Faking It

Faking It

 • 2016

  Faking It is een komische serie over twee beste vrienden die van elkaar houden - op net een andere manier. Na talloze pogingen om populair te worden, komen ze per ongeluk uit de kast als lesbiennes - waardoor ze een sterrenstatus krijgen.

  Genre
  Komedie
  Acteurs
  Rita Volk,
  Katie Stevens,
  Gregg Sulkin
  Regisseur
  Jamie Travis
  Taal
  Engels

  Seizoen

  121 min
  Pilot

  Beste vriendinnen Karma en Amy worden voor lesbiennes aangezien en besluiten het zo te houden als ze worden genomineerd voor koninginnen van het bal.

  221 min
  Homecoming Out

  Lauren dreigt dat ze aan Amy's conservatieve moeder gaat vertellen dat Amy lesbisch is. Ondertussen maken de leerlingen van Hester High zich klaar voor hun eerste homogala.

  321 min
  We Shall Overco...

  Wanneer een groot technologiebedrijf een donatie aan de school geeft, gaan de leerlingen protesteren. Soleil, het 'promance'-maatje van Liam, maakt Karma jaloers. Ondertussen is Amy op zoek naar een geheim vriendje.

  421 min
  Know Thy Selfie

  Shane helpt Amy met uitvissen of ze op meiden of jongens valt, terwijl Liam Karma's ouders helpt bij hun sapjeswagen die ze bij de school hebben geparkeerd.

  521 min
  Remember The Cr...

  Amy en Karma's meidenweekend wordt verstoord door Farrah's bruidsfeestje. Na z'n jammerlijke poging bij Karma verlegt Liam met behulp van Shane z'n blikveld.

  621 min
  Three to Tango

  Amy gaat akkoord met een triootje met Liam en Karma. Shane valt in voor Lauren's knappe danspartner Pablo in een danswedstrijd.

  721 min
  Faking Up is Ha...

  Na hun ongemakkelijke trio, overtuigt Karma Amy ervan dat ze het 'uit' moeten maken. Als de school dit te horen krijgt, geven ze Liam de schuld.

  821 min
  Burnt Toast

  Op de bruiloft van Farrah en Bruce probeert Karma haar relatie met Liam geheim te houden. Ondertussen kan Amy maar niet beslissen of ze haar gevoelens voor Karma aan haar moet opbiechten.