No Offence

No Offence

 • 2017

  Politiedramaserie over een team politieagenten van de Manchester Metropolitan Police dat onder meer te maken krijgt met drugslabs, brandstichting, en neo-nazi's.

  Genre
  Komedie,
  Misdaad
  Acteurs
  Elaine Cassidy,
  Saira Choudhry,
  Julie Clerehugh
  Regisseur
  Catherine Morshead
  Taal
  Engels

  Seizoen

  145 min

  Detective Vivienne Deering en haar team onderzoeken in Manchester de dood van twee jonge vrouwen. Al snel denken zij met een seriemoordenaar te maken te hebben en proberen uit alle macht een derde moord te voorkomen als er weer een meisje wordt vermist.

  243 min

  Rechercheur Dinah ontfermt zich over Cathy, het meisje dat ze heeft kunnen redden. Haar persoonlijke betrokkenheid brengt haar echter in de problemen.

  346 min

  Detective Vivienne Deering en haar team onderzoeken de moord op een Aziatische vrouw. Er wordt een undercoveroperatie georganiseerd om de hoofdverdachte voor de rechter te krijgen.

  445 min

  Detective Vivienne Deering en haar team gaan op zoek naar handelaren in organen nadat een vrouw is overleden na een illegale niertransplantatie.

  545 min

  Het team van Deering is nog steeds op zoek naar de seriemoordenaar en een doorbraak lijkt nabij, maar het team wordt plotseling opgeroepen in verband met een steekpartij. Het slachtoffer is Christy Feeney, die een nieuwe identiteit heeft gekregen nadat hij voor moord werd veroordeeld.

  645 min

  Deering organiseert een klopjacht door Manchester om eindelijk de seriemoordenaar te pakken te krijgen. Ondertussen komen Joy en Spike met een verdachte in verband met een brute moord op een jonge dakloze man.

  746 min

  Na de moord op een gerespecteerde chirurg komt het team uit op een niet voor de hand liggende verdachte. Dinah en Deering ontdekken verontrustende nieuwe feiten over de serie moorden. Deze zaak lijkt nog niet gesloten te zijn.

  845 min

  Dinah krijgt een integriteitsconflict met haar baas Vivienne Deering. Collega Jona maakt een grote fout als hij het leven van een moeder en haar baby wil redden.