Weemoedt

Weemoedt

 • 2016

  Job Weemoedt is talentmanager bij het managementbureau Talent Republic in Amsterdam. Moeiteloos manoeuvreert hij door de slangenkuil van de entertainmentwereld om zijn sterren te laten stralen. Hij behoedt ze voor de valkuilen en verleidingen op hun pad en houdt hun schandalen uit de pers.Lees meer

  Genre
  Drama,
  Nederlands
  Acteurs
  Thijs Römer,
  Isis Cabolet,
  Laura de Boer,
  Eva Duijvestein,
  Werner Kolf,
  Frédérique Spigt
  Regisseur
  Jon Karthaus,
  Thijs Römer
  Taal
  Nederlands

  Seizoen

  144 min

  Job Weemoedt is de succesvolle agent van een handjevol sterren. Een jaar eerder heeft Fré hem verlaten, de liefde van zijn leven, sindsdien vecht Job tegen dit verlies. Als soapster Koert de hoofdrol in een musical lijkt mis te lopen, dreigt Job voor het eerst ook zakelijk te falen.

  240 min

  Als Jobs grote concurrent Ank van der Doel erachter komt dat Fré ten huwelijk is gevraagd door Marty, zint Job op wraak. Hij heeft nog maar één doel voor ogen: mega-ster Lizzy van Looijen wegkapen bij Ank. Niemand bij Talent Republic vindt dit een goed idee, maar Job zet zijn bezopen plan voort.

  345 min

  Het is Jobs verjaardag, maar een feestelijke dag lijkt het niet te worden. Koert is niet Casanova geworden; Job moet zijn verlies nemen, hoe pijnlijk ook. Hij doet ook een poging om voor eens en voor altijd van zijn kutvoetballer Ricky af te komen. Maar dan volgt er toch nog een feestje…

  443 min

  Er staat recherche bij Job voor de deur. Zijn verjaardagsfeestje blijkt flink uit de hand te zijn gelopen… Er is een aanklacht tegen hem ingediend; poging tot aanranding. Als dit nieuws zich als een lopend vuurtje verspreidt, moet Job alle zijlen bijzetten om zijn talenten binnenboord te houden.

  543 min

  Job is genoodzaakt zijn mensen te ontslaan en Talent Republic te sluiten. Juliet en Chava nemen hem op sleeptouw en met z’n drieën beleven ze een prachtige nacht. Maar Job heeft zijn alcoholgebruik niet meer onder controle, en wordt daar op een keiharde manier mee geconfronteerd door Fré.

  640 min

  Na het gesprek met Fré lijkt Job alles te hebben verloren. Van acteur Ben de Spreeuwer krijgt hij de sleutels van een huisje in Frankrijk. Daar duikt Job onder; hij moet tot zichzelf komen, puin ruimen. Tijdens die dagen komen vele herinneringen voorbij, mooie en droevige, en verdrinkt Job zowat in zijn verdriet.

  743 min

  Job’s bestaan in Frankrijk wordt opgefleurd door actrice Liv Pos. Samen beleven ze een mooi avontuur. Maar teruggekomen krijgt Job de nekslag toegediend: de aanklacht van Claudia wordt een rechtszaak. Het is nog maar een kwestie van tijd voordat alles op straat zal liggen. Job zakt definitief door het ijs…

  842 min

  Terug in Nederland gaat Job het gevecht aan tegen de alcohol. Ook moet hij zijn onschuld zien te bewijzen. Geholpen door Juliet doet hij een ultieme poging. Als hij te horen krijgt dat zijn vader op sterven ligt, moet Job alle zeilen bijzetten om niet in oude gewoontes te vervallen.

  942 min

  Nu Job verschoont is van elke blaam, lijkt er een wereld voor hem open te gaan. De première van de film ’Alles is Seks’ lijkt dé perfecte gelegenheid om zijn comeback te maken in het wereldje. Maar nuchter en bij zijn volle verstand blijkt het nog niet zo eenvoudig om ‘normaal’ te kunnen functioneren.

  1040 min

  Job wil met Talent Republic een nieuwe weg inslaan! Ze gaan het in internationaler aanpakken en een grote Duitse acteur, die toevallig in Nederland is, is zijn eerste doelwit. Het team is terug! En zelfs Bob Ancion heeft weer succes. Komt alles toch nog goed met Job Weemoedt…?