Mijn Kijklijst
Terug

  Black-ish

  • 2018
  • Komedie
  • 5 Seizoenen

  Andre 'Dre' Johnson heeft een goede baan, een mooie vrouw, vier kinderen en een koloniaal huis in een buitenwijk.Lees meer

  Genre
  Komedie
  Acteurs
  Anthony Anderson
  Tracee Ellis Ross
  Yara Shahidi
  Taal
  Engels

  1. Seizoen 1
  2. Seizoen 2
  3. Seizoen 3
  4. Seizoen 4
  5. Seizoen 5

  Seizoen 3

  Afl. 1: VIP

  20 min

  Dre besluit om zijn familie mee te nemen naar Walt Disney World, een magische, eerste klas vakantie-ervaring die hij nooit had als kind. Met de hulp van een VIP gids maken Dre en de kinderen optimaal gebruik van hun VIP status.

  Afl. 2: God

  20 min

  Als Dre ontdekt dat Zoey twijfelt aan haar geloof in God, ondergaat hij zelf een geloofscrisis en vraagt hij familieleden en collega's om hun mening. Ondertussen verblijft Bows broer Johan bij de Johnsons na in het buitenland gewoond te hebben, en wordt direct een doorn in Dre's oog.

  Afl. 3: 40 Acres and a Vote

  20 min

  Junior is klassenvoorzitter-kandidaat, en hoewel hij overgekwalificeerd is voor het werk, lukt het hem niet een connectie te maken met zijn klasgenoten. Dre wordt zijn campagnemanager en probeert Junior aantrekkelijk te maken voor het publiek.

  Afl. 4: Who’s Afraid of the Big Black Man?

  20 min

  Na een gebeurtenis op werk wordt Dre geconfronteerd met hoe zwarte mensen nu worden gezien ten opzichte van toen hij opgroeide. Ondertussen wil Bow meer tijd doorbrengen met de kinderen voor de nieuwe baby er is, en krijgt advies van Pa over hoe ze kan zorgen dat ze bij haar willen zijn.

  Afl. 5: The Purge

  20 min

  Nadat Junior Dre in verlegenheid brengt met basketbal, besluit Dre om Junior te herinneren aan zijn meesterstreken-vaardigheden, zodat hij hem nooit meer uit zal dagen.

  Afl. 6: Jack of All Trades

  20 min

  Als Jack en Diane de resultaten van hun beroepstesten mee naar huis nemen, moeten Dre en Bow zich erbij neerleggen dat Jack misschien een toekomst heeft als arbeider.

  Afl. 7: Auntsgiving

  20 min

  Pa's oudere zus Almaviligerais komt onverwachts op bezoek tijdens Thanksgiving, tot iedereens vreugde behalve Ruby, die haar ex-schoonzus niet kan uitstaan.

  Afl. 8: Being Bow-Racial

  20 min

  Bow moet leren omgaan met onopgeloste gevoelens over haar halfbloed-identieit wanneer Junior zijn eerste vriendinnetje mee naar huis neemt, dat blank is.

  Afl. 9: Nothing But Nepotism

  20 min

  Bow dringt erop aan dat Dre zijn connecties gebruikt om een stageplaats voor Zoey te regelen, maar hij wil niet dat zijn dochter afhankelijk is van nepotisme.

  Afl. 10: Just Christmas, Baby

  20 min

  Zoey gaat naar de universiteit, dus Dre wil de beste familiekerst ooit hebben. Ondertussen past Bow op Gigi's nieuwe baby en herinnert zich hoe moeilijk de moederschap van een baby is.

  Afl. 11: Their Eyes Were Watching Screens

  20 min

  Wanneer Diane per ongeluk op een onstuimige website terecht komt, komen Dre en Bow in actie. Zich zorgen makend dat het internet hun kinderen corrupteert, besluiten Dre en Bow een internet-vrije zone te maken van hun huis, en gaan om met het verzet.

  Afl. 12: Lemons

  22 min

  Het land is nog aan het bijkomen van de uitkomst van de presidentsverkiezing, en de spanning loopt hoog op bij Dre's werk. Tot zijn frustratie heeft hij niets kunnen doen sinds de verkiezingsavond - acht weken geleden.

  Afl. 13: Good Dre Hunting

  20 min

  Bow overtuigt een misgunnende Dre om therapie te proberen, en hij leert omgaan met zijn woedeproblemen. Ondertussen wordt Johan een levenscoach voor de kinderen.

  Afl. 14: The Name Game

  19 min

  Dre en Bow hebben een geslacht-onthullingsfeestje, en Dre is blij omdat hij aan de beurt is om de naam te kiezen. Ondertussen wordt Zoey anti-Valentijnsdag met haar vriendin Shelly gedwarsboomd als Junior Shelly op een date vraagt.

  Afl. 15: I'm a Survivor

  20 min

  Als Dre teruggaat naar Compton voor een begrafenis, is hij herenigd met zijn oude maten en worstelt met een overlevingsschuldgevoel voor de vrienden die hij heeft achtergelaten. Ondertussen wordt Bow onzeker wanneer Ruby haar ouderschapsstijl bekritiseerd.

  Afl. 16: One Angry Man

  20 min

  Dre is verplicht om als jury te dienen nadat Junior antwoordt op de oproep die weggegooid was. Ondertussen besluit Bow de kinderen te laten vloeken in het huis omdat ze dan eerlijker tegen haar zijn, maar zij en Ruby hebben al gauw spijt van dat besluit.

  Afl. 17: ToysRn'tUs

  20 min

  Janine geeft Diane een witte pop voor haar verjaardag, en als Bow hem probeert om te ruilen voor een zwarte pop, is ze geschokt over het gelimiteerde aanbod.

  Afl. 18: Manternity

  20 min

  Dre overweegt vaderschapsverlof te nemen nadat hij realiseert dat Zoey hun beste kind is, en hun band zich ontwikkelde toen hij werkloos was toen ze werd geboren.

  Afl. 19: Richard Youngsta

  20 min

  Dre verheugt zich op een campagne met een populaire rapper maar komt in conflict wanneer Bow en Ruby zeggen dat het inspeelt op stereotypering. Ondertussen is Bow vastbesloten de familie minder take-out te nuttigen.

  Afl. 20: What Lies Beneath

  19 min

  Dre's zus Rhonda is in de stad, en hij is jaloers over haar relatie met Pa. Dre en Bow laten Zoey Junior meenemen naar een schoolfeest, en het loopt uit de hand. Ondertussen denkt de tweeling dat ze binnenkort vergeten kinderen worden, en besluiten het meeste van het leven te maken.

  Afl. 21: All Groan Up

  20 min

  Als Zoey toegelaten wordt voor een aantal universiteiten verspreid over het land, worden Dre en Bow bezorgd en sentimenteel. Ze kijken terug op de herinneringen aan de tijd die ze hebben gehad met de familie en vragen zich af hoe het leven zal zijn zonder haar in de buurt.

  Afl. 22: Sister, Sister

  20 min

  Bow's zus komt langs na het filmen van een realityshow. Ondertussen suggereert Zoey dat Dre meer tijd met Junior moet doorbrengen omdat zij gaat studeren, en Jack en Diane besluiten zichzelf te veranderen.

  Afl. 23: Liberal Arts

  20 min

  Een verdrietige Dre zet Zoey af bij haar tweedaagse oriëntatie op de universiteit, en ze kan het direct goed vinden met nieuwe studente Miriam nadat de ze rondleiding verlaten.

  Afl. 24: Sprinkles

  20 min

  Aanvankelijk twijfelend, omarmt Dre het organiseren van een babyshower en wil dat het onvergetelijk wordt. Zijn plannen worden echter op pauze gezet als Bow bij de gynaecoloog langsgaat met hoofdpijn en ze erachter komt dat er complicaties zijn opgetreden.

   Black-ish

   • 2018
   • Komedie
   • 5 Seizoenen

   Andre 'Dre' Johnson heeft een goede baan, een mooie vrouw, vier kinderen en een koloniaal huis in een buitenwijk. Maar is dit zwarte gezin door zijn succes te veel geassimileerd? Met wat hulp van z'n vader wil Dre z'n gezin een gevoel van culturele identiteit geven, dat hun verleden in ere houdt maar kijkt naar de toekomst.

   Acteurs
   Anthony Anderson
   Tracee Ellis Ross
   Yara Shahidi
   Taal
   Engels
   Genre
   Komedie