Aaf

Aaf

 • 2014

  Nederlandse comedyserie over een middenklasse gezin, waarbij alle dagelijkse perikelen te zien zijn. Van het huwelijk, met de daarbij horende familie en eeuwige strijd over het huishouden, tot opgroeiende puberkinderen en de alles omvattende familieliefde.

  Genre
  Komedie,
  Nederlands,
  Familie
  Acteurs
  Annet Malherbe,
  Bas Keijzer,
  Jelka van Houten
  Regisseur
  Hans Somers
  Taal
  Nederlands

  Seizoen

  125 min

  Jozefien heeft als huiswerk een gedicht moeten schrijven. Haar lerares is verrukt en geeft haar op voor een talentenshow. Jozefien weigert te gaan, maar daar neemt Aaf geen genoegen mee.

  223 min

  Een oude vriend van Aaf en Ton, de charmante globetrotter Roy, besluit na jaren zijn oude vrienden op te zoeken met zijn Harley. Tot ergernis van Ton weet Roy in mum van tijd de hele familie om zijn vinger te winden.

  322 min

  Als Aaf erachter komt dat Jacky zich wil laten omscholen tot politieagente, is ze geschokt. Ze vindt het een veel te gevaarlijk beroep voor haar kleine zusje en zet haar onder druk om van haar plannen af te zien.

  427 min

  Wanneer de vader van Aaf en Jackie een ongeluk heeft gehad, willen de zussen hun moeder gaan ondersteunen. Maar als Ton plotseling een goede klus krijgt aangeboden, biedt Jackie aan op de kinderen te blijven passen.

  523 min

  Ton en Aaf moeten een dag weg en laten Josefien en Marie op het huis passen. Marie zal huiswerk gaan maken met haar schoolvriendin Puck, maar daar komt weinig van: de vriendinnen worden stiekem stomdronken.

  626 min

  Aaf bereidt het jaarlijkse kerstdiner voor en staat stijf van de stress. Omdat zowel de ouders van Aaf en Jackie, als de ouders van Ton komen eten, is ze extra vroeg opgestaan om alles tot in de puntjes te regelen.

  725 min

  Jacky denkt dat ze eindelijk de ware heeft gevonden in een nieuwe vlam: Erwin. Ze wil dolgraag weten wat Aaf van hem vindt, maar als het antwoord haar niet bevalt meent Jacky dat Aaf zich te veel met haar liefdesleven bemoeit. Daar heeft ze inmiddels meer dan genoeg van. De zussen krijgen ruzie en of het nog goed komt, is nog maar de vraag.

  824 min

  Aaf heeft nog steeds ruzie met Jacky en dat is niet bevorderlijk voor de sfeer in huis. Ton, de kinderen en zelfs Jacky's nieuwe vlam Erwin doen vergeefse pogingen de zusters met elkaar te verzoenen. Maar als Erwin Jacky tot haar grote schrik ten huwelijk vraagt, zit ze toch om advies van Aaf verlegen.Lees meer

  924 min

  Bennie probeert Aaf zover te krijgen dat ze zijn schoolreisje betaalt, maar Aaf is meer bezig met een puberende Marie. Moeder en dochter liggen voortdurend met elkaar overhoop. Als Aaf Marie huisarrest geeft, besluit de laatste haar moeder voortaan dood te zwijgen. Aaf denkt dat Marie zo onmogelijk doet omdat ze verliefd is op een leraar.Lees meer

  1023 min

  Aaf en Ton hebben het allebei zo druk dat ze nauwelijks nog aan hun seksleven toekomen. Als Ton een klus krijgt in een massagesalon, voelt Aaf zich helemaal afgewezen. Jacky biedt aan om hier eens goed met Ton over te praten. Ondertussen wil Marie een time-out van haar vriendje en neemt daarom Jozefien mee naar een feest.Lees meer