Mijn Kijklijst
Terug

  Black-ish

  • 2018
  • Komedie
  • 5 Seizoenen

  Andre 'Dre' Johnson heeft een goede baan, een mooie vrouw, vier kinderen en een koloniaal huis in een buitenwijk.Lees meer

  Genre
  Komedie
  Acteurs
  Anthony Anderson
  Tracee Ellis Ross
  Yara Shahidi
  Taal
  Engels

  1. Seizoen 1
  2. Seizoen 2
  3. Seizoen 3
  4. Seizoen 4
  5. Seizoen 5

  Seizoen 5

  Afl. 1: Gap Year

  20 min

  Nadat ze Junior naar de universiteit gebracht hebben, zijn Dre en Bow woedend als ze hem weer thuis vinden met de opmerking dat hij een tussenjaar wil nemen. Ondertussen vragen Jack en Diane zich af of ze nog steeds een kamer moeten delen.

  Afl. 2: Don't You Be My Neighbor

  20 min

  De buren besluiten hun huis te verhuren aan toeristen en dat zorgt voor problemen voor de Johnsons. Dre heeft er plezier in om de politie voor ieder wissewasje te bellen, maar vraagt zich af wat voor voorbeeld dat is voor Jack. Ondertussen wordt Diane voor het eerst verliefd en wil Bow helpen.

  Afl. 3: Scarred For Life

  20 min

  De tweeling wil de familieoutfits voor Halloween niet aan omdat ze bang zijn dat het hun sociale status op school zal aantasten. Dre en Bow willen ze beschermen tegen pesters en bouwen een spookhuis waar ze de hele klas voor uitnodigen. Ondertussen brengt Junior tijd door met een meisje uit Ruby's koor.

  Afl. 4: Purple Rain

  20 min

  De familie schrikt ervan dat Jack en Diane de iconische muziek van Prince niet kennen. Een voor een leggen alle familieleden de enorme invloed van Prince en zijn muziek op hun leven uit.

  Afl. 5: Good Grief

  20 min

  Bows moeder Alicia komt voor het eerst weer op bezoek sinds het overlijden van Bows vader, en is nog steeds zwaar in de rouw. Ondertussen heeft Mason een extra kaartje voor een MMA-gevecht, en nodigt hij Diane uit om mee te gaan.

  Afl. 6: Stand Up, Fall Down

  20 min

  Junior heeft thuis niet veel gedaan in zijn tussenjaar, dus Dre besluit hem aan de slag te zetten als stagiair bij Stevens & Lido. Junior is stomverbaasd als hij Dres collega's beledigende dingen hoort zeggen, en Dre niet reageert. Ondertussen laat Bow Ruby op DeVonté letten nadat de nanny ontslag genomen heeft, maar Ruby vindt het lastig om Bows regels te volgen.

  Afl. 7: Friends Without Benefits

  20 min

  Bow vindt een nieuwe vriend op het werk en Dre denkt dat ze zich te veel aangetrokken voelt tot beschadigde vrouwen. Ondertussen verandert Junior samen met Jack zijn kamer in een studentenhol en vinden ze Ruby en Diane tegenover zich.

  Afl. 8: Christmas In Theater Eight

  20 min

  De Johnsons gaan ieder jaar met kerst naar de bioscoop. Dre wil een film over Rosa Parks zien, maar de rest wil naar de nieuwste superheldenblockbuster. Ondertussen wordt Junior in verlegenheid gebracht over zijn tussenjaar als hij zijn ex Megan tegenkomt in de bioscoop.

  Afl. 9: Wilds of Valley Glen

  20 min

  Dre moet voor school met Jack en Diane gaan kamperen, en bedenkt een plan om in plaats daarvan naar een chique hotel te ontsnappen. Ondertussen krijgt Bow een prijs op het werk, maar voelt ze zich ondermijnd als een collega verbaasd is te horen dat ze haar doktersopleiding aan USC deed.

  Afl. 10: Black Like Us

  20 min

  Dre en Bow zijn woedend als Diane niet goed belicht is op haar klassefoto. Ze besluiten met de directie te praten over hoe belangrijk het is alle huidskleuren in ogenschouw te nemen. Junior meent dat er ook in hun eigen gezin vooroordelen rondom kleur zijn en de discussie loopt hoog op.

  Afl. 11: Waltz In A Minor

  20 min

  Dres tienernichtje Kyra heeft een slaapplaats nodig en de Johnsons nemen haar op in het gezin, maar hebben verschillende manieren om haar te helpen wennen. Ondertussen proberen Jack en Diane op social media informatie over Kyra te vinden.

  Afl. 12: Dreamgirls And Boys

  20 min

  Dre en Bow hebben moeite met identiteitspolitiek waar het de kinderen betreft. Dianes geliefde brengt tijd door met een ander meisje. Juniors valentijnsdate loopt mis nadat Dre en Pops een gesprek met hem hebben over hoffelijkheid.

  Afl. 13: Son Of A Pitch

  20 min

  Junior brengt heel wat teweeg als stagiair bij Stevens & Lido. Bow spreekt een van Kyra's docenten en ontdekt dat ze heel goed is in scheikunde, maar Kyra wil niet naar een speciale school overstappen.

  Afl. 14: Black History Month

  20 min

  Dre is boos omdat Jack en Diane dezelfde oppervlakkige lessen krijgen over zwarte geschiedenis als hij vroeger. Hij wordt gevraagd om een presentatie te geven op school en wil graag de zwarte geschiedenis tot leven brengen.

  Afl. 15: justakidfromcompton

  20 min

  Dre en Bow willen Kyra naar Valley Glen prep sturen, maar nadat de school ze behandelt als zielig geval, zijn ze woedend. Junior wil Josh' assistent worden bij Stevens & Lido.

  Afl. 16: Enough Is Enough

  20 min

  Nadat Kyra's ontaarde vader opduikt en Kyra mee wil nemen naar Houston, proberen Dre en Bow hem er van te overtuigen dat ze Kyra een heel mooi leven kunnen geven. De kinderen zorgen ervoor dat Kyra nog een laatste chilidog van Larry's kan eten.

  Afl. 17: Each One, Teach One

  20 min

  Als Junior Dre vertelt dat Josh zijn mentor is, wordt Dre woedend. Jack en Diane tonen hun vrienden een videoclip van een dansende Bow, en zo wordt ze een sexy moeder.

  Afl. 18: Andre Johnson: Good Person

  20 min

  Bij het plannen van DeVontés verjaardag wil Bow wat voorzichtiger zijn vanwege alle nieuwe opvoedregels, maar Dre vind het onzin. Jack en Diane proberen Ruby's slechte gewoontes te veranderen.

  Afl. 19: Under The Influence

  25 min

  Jack brengt zichzelf steeds weer in de problemen, dus Dre helpt op het schoolfeest van de tweeling om een oogje op hem te houden. Junior heeft ruzie met zijn vriendin, omdat ze vindt dat hij te veel tijd besteedt aan op DeVonté passen.

  Afl. 20: Good In The 'Hood

  20 min

  Dres zus Rhonda neemt Jack en Diane mee naar een zwarte gemeenschap en beweert dat ze bang zijn voor hun eigen afkomst. Bow wordt de 'kantoormoeder' op het werk en Junior probeert haar van dat label af te helpen.

  Afl. 21: FriDre Night Lights

  19 min

  Dre is trots als Jack geselecteerd wordt voor het footballteam, maar Bow is tegen. Diane wil dat Junior haar naar haar eerste echte date met Jalen rijdt, maar Junior blijft te lang hangen.

  Afl. 22: Is It Desert Or Dessert?

  20 min

  Dre maakt zich zorgen over Jack en Diane, die het weekend doorbrengen in de woestijn met familie van vrienden. Pops moet in het reine komen met hoe hij vrouwen behandelt nadat hij Junior helpt.

  Afl. 23: Relatively Grown Man

  20 min

  Junior krijgt zijn droombaan aangeboden bij Migos, maar Dre en Bow willen hem ervan overtuigen terug naar school te gaan en een diploma te halen.

   Black-ish

   • 2018
   • Komedie
   • 5 Seizoenen

   Andre 'Dre' Johnson heeft een goede baan, een mooie vrouw, vier kinderen en een koloniaal huis in een buitenwijk. Maar is dit zwarte gezin door zijn succes te veel geassimileerd? Met wat hulp van z'n vader wil Dre z'n gezin een gevoel van culturele identiteit geven, dat hun verleden in ere houdt maar kijkt naar de toekomst.

   Acteurs
   Anthony Anderson
   Tracee Ellis Ross
   Yara Shahidi
   Taal
   Engels
   Genre
   Komedie