Mijn Kijklijst
Terug
  • alle leeftijden

Dora The Explorer

  • 2013
  • Kids
  • 1 Seizoen

In Nick Jr.'s Dora the Explorer gaat het vrolijke en ondernemende meisje Dora samen met haar onafscheidelijke aapje Boots op ontdekkingsreis in de jungle. En jij kan mee!

Genre
Kids
Taal
Nederlands

  1. Seizoen 8

Seizoen 8

Aflevering 1

22 min

Dora is met al haar vrienden in Brazilië, waar ze samen met Dora’s Braziliaanse vriendin Paula aan een groot voetbaltoernooi mee gaan doen. Ze moeten drie teams verslaan om kampioen te worden.

Aflevering 2

23 min

Dora, Boots en Benny doen de twaalf hondjes van Benny in bad, maar dan ontdekken ze dat er een ontbreekt.

Aflevering 3

23 min

Dora en Boots plakken een trein van vormenstickers. Maar voordat ze de cirkel voor het stuur erop kunnen plakken, rijdt de trein weg. Ze moeten er vlug achteraan, want de trein rijdt op een scherpe bocht af en zonder Circle Shape kan hij niet sturen.

Aflevering 4

22 min

Dora en Boots zijn op het wagenterrein om Greeny de schoonmaakwagen op te halen. Greeny is jarig en ze gaan naar het feestpark om een feestje te vieren. Maar dan belt de Grote Rode Kip om te zeggen dat het park onder water staat!

Aflevering 5

23 min

Dora wil net met haar nieuwe step naar Boots gaan als Perrito aan komt rennen. Hij waarschuwt Dora dat Boots met een ton de rivier in is gerold en op de waterval af drijft! Dora en Perrito moeten hem meteen gaan redden.

Aflevering 6

23 min

Dora en Boots gaan met de oma van Dora naar het Avonturenbos. Dat is een pretpark waar Dora’s oma graag kwam toen ze een klein meisje was. Oma wil dolgraag nog een keer in de attracties.

Aflevering 7

23 min

Het poesje Lucky logeert bij Dora en Dora leest hem zijn lievelingsverhaal voor over drie poesjes die hun wantjes kwijtraken. Lucky wil de poesjes helpen en daarom springen Dora en Lucky in het boek en gaan ze samen met de poesjes op zoek naar de wantjes.

Aflevering 8

22 min

Dora en Boots willen naar het skatepark gaan om te rolschaatsen met hun vrienden, maar dan horen ze dat de pestkop Baaswagen het park heeft afgesloten omdat hij het voor zichzelf alleen wil hebben.

Aflevering 9

22 min

Dora’s ouders hebben het paard Sparky verzorgd toen het gewond was, maar nu is Sparky weer beter en kan hij terug naar de boerderij. Dora mag hem terugbrengen, zodat ze nog één keer op hem kan rijden.

Aflevering 10

23 min

Dora, Boots en Diego mogen een nachtje in het museum slapen waar de moeder van Dora werkt. Voor het slapengaan vertelt Dora’s moeder het verhaal van een schilderij.

Aflevering 11

22 min

Dora is samen met Boots haar speciale schaatsfiguur aan het oefenen als de Sneeuwfee haar om hulp komt vragen. Er is een nieuwe heks in het Sneeuwbos, die de schaatsen van alle dieren heeft afgepakt.

Aflevering 12

26 min

Dit is deel 1. Dora en Boots moeten hun vrienden in Sprookjesland helpen. De heks heeft het Sprankelmeer in haar macht en daardoor droogt de regenboogplant uit. Als de regenboogplant doodgaat, raakt Sprookjesland zijn magie kwijt.

Aflevering 13

19 min

Dit is deel 2. Dora en Boots moeten hun vrienden in Sprookjesland helpen. De heks heeft het Sprankelmeer in haar macht en daardoor droogt de regenboogplant uit. Als de regenboogplant doodgaat, raakt Sprookjesland zijn magie kwijt.

Aflevering 14

23 min

Het is bijna tijd voor de grote talentenshow, maar eerst moeten Dora en Boots Benny redden, zodat hij grappen kan maken in de show.

Aflevering 15

23 min

Baby Jaguar is jarig en Diego heeft een dinosaurussenfeest voor hem georganiseerd. Bij het uitblazen van de kaarsjes wenst Baby Jaguar dat hij een echte dinosaurus kan zien en dan is hij ineens verdwenen!

Aflevering 16

23 min

Dora en Boots proberen de superslaperige Baby Beer lang genoeg wakker te houden om haar naar huis te kunnen brengen voor haar winterslaap.

Aflevering 17

23 min

Dora, Emma en Kate helpen Gus de bus alle instrumenten naar de kinderen bij de muziekschool brengen.

Aflevering 18

23 min

Dora en Boots moeten de goede fee helpen haar toverstaf te repareren zodat ze haar hondje terug kan krijgen!

Aflevering 19

22 min

Dora en Boots zijn bij een kopaalboom, waar als het regent houten dieren uitkomen. De wind blaast de kleine 'Animal-vriendjes' weg, maar gelukkig is er ook een draak en samen met hem gaan Dora en Boots de dieren zoeken.

Aflevering 20

23 min

Dora en Boots moeten Nachtlamp naar de bibliotheek brengen, zodat Dora de kuikens kan voorlezen.

  • alle leeftijden

Dora The Explorer

  • 2013
  • Kids
  • 1 Seizoen

In Nick Jr.'s Dora the Explorer gaat het vrolijke en ondernemende meisje Dora samen met haar onafscheidelijke aapje Boots op ontdekkingsreis in de jungle. En jij kan mee!

Taal
Nederlands
Genre
Kids