rees
  Taal
  Nederlands

  Seizoen

  131 min

  De vrienden laten zich niet in de kaart kijken tijdens hun werk in een VVV-kantoor. Daarnaast serveren ze slechte grappen als tennisdocenten. Gastvriend is Leo Alkemade.

  228 min

  In een parfumerie maken de vrienden grappen waar een luchtje aan zit. Verder laten ze in een hengelsportwinkel zien hoeveel zij weten van vissen. Gastvriend is Alex Ploeg.

  331 min

  De vrienden laten elkaar een toontje lager zingen in een muziekwinkel en in een snoepwinkel slikken ze elkaars grappen zeker niet voor zoete koek. Gastvriend is Tim Kamps.

  431 min

  De vrienden hebben hun eigen foodtruck en spelen voor uitsmijter bij discotheek The Hugh in Rotterdam. Gastvriend is Leo Alkemade.

  532 min

  De vrienden staan zeker niet goed te boek in een boekenwinkel en verder helpen ze verschillende klanten als groenteboer. Gastvriend is Tim Kamps.

  627 min

  De vrienden vullen fietsbanden met gebakken lucht in een fietsenwinkel. In een computerwinkel wordt zowel hun computerkennis als klantvriendelijkheid op de proef gesteld. Gastvriend is Alex Ploeg.

  731 min

  Compilatieaflevering waarin de meest hilarische fragmenten van het afgelopen seizoen worden getoond.