Professor T.

Professor T.

 • 2016

  Vlaamse politieserie over de uitzonderlijk getalenteerde, maar zeer eigenzinnige professor criminologie Jasper T. Als oud-studente Annelies advies over een verkrachtingszaak vraagt aan professor T. verandert zijn leven compleet.Lees meer

  Genre
  Misdaad,
  Nederlands
  Acteurs
  Koen de Bouw,
  Ella Leyers,
  Bart Hollanders
  Regisseur
  Indra Siera
  Taal
  Nederlands

  Seizoen

  152 min
  Campus Drie Eik...

  Een student wordt verkracht op de campus. Inspecteur Annelies Donckers vraagt advies aan haar oud-professor criminologie om de zaak op te lossen. Saskia Devriese vermoedt dat de dader een oude bekende is. Kan ze de eigenzinnige en wereldvreemde professor Teelinck overtuigen om haar te helpen?

  253 min
  Een Fatale Verg...

  De hoofdbibliothecaris van de universiteit wordt op een receptie vergiftigd. Mogelijk werd het verkeerde slachtoffer vermoord. De politie vermoedt dat het echte doelwit iemand anders is. Annelies besluit opnieuw advies te vragen aan professor T. Na enige tijd vraagt Flamant aan T.Lees meer

  351 min
  De Doorlichting

  De inspectrice van een school-evaluatieteam wordt thuis vermoord. Op het eerste gezicht is het een roofmoord, maar inspecteur Donckers heeft haar twijfels. Zij ontdekt met T. dat de directeur van de school die werd doorgelicht een motief heeft. Mogelijk zou de school een slecht rapport krijgen.Lees meer

  452 min
  Dubbelleven

  Een eerstejaarsstudent in de rechten is spoorloos verdwenen. Mogelijk is het een wanhoopsdaad, maar de speurders ontdekken al snel dat er meer aan de hand is. Hoewel hij van simpele komaf is, staat er toch heel veel geld op zijn rekening.

  549 min
  De Hotelmoord

  Een gerenommeerd plastisch chirurg wordt in een hotelkamer vermoord teruggevonden. De vrouw met wie hij de kamer deelde, is spoorloos verdwenen. Wanneer zij wordt gevonden denken de speurders dat haar jaloerse man wel eens de dader zou kunnen zijn.

  647 min
  Tamara

  Een callgirl wordt dood aangetroffen in haar appartement. De speurders hebben snel door dat het om een geënsceneerde zelfmoord gaat. Professor T. is zwaar aangedaan als de callgirl Tamara blijkt te zijn.

  754 min
  De Maskermoorde...

  De gruwelijke moord op Peter Catrysse en zijn vrouw vertoont gelijkenissen met een moord van tien jaar geleden. Dany Van Genechten, de moordenaar van tien jaar geleden, zit echter achter de tralies.

  852 min
  Katvanger

  Antwerpen is in shock na een dubbele moord. Tijdens de spits wordt een bekende drugsdealer samen met zijn partner doodgeschoten door een gemaskerde schutter. De politie vermoedt dat het om een afbetaling gaat.

  950 min
  Moederliefde

  Een au pair komt na haar vrije avond thuis. Ze vindt haar werkgever bewusteloos in de woonkamer, terwijl zijn zoontje van zes spoorloos is verdwenen. Het onderzoek wijst in de richting van de zakenpartner van de vader.

  1051 min
  De Zaak Seynaev...

  Dirk Seynaeve wordt op heterdaad betrapt bij het lijk van zijn werkgever-kasteelheer met het moordwapen in de hand. Nochtans ontkent hij alle schuld. Parallel met het geruchtmakend assisenproces over de zaak, heeft professor T. Annelies uitgenodigd om het proces in de les toe te lichten. T.Lees meer

  1147 min
  De Nalatenschap

  Een aanslag wordt gepleegd op de prominente zakenman Johan Verhulst. De schutter faalt echter. Een paar dagen later wordt er bloed ontdekt in de woonkamer van Verhulst, maar wordt zijn lichaam nergens gevonden. Jasper vermoedt dat alles door Verhulst in scene is gezet.

  1251 min
  De Jaartalmoord...

  Een gewurgde man wordt dood aangetroffen. Zijn borst is gemerkt met het nummer 1991. Wanneer een tweede slachtoffer wordt aangetroffen, die tevens is gemerkt met een jaartal, beseft het team dat zij te maken hebben met een seriemoordenaar.

  1350 min
  De Jaartalmoord...

  Daan vecht in het ziekenhuis voor zijn leven nadat de moordenaar op hem heeft geschoten. Ondertussen probeert de politie het verband te zoeken tussen de slachtoffers.