Terug

Continuum

  • 2014
  • Actie
  • 3 Seizoenen

In het jaar 2077 hebben machtige bedrijven de rol van de overheid overgenomen. De leden van de terroristische groepering Liber8 weten aan de doodstraf te ontsnappen door terug in de tijd te reizen naar 2012. De jonge agente Kiera Cameron gaat per ongeluk met hen mee terug in de tijd.Lees meer

Genre
Actie
Acteurs
Rachel Nichols
Stephen Lobo
Victor Webster
Taal
Engels

  1. Seizoen 1
  2. Seizoen 2
  3. Seizoen 3

Seizoen 1

Afl. 1: A Stitch in Time

42 min

Inspecteur Kiera Cameron wordt plotseling van 2077 naar 2012 getransporteerd, samen met acht van ‘s werelds dodelijkste terroristen.

Afl. 2: Fast Times

42 min

Kiera lijkt een manier gevonden te hebben om naar wereld terug te keren. Dat is echter alleen mogelijk door een wapenstilstand met Liber8 te sluiten.

Afl. 3: Wasting Times

42 min

Er duiken moordslachtoffers op bij wie vreemde gaten in hun schedel is geboord. Kiera en Carlos moeten erachter zien te komen waarom er mensen worden gedood, en door wie.

Afl. 4: Matter of Time

42 min

Een wetenschapper die op het punt stond om voor een doorbraak in de energiewereld te zorgen, wordt dood aangetroffen. Kieran en Carlos moeten het motief voor de moord achterhalen en de moordenaar opsporen.

Afl. 5: A Test of Time

42 min

Kiera moet haar oma beschermen tegen de tijdstest van Liber8.

Afl. 6: Time's Up

42 min

Wanneer Liber8 voor een nieuw imago kiest, moet Kiera de directeur van een groot petrochemisch bedrijf beschermen tegen woedende actievoerders.

Afl. 7: The Politics of Time

42 min

Kiera raakt in een vertrouwens- en loyaliteitscrisis verwikkeld wanneer het bewijs in het onderzoek naar de dood van een onderzoeksjournalist in de richting van Carlos wijst.

Afl. 8: Game Time

42 min

Op één dag vinden twee als zelfmoord geënsceneerde moorden plaats. Kiera en Carlos doen onderzoek naar het enige verband tussen de twee doden: een gamebedrijf dat meer doet dan alleen computerspellen ontwikkelen.

Afl. 9: Family Time

42 min

Kiera en Carlos krijgen een tip over de aankoop van een grote partij ammoniumnitraat, een meststof die voor zowel landbouwdoeleinden als voor explosieven wordt gebruikt. Tijdens hun bezoek aan de boerderij van Roland raakt de zaak in een stroomversnelling en komt het tot een gewapende confrontatie.

Afl. 10: End Times

42 min

Kiera vecht tegen de klok om een terroristische aanval te verijdelen. Deze ijzingwekkende gebeurtenis zal bepalend zijn voor de rol die Alec en Julian in de geschiedenis zullen spelen.

Continuum

  • 2014
  • Actie
  • 3 Seizoenen

In het jaar 2077 hebben machtige bedrijven de rol van de overheid overgenomen. De leden van de terroristische groepering Liber8 weten aan de doodstraf te ontsnappen door terug in de tijd te reizen naar 2012. De jonge agente Kiera Cameron gaat per ongeluk met hen mee terug in de tijd. Ze komt terecht in een onbekende omgeving, waar ze zich aansluit bij de politie. Kiera realiseert zich al snel dat zij de enige persoon is die in de weg staat van de zelfbenoemde 'vrijheidsstrijders' en een mogelijke oorlog in het heden... die de toekomst zal vernietigen.

Acteurs
Rachel Nichols
Stephen Lobo
Victor Webster
Taal
Engels
Genre
Actie