Terug

SpongeBob

  • 2016
  • Kinderserie
  • 2 Seizoenen

SpongeBob SquarePants is een gele zeespons die diep in de oceaan leeft in het onderwaterstadje Bikinibroek. Samen met zijn maatje Patrick de roze zeester beleeft SpongeBob de gekste en spannendste avonturen.

Genre
Kinderserie
Taal
Nederlands

  1. Seizoen 2
  2. Seizoen 9

Seizoen 2

Afl. 1:

23 min

Je Veter Zit Los: Hoe strik je eigenlijk je schoenveters? / Octo's Vrije Dag: Octo is voor een dag de baas.

Afl. 2:

23 min

Daar Zit een Luchtje aan: SpongeBob heeft een zeer slechte adem! / Dochter de Baas: De dochter van Mr. Krabs komt bij de Krusty Krab werken.

Afl. 3:

22 min

Grote Roze Verliezer: SpongeBob bezorgt patrick een baantje in de Krokante Krab. / Opblaasmaatje: SpongeBob ontmoet een nieuwe vriend.

Afl. 4:

23 min

De Moord Voor een Cake: Octo denkt dat hij SpongeBob een ontplofbare cake heeft gegeven. / Nep Krabs: Plankton bouwt een Robot dat lijkt op Mr. Krabs.

Afl. 5:

22 min

Rupsie: SpongeBob en Patrick passen op Sandy's huisdier! De Kleurenburger: SpongeBob heeft een idee, maar niemand wil luisteren.

Afl. 6:

23 min

Kusjes van Oma: SpongeBob wil niet meer door zijn oma gekust worden. / Octostad: Octo verhuisd naar een stad waar alleen octopussen leven.

Afl. 7:

22 min

Winterslaap: Spongebob helpt Sandy bij de voorbereidingen voor de winterslaap. / Gezochte Criminelen: SpongeBob en Patrick stelen een ballon van een winkel. Ze willen de ballon terugbrengen maar dan maken ze de ballon per rongeluk stuk.

Afl. 8:

22 min

Kerstfeest Special: Vrolijk Kerstmis!

Afl. 9:

23 min

Hoe Idioten Overleven: SpongeBob en Patrick storen Sandy bij haar winterslaap... / Gedumpt: SpongeBob wordt jaloers wanneer Gerrit naar Patrick toe gaat.

Afl. 10:

22 min

Geen Gratis Ritjes: SpongeBob slaagt weer niet voor zijn rij-examen! / Ik Ben Je Grootste Fan: SpongeBob en Patrick gaan naar een kwallenvis-bijeenkomst.

Afl. 11:

23 min

Meerminman & Mosseljongen 3: SpongeBob en Patrick passen op het huis van Meerminman en Mosseljongen, omdat die op vakantie gaan. / Stand-up Spongebob: Spongebob maakt op het podium grappen over Sandy.

Afl. 12:

22 min

Druk: SpongeBob en Sandy krijgen ruzie! / Oesterleed: SpongeBob en Patrick gaan naar de dierentuin in Bikinibroek om de grote oester te zien.

Afl. 13:

22 min

Geringeloor: SpongeBob, Patrick en Octo vinden het Schip van de Vliegende Hollander en ze kunnen er niet meer af. Ze komen erachter dat de Vliegende Hollander hen wil opeten. Zullen ze op tijd van het schip komen? / Gerrit Neemt een Bad: Slak Gerrit zal een bad nemen!

Afl. 14:

23 min

Welkom in de Maatemmer: SpongeBob gaat aan het werk in de Maatemmer. / Frankenkrabbel: SpongeBob en Patrick vinden een potlood...

Afl. 15:

23 min

De Geheime Doos: Patrick heeft een doos met een geheime inhoud. / Band Sukkels: Octo gaat de uitdaging aan een een band te beginnen. De oefenavonden blijken een ramp en Octo is bang dat het allemaal mislukt.

Afl. 16:

23 min

Kerkhofwerktijden: Mr. Krabs opent de Krokante Krab 24 uur per dag. Om SpongeBob bang te maken vertelt Octo hem een eng verhaal. / Krokante Liefde: Mr. Krabs wordt verliefd op Mevrouw Puff.

Afl. 17:

22 min

Uitstel: SpongeBob moet een opstel schrijven... / Ik Sta Naast een Oen: Patrick zijn ouders komen op bezoek met Zeesterrendag en wil niet dat zijn ouders denken dat hij ongelofelijk dom is.

Afl. 18:

23 min

Zeemanstaal: SpongeBob en Patrick gebruiken een kwaad Scheldwoord! / Maker Onbekend: Spongebob gaat op kunstles bij Octo en maakt een geweldig beeld. De directeur van een museum ziet het beeld en wil het meenemen. De directeur denkt dat Octo het beeld gemaakt heeft, maar Octo kan het beeld niet maken als de kop afbreekt en wil dat SpongeBob dit doet.

Afl. 19:

22 min

Kwallenjager: Deze keer draait het allemaal om de kwallenburger! / De Frituurspeler: Tijdens de frituurspelen nemen Mr. Krabs en Plankton het tegen elkaar op. SpongeBob werkt voor Mr. Krabs en Patrick voor Plankton. Ze willen beide graag winnen, maar tijdens het beslissende spel worden ze weer vrienden.

Afl. 20:

22 min

Staking: Er is een staking bij de Krokante Krab! / De Stierworm: Een stierworm terroriseert Bikinibroek en Sandy denkt dat ze hem Makkelijk aankan. SpongeBob denkt van niet en gaat mee. De inwoners van Bikinibroek duwen Bikinibroek naar een veiligere plek. Maar net daar waar Bikinibroek veilig is, landt de stoerwordt die in een afgerond is gevallen.

SpongeBob

  • 2016
  • Kinderserie
  • 2 Seizoenen

SpongeBob SquarePants is een gele zeespons die diep in de oceaan leeft in het onderwaterstadje Bikinibroek. Samen met zijn maatje Patrick de roze zeester beleeft SpongeBob de gekste en spannendste avonturen.

Taal
Nederlands
Genre
Kinderserie