Mijn Kijklijst
Terug

Witse

 • 2012
 • Misdaad, Nederlands
 • 9 Seizoenen

Vlaamse misdaadserie rond de eigenzinnige en gedreven commissaris Witse bij de Federale Recherche in Halle.

Genre
Misdaad, Nederlands
Acteurs
Hubert Damen
Daan Hugaert
Mark Stroobants
Taal
Nederlands

 1. Seizoen 1
 2. Seizoen 2
 3. Seizoen 3
 4. Seizoen 4
 5. Seizoen 5
 6. Seizoen 6
 7. Seizoen 7
 8. Seizoen 8
 9. Seizoen 9

Seizoen 1

Afl. 1: De Ommekeer

57 min

Speurder Witse van de Federale Recherche Brussel zit achter de moordenaars van een juwelier aan. Tussendoor kampt hij met privé-problemen: zijn baas heeft een affaire met zijn vrouw. Na een zware aanvaring met de man, wordt hij weggepromoveerd.

Afl. 2: De Bonami

50 min

Dennis Falkenhofer, matroos op het binnenschip 'Bonami', wordt vermoord gevonden langs het kanaal. De gruwelijke manier waarop hij met een mes is bewerkt, doet de speurders vaststellen dat het hier om een passionele moord gaat.

Afl. 3: Het Horloge

51 min

Er werd een kind doodgereden. De avond vóór de begrafenis belt de dader anoniem naar de ouders om zijn spijt te betuigen. Het zou dus kunnen dat hij naar de begrafenis komt en daarom houden Witse & Co een oogje in het zeil tijdens de plechtigheid...

Afl. 4: Afscheid

51 min

De pittige, 35-jarige Charlotte Brabants is enquêtrice voor verschillende firma's. Op een morgen wordt haar lijk gevonden in haar auto op de parking van een toeristische taverne.

Afl. 5: Lieve Oudjes

50 min

Patrick Gijsbrechts is animator in een rusthuis. Hij is zeer geliefd bij de oude vrouwtjes. Terwijl Patrick op een dag staat te tanken is hij getuige van een carjacking: een deftige dame wordt hardhandig aangepakt en achter in haar BMW gegooid waarmee twee gangsters vertrekken...

Afl. 6: Bijklussen

53 min

De scheiding van zijn vrouw Doris valt Witse zwaarder dan hij eigenlijk wil toegeven. Keysers, zijn vroegere baas, is nu haar minnaar en roept zijn hulp in omdat bij een schilderijendiefstal in Brussel een agent het leven liet.

Afl. 7: Loesje

53 min

In het Hulpcentrum voor Jongeren komt er in de late avond een telefoontje binnen van een jongen, die op de brug van het kanaal staat en ermee dreigt zelfmoord te plegen.

Afl. 8: Een Oude Zaak

58 min

Een gezellig etentje met Annemie Nachtegaele wordt onderbroken als Witse weggeroepen wordt omdat er een aanslag op Van Deun werd gepleegd: hij werd zwaargewond in zijn auto aangetroffen.

Afl. 9: De Honden

52 min

Tot hij met pensioen ging runde Victor Opdebeeck een garage, die hij overliet aan zijn dochter en schoonzoon. Op een dag vindt zijn vrouw Alwina zijn levenloze lichaam in de keuken.

Afl. 10: Monica's Passie

56 min

Monica D'Arteveld en Liesbeth Tommelein beëindigen hun oecumenisch halfuurtje bij 'Radio Halle Regionaal' en maken een afspraak om dezelfde avond om zeven uur het programma af te werken. Vanaf dat moment lijkt Monica wel van de aardbodem verdwenen.

Afl. 11: De Vergelding

54 min

In Witses buurt komt een ruige motorrijder, 'Bobby McGee', wonen. Bobby ontfermt zich over zijn mentaal gehandicapte neef Leo wanneer diens moeder dodelijk ziek in het hospitaal belandt.

Afl. 12: De Tipgever I

54 min

Witse wordt door een eerdere tipgever, Albain Dictus, op het spoor gebracht van een duur zilverservies dat tijdens een roofmoord te Halle werd ontvreemd. Omdat dit een onopgeloste zaak van Van Deun is, wordt hij bij het onderzoek betrokken.

Afl. 13: De Tipgever II

57 min

De vriendin van Albain, Jeanine, maakt zich zorgen om hem en dreigt Witse te waarschuwen. Witse, die in Brussel moet zijn voor zijn echtscheiding, gaat bij Jeanine op bezoek, maar ze weigert hem toch iets te zeggen.

Witse

 • 2012
 • Misdaad, Nederlands
 • 9 Seizoenen

Vlaamse misdaadserie rond de eigenzinnige en gedreven commissaris Witse bij de Federale Recherche in Halle.

Acteurs
Hubert Damen
Daan Hugaert
Mark Stroobants
Taal
Nederlands
Genre
Misdaad, Nederlands