Mijn Kijklijst
Terug
 • alle leeftijden
 • grof taalgebruik

Black-ish

 • 2018
 • Komedie
 • 5 Seizoenen

Andre 'Dre' Johnson heeft een goede baan, een mooie vrouw, vier kinderen en een koloniaal huis in een buitenwijk.Lees meer

Genre
Komedie
Acteurs
Anthony Anderson
Tracee Ellis Ross
Yara Shahidi
Taal
Engels

 1. Seizoen 1
 2. Seizoen 2
 3. Seizoen 3
 4. Seizoen 4
 5. Seizoen 5

Seizoen 4

Afl. 1: Juneteenth

20 min

De Johnsons gaan naar de school van Jack en Diane voor een toneelstuk over Columbusdag. Dre vindt dat er niet voldoende zwarte feestdagen zijn en besluit Aloe Blacc te vragen om een lekker nummer te schrijven over een vierenswaardige feestdag: Juneteenth.

Afl. 2: Mother Nature

20 min

Bow voelt zich niet goed na de geboorte van DeVonté en komt erachter dat ze lijdt aan postnatale depressie. Dre wil dat ze hulp zoekt en steunt haar waar hij kan. Ondertussen proberen de kinderen hun ouders te helpen door het huis babyproof te maken.

Afl. 3: Elder. Scam.

20 min

Ruby wordt opgelicht en Dre begint te vermoeden dat ze niet zo scherp meer is als vroeger, vooral omdat zij oorspronkelijk zelf anderen oplichtte. Ondertussen komt Zoeys vriend Aaron op bezoek, en wordt Diane meteen verliefd op hem.

Afl. 4: Advance To Go (Collect $200)

20 min

De Johnsons spelen Monopoly op hun spelletjesavond en iedereen is bloedfanatiek. In de loop van de avond worden er bondjes gesloten en sommige familieleden worden tot het uiterste gedreven. Ondertussen maakt Bow haar gevoelens over Juniors vriendin Megan duidelijk.

Afl. 5: Public Fool

20 min

Een incident op school brengt Juniors toekomst op zijn geliefde Valley Glen Prep in gevaar.

Afl. 6: First and Last

20 min

Diane maakt een grote stap richting het vrouw-zijn mee en Bow, Ruby, Zoey en Alicia steunen haar. Ondertussen probeert Dre Junior psychologisch te bewerken voordat hij hem uitdaagt tot een potje basketbal, omdat hij bang is dat hij Junior anders misschien nooit meer kan verslaan.

Afl. 7: Please Don't Feed the Animals

21 min

De kinderen vragen Ruby om geheimen uit haar verleden te onthullen.

Afl. 8: Charity Case

20 min

Dre wordt uitgekozen om een nieuwe liefdadigheidscampagne te leiden. Ondertussen zakt Junior voor zijn rijexamen en biedt Ruby aan hem en de tweeling te begeleiden op een informatief uitje.

Afl. 9: Sugar Daddy

22 min

Dre blijkt diabetes type 2 te hebben en besluit zichzelf te genezen na een gesprek met Pops. Ondertussen is Jack er van overtuigd dat baby Devante hem haat, en hij vraagt Junior en Diane hem te helpen.

Afl. 10: Working Girl

22 min

Als Bow weer aan het werk gaat na haar zwangerschapsverlof, kan ze maar moeilijk wennen. Ondertussen leert Ruby de tweeling een manier om onder hun huiswerk uit te komen.

Afl. 11: Inheritance

22 min

Dres zus Rhonda komt langs en Ruby heeft het met ze over haar erfenis. Ondertussen is Bows zus Santamonica ook in de buurt, en zij huurt Junior in als assistent.

Afl. 12: Bow Knows

22 min

Dre is geselecteerd om leiding te geven aan een campagne die zich concentreert op 'Het Gesprek', de conversatie die zwarte ouders hebben met hun kinderen om ze voor te bereiden op racistische vooroordelen. Ondertussen vindt Bow online een vrouwengroep waar ze op leunt voor advies en steun.

Afl. 13: Unkept Woman

22 min

De ochtendroutine van Dre en Bow met de kinderen verandert nu Bow even niet werkt. Ondertussen voelen Junior en Diane zich meer verbonden, nu Junior zijn broers en zussen naar school rijdt.

Afl. 14: White Breakfast

23 min

Wanneer Jack en Diane in de problemen raken op school moeten Dre en Bow het juiste midden vinden tussen discipline en steun. Ondertussen is Ruby er van overtuigd dat Juniors lerares Spaans met hem flirt, en realiseert ze zich dat meisjes op school steeds meer naar hem kijken.

Afl. 15: R-E-S-P-E-C-T

20 min

Dre en Bow realiseren zich dat ze gender-vooroordelen hebben als ze ontdekken dat Junior en Zoey seksueel actief zijn. Ondertussen is Ruby beledigd als ze er achter komt dat Jack en Diane na schooltijd bij een oma van een vriend rondhangen.

Afl. 16: Things Were Different Then

22 min

Dre helpt met tegenzin Junior bij het organiseren van een feest voor Pops 65e verjaardag. Ondertussen besluit Bow een jaar lang op alles ja te zeggen, waar Jack en Diane meteen misbruik van maken.

Afl. 17: North Star

20 min

Zowel de familie van Dre als die van Bow komt langs voor Pasen. Junior probeert een eierzoektocht te organiseren, maar Jack en Diane doen alsof ze geen interesse hebben om indruk te maken op hun stoerdere neven en nichten.

Afl. 18: Black Math

22 min

Als Junior aangenomen wordt op Howard en Stanford probeert Dre hem ervan te overtuigen te kiezen voor zijn alma mater. Ondertussen ontwikkelt Jack een comedystijl en besluit Ruby zijn manager te worden, waardoor Diane met haar moet strijden om aandacht.

Afl. 19: Dog Eat Dog World

20 min

De familie heeft Jack een hond beloofd als hij goede cijfers haalt. Ondertussen is Bows broer Johan in de buurt, maar krijgt hij van Ruby niet het warme welkom dat hij verwacht had.

Afl. 20: Fifty-Three Percent

20 min

Dre en Bow maken meer ruzie dan gewoonlijk en besluiten terug te gaan naar hun therapeut, die een romantische avond voorstelt. Ondertussen wordt het springkussen na DeVonté's eerste verjaardag niet opgehaald en maken Jack en Diane daar op verschillende manieren misbruik van.

Afl. 21: Blue Valentine

20 min

De spanning loopt op tussen Dre en Bow als hun aannemer arriveert om de keuken te verbouwen. Ze realiseren zich dat ze uit elkaar gegroeid zijn. Dre denkt na over de mooie momenten in zijn relatie met Bow.

Afl. 22: Collateral Damage

20 min

De Johnson-kinderen proberen zich groot te houden als Dre en Bow proberen apart van elkaar in de gezinswoning te verblijven om elkaar zo de ruimte te geven. De spanning loopt hoog op als de familie samenkomt voor Juniors diploma-uitreiking.

Afl. 23: Dream Home

20 min

Dre en Bow gaan apart wonen en wisselen af met de kinderen. Dre vindt zijn sjieke, ultramoderne, van alle gemakken voorziene droomhuis in de canyon, maar Bow vindt dat niet geschikt voor de kinderen.

 • alle leeftijden
 • grof taalgebruik

Black-ish

 • 2018
 • Komedie
 • 5 Seizoenen

Andre 'Dre' Johnson heeft een goede baan, een mooie vrouw, vier kinderen en een koloniaal huis in een buitenwijk. Maar is dit zwarte gezin door zijn succes te veel geassimileerd? Met wat hulp van z'n vader wil Dre z'n gezin een gevoel van culturele identiteit geven, dat hun verleden in ere houdt maar kijkt naar de toekomst.

Acteurs
Anthony Anderson
Tracee Ellis Ross
Yara Shahidi
Taal
Engels
Genre
Komedie