The Five

The Five

 • 2016

  Mark, Danny, Slade en Pru zijn twaalf als ze het bos in gaan met Jesse. Jesse is een stuk jonger dan zij, en ze zijn gemeen tegen hem. Ze sturen hem terug naar huis, niet wetende dat het de laatste keer is dat ze hem zien.Lees meer

  Genre
  Misdaad
  Acteurs
  Tom Cullen,
  Hannah Arterton,
  O.T. Fagbenle
  Regisseur
  Harlan Coben
  Taal
  Engels

  Seizoen

  186 min

  In 1995 verdwijnt de vijf jaar oude Jesse Wells tijdens het spelen met vrienden. Twintig jaar later wordt bij het onderzoek naar de moord op prostituee Alice Green Jesse's DNA op de plaatst delict gevonden.

  286 min

  Simon, de zoon van Marks ex-geliefde Laura, vraagt hem om hulp omdat zijn vader is verdwenen. Mark gaat op onderzoek met hulp van zijn vrienden.

  388 min

  Slade vindt de ernstig gewonde Britnay. Stuart vertrouwt Pru niet en schaduwt haar. Danny probeert een goed moment te vinden om met zijn vader te praten over de verdwijning van Jesse.

  486 min

  Er wordt ingebroken in het huis van de ouders van Mark. Slade wordt gearresteerd voor de moord op Newman. Danny en Ally gaan nog eens langs bij Jakob Marosi in de gevangenis. Pru en Mark laten elkaar niet los, Stuart neemt daarom maatregelen.

  586 min

  Danny en Ally onderzoeken de tapes met Jesse's naam erop. Ondertussen besluit Pru eerlijk te zijn tegen Mark over haar gevoelens voor hem. Marosi geeft uiteindelijk toe Jesse niet te hebben vermoord.