Benched

Benched

 • 2014

  Nina Whitley is een gevierd advocate, die alles heeft opgegeven om de top te bereiken. Maar als ze hoort dat haar ex-verloofde zich gaat verloven en dat ze geen partner wordt van het kantoor waar ze werkt, knapt er iets in Nina. Nu kan ze alleen nog aan de slag als pro-deo advocaat.Lees meer

  Genre
  Komedie
  Acteurs
  Eliza Coupe,
  Jay Harrington,
  Carter MacIntyre
  Regisseur
  Michael Fresco
  Taal
  Engels

  Seizoen

  121 min
  Pilot

  De gevierde advocate Nina Whitley heeft alles opgegeven om de top te bereiken. Maar als ze wordt gepasseerd voor een felbegeerde promotie en ontdekt dat haar verloofde Trent nu verloofd is met een andere vrouw, stort Nina volledig in. Ze worden gemeden in haar vak en kan alleen een aan de slag als pro-Deoadvocaat.

  220 min
  Downsizing

  Nina hoort dat rijke bedrijfsjuristen het OM op een gala in de watten willen leggen. Nina wil dolgraag weer door haar oud-collega's geaccepteerd worden en houdt een toespraak om indruk op ze te maken. Het blijkt geen doorslaand succes. De rest van de groep voelt zich niet op z'n gemak tijdens het chique feest.

  320 min
  Hooked and Book...

  Phil laat Nina geloven dat aanklagers zich vrijwillig laten opsluiten in de gevangenis zodat ze hun cliënten beter kunnen begrijpen. Ze hoort hoe ver ze moet gaan om erbij te kunnen horen. Phil en saaie Larry gaan een avondje stappen met Carlos zodat hij even zijn problemen vergeet.

  419 min
  Sell It

  Na haar eerste rechtszaak met een jury beseft Nina dat het geen kwaad kan om een stoomcursus 'juryleden beïnvloeden' te gaan volgen. Intussen kruisen Phil en Trent de degens in het bijzijn van een chagrijnige rechter.

  521 min
  Shark, Actually

  Nina vreest dat ze wordt bespeeld door de machtige en aantrekkelijke aanklager die op haar zaak is gezet. Als een knappe stenografe Phils avances afwijst vanwege z'n onvolwassenheid, besluit hij om haar ongelijk te bewijzen door serieuzer te zijn op het werk.

  620 min
  Rights and Wron...

  Als Nina weigert om zaken af te staan aan haar ex-verloofde Trent en daarmee het rechtssysteem laat vastlopen, moet ze accepteren dat het sluiten van compromissen in dit wereldje niet hetzelfde is als verliezen, maar een onontkoombaar feit is.Lees meer

  721 min
  Curry Favor

  Nina heeft het gevoel dat haar collega's haar niet begrijpen en ze sluit vriendschap met Edie, de pittige forensisch analist. Maar Nina's nieuwe vriendin gaat iets te ver met het begrip trouw. Carlos moet een paar dagen bij Phil logeren en krijgt een zorgwekkend inkijkje in diens leven.

  820 min
  Diamond Is a Gi...

  Nina heeft het gevoel dat haar collega's haar niet begrijpen en ze sluit vriendschap met Edie, de pittige forensisch analist. Maar Nina's nieuwe vriendin gaat iets te ver met het begrip trouw. Carlos moet een paar dagen bij Phil logeren en krijgt een zorgwekkend inkijkje in diens leven.

  921 min
  A New Developme...

  Als Nina ontdekt dat Trent en het OM van plan zijn om daklozen te arresteren, komt ze voor een duivels dilemma te staan: moet ze kiezen voor het recht, Trent of haar eigen reputatie? Cheryl begeeft zich op glad ijs met de nieuwe baas en vraagt Nina om hulp.

  1021 min
  Solitary Refine...

  Nina loopt een oude vriendin, Francine, tegen het lijf, die vraagt of ze haar aan Phil wil koppelen. Als het een succes blijkt te zijn, wil Francine haar bedanken met een dubbele date, die rampzalig verloopt. Een vrouwelijke rechter is gecharmeerd van Carlos, maar hij vindt dat ze met al die aandacht een grens overschrijdt.

  1121 min
  Campaign Contri...

  Als Phil hoort dat hij genomineerd is voor de titel Aanklager van het Jaar, wil Nina hem helpen om die binnen te slepen, hoewel ze het maar een suffe onderscheiding vindt. Intussen laat Trent zijn 10-jarige broertje Walter een weekje meelopen in de rechtszaal.

  1221 min
  Brief Encounter...

  Na haar geheime ontmoeting met Trent beseft Nina dat ze knopen moet doorhakken, zeker als Phil zich van z'n beste kant laat zien. Intussen moet Phil zijn eigen relaties onder de loep nemen als Morris hem aanspreekt op zijn nonchalance.