Mijn Kijklijst
Terug
 • alle leeftijden
 • grof taalgebruik

Black-ish

 • 2018
 • Komedie
 • 5 Seizoenen

Andre 'Dre' Johnson heeft een goede baan, een mooie vrouw, vier kinderen en een koloniaal huis in een buitenwijk.Lees meer

Genre
Komedie
Acteurs
Anthony Anderson
Tracee Ellis Ross
Yara Shahidi
Taal
Engels

 1. Seizoen 1
 2. Seizoen 2
 3. Seizoen 3
 4. Seizoen 4
 5. Seizoen 5

Seizoen 2

Afl. 1: The Word

20 min

Jack zingt het nummer 'Gold Digger' op een talentenjacht op school en als hij een tekst zingt met HET woord erin, dreigt hij van school gestuurd te worden. Dre en Bow doen samen hun best om te zorgen dat hij in ere wordt hersteld.

Afl. 2: Rock, Paper, Scissors, Gun

20 min

Nadat er in de buurt is ingebroken, overweegt Dre om een wapen te kopen, maar Bow voelt daar niets voor. Jack en Diane zijn geschokt dat ze geen wapen in huis hebben om zich te beschermen, Junior stelt zich ten doel het gezin te beschermen tegen de echte dreiging: cyberterrorisme, en Zoey vraagt of Pops haar karate wil leren zodat ze zichzelf kan verdedigen.

Afl. 3: Dr. Hell No

20 min

Als Dre getraumatiseerd terugkomt van z'n jaarlijkse medische onderzoek, legt Pops uit waarom zijn generatie een aversie heeft tegen gezondheidszorg en geeft hij toe dat hij al jaren niet naar de dokter is geweest. Dre en Bow zijn geschokt door deze onthulling en proberen hem over te halen om zich te laten onderzoeken.

Afl. 4: Daddy's Day

20 min

Na de zoveelste tamme Vaderdag die wordt overschaduwd door eindexamenfeesten en de zomervakantie, komen Dre en z'n collega's met een initiatief voor een feestdag, 'Papadag' genaamd, waarop alles wordt gevierd wat Vaderdag niet is. Als Dre Resheida ontmoet, een vriendin van Zoey die geen vader heeft, krijgen ze een band nadat hij wordt afgesnauwd door Zoey en zij hem steunt omdat je je vader moet respecteren. Ondertussen besluit Junior om Bow te helpen in huis, maar hij blijkt meer een last te zijn dan een aanwinst.

Afl. 5: Churched

20 min

Bij de Johnsons thuis is het op zondag voorbereiding op de toelatingstest en sport wat de klok slaat, dus als het gezin wordt uitgenodigd om naar de kerk te gaan met de buren, gaat Dre in tegen z'n instinct om altijd 'nee' te zeggen. Als ze uiteindelijk een van de leukste zondagen ooit hebben, beseffen ze dat ze vaker 'ja' op dingen moeten zeggen. Ondertussen ontdekken Jack en Diane dat ze nooit gedoopt zijn, en doen ze alles waar ze zin in hebben.

Afl. 6: Jacked O'Lantern

20 min

Van jongs af aan heeft Dre altijd van Halloween gehouden. Nu hij in een 'goede snoepbuurt' woont, komen er kinderen uit de hele stad om de deuren langs te gaan, waaronder Dre's eigen neefjes en nichtjes. Die staan bekend om hun ruwe spel en de Johnson-kinderen zijn dan ook niet blij met hun komst, maar Dre vindt dat z'n kinderen wel wat harder mogen worden. Ondertussen krijgt Dre een verrassingsbezoek van z'n eigen nicht, June Bug, die Dre als kind altijd pestte.

Afl. 7: Charlie in Charge

20 min

Terwijl Dre en Bow Zoey meenemen naar Bows universiteit, Brown University, worstelt Dre met zijn vliegangst en neemt hij een pilletje om hem door de vlucht heen te helpen. Eén stomme miscommunicatie leidt tot een andere, en uiteindelijk past Charlie op de kinderen. Als Charlie details vertelt over Dominique, een oude vlam die weer in beeld is, maken de kinderen een plannetje om haar in te pakken door net te doen of het huis en de kinderen allemaal bij Charlie's leven als huisvader horen.

Afl. 8: Chop Shop

20 min

Terwijl Bow voorbereidingen treft voor de foto's voor de jaarlijkse kerstkaart, neemt Dre Junior en Jack mee naar de kapper om hun haar te laten knippen door de man die al z'n leven lang zijn haar knipt, T. Als Junior besluit z'n haar door een andere kapper te laten knippen, heeft Dre het gevoel dat Junior de hoogste gedragscode heeft geschonden. De familie is niet blij met Dre's nieuwe kapsel, maar Dre is teleurgesteld door Juniors gebrek aan loyaliteit aan T.

Afl. 9: Man at Work

20 min

Dre heeft altijd goed gelet op de vrienden met wie hij is opgegroeid, maar als z'n jeugdvriend Sha een paar dagen komt logeren, denkt Bow dat hij misbruik maakt van Dre's gulheid. Ondertussen krijgt Daphne Lido, de ex-vrouw van Stevens en vennoot van Stevens en Lido de controle over de helft van het bedrijf en begint ze zich te mengen in bedrijfszaken. Als Daphne vraagtekens zet bij de arbeidsmoraal van Charlie, moet Dre beslissen aan wie hij loyaal is.

Afl. 10: Stuff

20 min

Dre vindt dat Kerstmis vercommercialiseerd is en alleen nog maar draait om 'spullen', en niemand is gekker op 'spullen' dan zijn kinderen. Pops en Ruby vinden dat ze de ware betekenis van Kerstmis zijn vergeten en verzinnen een plan om minder cadeautjes te geven en meer tijd samen door te brengen. Dat nieuws valt niet goed bij de kinderen, die hopen dat Dre en Bow zullen zwichten als ze hun beste beentje voorzetten. Ondertussen nodigt Daphne Lido, die single is en voor het eerst alleen met de feestdagen, zichzelf uit bij de Johnsons thuis om Kerstmis te vieren.

Afl. 11: Plus Two Isn't a Thing

20 min

Dre's beste vriendin uit z'n jeugd, Gigi Franklin, komt langs, en Bow voelt zich ondergesneeuwd als die twee bij elkaar zijn. De kinderen kijken altijd uit naar een bezoek van tante Gigi en krijgen inspiratie om een muziekvideo op te nemen en worden YouTube-sterren.

Afl. 12: Old Digger

20 min

Als Ruby Dre en Bow uitnodigt om de nieuwe man in haar leven te ontmoeten, gaat Dre in de verdediging en zoekt hij naar redenen om een hekel aan hem te hebben. Als Pops ontdekt dat Ruby's vriendje menens is, bedenkt hij een plan om haar af te leiden. Ondertussen ontmoet Junior een meisje op een datingsite, en Zoey, Jack en Diane overtuigen hem ervan dat hij wordt besodemieterd.

Afl. 13: Keeping Up With the Johnsons

20 min

Dre en Bow beseffen dat ze verantwoordelijker moeten omgaan met hun financiën en proberen elkaar te bewijzen dat ze prima zonder grote uitgaven kunnen leven. Ondertussen horen de kinderen hun ouders over geld praten en besluit Junior om aan daghandel te gaan doen.

Afl. 14: Sink or Swim

20 min

Nadat het Dre is opgevallen dat buurvrouw Janine zijn gezin nog nooit heeft uitgenodigd op een van haar poolparty's, neemt hij aan dat zij een racistisch vooroordeel heeft dat hun gezin niet zwemt. Ondertussen zitten Jack en Diane bij de scouting, en benijden ze elkaar hun activiteiten.

Afl. 15: Twindependence

20 min

Jack en Diane zijn het zat om een tweeling te zijn, en na veel gesmeek stemmen Dre en Bow erin toe dat ze hun leven als individu verkennen. Ondertussen koopt Dre haar eerste auto voor Zoey, en als hij het nieuws op zijn werk vertelt, komen zijn collega's met allerlei verhalen over de vreselijke dingen die tieners met hun auto uithalen.

Afl. 16: Hope

22 min

Als de kinderen lastige vragen stellen over een rechtzaak die veel publiciteit krijgt en te maken heeft met vermeend politiegeweld en een Afro-Amerikaanse tiener, hebben Dre en Bow er moeite mee hoe ze die moeten beantwoorden. Als het vonnis wordt uitgesproken, gaan de gezinsleden allemaal anders met het nieuws om.

Afl. 17: Any Given Saturday

20 min

Jack en Diane moeten op school een biografie van elkaar maken, en Diane besluit een documentaire te maken over Jacks beginnende basketbalcarrière. Ondertussen wordt Junior scheidsrechter en gaat hij iets te ver in zijn nieuwe taken.

Afl. 18: Black Nanny

20 min

Bow haalt Dre over om een nanny aan te nemen, en na een aantal gesprekken die niet zo goed gaan, ontmoeten ze Vivian, die indruk op hen maakt met haar wens om voor het hele gezin te zorgen. Als Diane besluit mee te dingen om klassevertegenwoordiger te worden, helpt Zoey Diane een lastercampagne te voeren om de verkiezing te winnen.

Afl. 19: The Leftovers

20 min

Als Dre en Bow beseffen dat ze geen voogd hebben voor hun kinderen, maken ze er een missie van om pleegouders te vinden voor het geval er iets met hen zou gebeuren. Ondertussen vertellen Zoey en Junior de waarheid aan Jack over de dood van hun oude hond en andere familiegeheimen die hij altijd naïef heeft geloofd.

Afl. 20: Johnson & Johnson

20 min

Dre's zus Rhonda gaat trouwen met haar vriendin, en Dre ontdekt dat Bow ertegen is om de achternaam van de man aan te nemen. Ondertussen willen Jack en Diane ringdrager en bloemenmeisje zijn, maar ze maken zich zorgen dat ze te oud zijn, en Junior en Zoey bereiden Ruby voor om de relatie van haar dochter te accepteren.

Afl. 21: The Johnson Show

20 min

Het nieuws gaat rond dat Stevens & Lido mensen gaat ontslaan, en Dre is bang dat de reputatie van zijn gezin eronder lijdt als hij z'n baan kwijtraakt. Ondertussen heeft Bow iets te bewijzen als ze de leiding krijgt over de schoolveiling en weigert ze de andere moeders om hulp te vragen.

Afl. 22: Super Rich Kids

20 min

Als Dre de coole vrienden van Junior ontmoet, is Dre blij dat zijn zoon kans maakt op een sociaal leven. Ondertussen moet Bow er iets op verzinnen dat Ruby, Zoey, Jack en Diane niet bekennen dat ze dingen kapotmaken in huis, en besluit ze dat op haar eigen manier aan te pakken.

Afl. 23: Daddy Dre-Care

20 min

De griep grijpt om zich heen in het huis van de Johnsons, en Dre moet zijn beste beentje voorzetten en het hele gezin verplegen. Terwijl Ruby met Bow in quarantaine is, komt ze veel te weten over haar schoonmoeder. Ondertussen willen de kinderen dat Bow voor ze zorgt en verzetten ze zich tegen de hulp van Dre.

Afl. 24: Good-Ish Times

20 min

Dre is uitgeput van alle stress op zijn werk. Thuis valt hij in slaap terwijl hij een op tv een reeks afleveringen van 'Good Times' zit te kijken en droomt hij dat de Johnsons teruggaan in de tijd naar de jaren '70 en veranderen in de personages in de hitserie.

 • alle leeftijden
 • grof taalgebruik

Black-ish

 • 2018
 • Komedie
 • 5 Seizoenen

Andre 'Dre' Johnson heeft een goede baan, een mooie vrouw, vier kinderen en een koloniaal huis in een buitenwijk. Maar is dit zwarte gezin door zijn succes te veel geassimileerd? Met wat hulp van z'n vader wil Dre z'n gezin een gevoel van culturele identiteit geven, dat hun verleden in ere houdt maar kijkt naar de toekomst.

Acteurs
Anthony Anderson
Tracee Ellis Ross
Yara Shahidi
Taal
Engels
Genre
Komedie