Terug

Castle

 • 2016
 • Drama
 • 8 Seizoenen

Castle is een wereldberoemde misdaadauteur. Wanneer hij genoeg heeft van zijn wilde leventje, zoekt deze bad boy nieuwe uitdagingen. Die vindt hij in de samenwerking met de slimme en mooie rechercheur Kate Beckett. Terwijl ze elke week een nieuwe misdaad oplossen, wordt hun samenwerking steeds hechter.Lees meer

Genre
Drama
Acteurs
Nathan Fillion
Stana Katic
Susan Sullivan
Taal
Engels

 1. Seizoen 1
 2. Seizoen 2
 3. Seizoen 3
 4. Seizoen 4
 5. Seizoen 5
 6. Seizoen 6
 7. Seizoen 7
 8. Seizoen 8

Seizoen 1

Afl. 1: Flowers For Your Grave

41 min

Misdaadauteur Richard Castle werkt samen met de politie van New York om een moordenaar te vinden die zijn ideeën heeft opgedaan in Castle's boeken.

Afl. 2: Nanny McDead

39 min

Castle en Becket onderzoeken een stel in Manhattan wanneer een jonge nanny dood wordt gevonden.

Afl. 3: Hedge Fund Homeboys

39 min

Castle en Beckett krijgen de duistere kant te zien van de voorbereidingsscholen wanneer er een lichaam in Central Park wordt gevonden.

Afl. 4: Hell Hath No Fury

40 min

Wanneer een lichaam gewikkeld in een tapijt een raadslid blijkt te zijn, ontdekken Castle en Beckett dat politieke spelletjes dodelijk kunnen zijn.

Afl. 5: A Chill Goes Through Her Veins

41 min

Het bevroren lijk van een vrouw op een bouwterrein leidt tot de heropening een oude zaak. Het onderzoek naar het leven van het slachtoffer zorgt voor onaangename herinneringen voor Beckett, wat Castle weer nieuwe ideeën voor z'n boek geeft.

Afl. 6: Always Buy Retail

40 min

Als een bizarre plaats delict op een rituele moord wijst, moeten Castle en Beckett de moordenaar pakken voordat hij z'n volgende slachtoffer vindt.

Afl. 7: Home Is Where The Heart Stops

40 min

Wanneer een rijk society-meisje vermoord in een kluis wordt gevonden, leidt het onderzoek Beckett richting Castle's leventje in de hogere kringen.

Afl. 8: Ghosts

41 min

Een vermoorde vrouw wordt gevonden in een vat motorolie. Het leidt tot een labyrint aan leugens en wraak voor een vreselijke misdaad die een jaar eerder is begaan.

Afl. 9: Little Girl Lost

41 min

Castle wedijvert met Becketts ex, een knappe FBI-agent die de verdwijning van een klein meisje onderzoekt.

Afl. 10: A Death In The Family

41 min

Terwijl ze de wrede moord op een plastisch chirurg onderzoeken, dreigen Castle en Beckett een federale zaak op z'n kop te zetten om de dader te vinden.

Castle

 • 2016
 • Drama
 • 8 Seizoenen

Castle is een wereldberoemde misdaadauteur. Wanneer hij genoeg heeft van zijn wilde leventje, zoekt deze bad boy nieuwe uitdagingen. Die vindt hij in de samenwerking met de slimme en mooie rechercheur Kate Beckett. Terwijl ze elke week een nieuwe misdaad oplossen, wordt hun samenwerking steeds hechter. Samen schrijven ze wellicht een heel nieuw hoofdstuk over misdaadbestrijding.

Acteurs
Nathan Fillion
Stana Katic
Susan Sullivan
Taal
Engels
Genre
Drama