Terug

Criminal Minds

 • 2017
 • Misdaad
 • 14 Seizoenen

Criminal Minds draait om een team FBI-profilers die de zwaarst gestoorde criminelen analyseren, inspelend op hun volgende zet voordat ze weer zullen toeslaan.

Genre
Misdaad
Acteurs
Kirsten Vangsness
Joe Mantegna
Matthew Gray Gubler
Taal
Engels

 1. Seizoen 1
 2. Seizoen 2
 3. Seizoen 3
 4. Seizoen 4
 5. Seizoen 5
 6. Seizoen 6
 7. Seizoen 7
 8. Seizoen 8
 9. Seizoen 9
 10. Seizoen 10
 11. Seizoen 11
 12. Seizoen 12
 13. Seizoen 13
 14. Seizoen 14

Seizoen 14

Afl. 1: 300

39 min

Als Reid en Garcia worden ontvoerd, is het aan de BAU om ze te vinden. Het is een race om ze te redden voordat de laatste profetie van een sekte is vervuld.

Afl. 2: Starter Home

41 min

De BAU jaagt op een moordenaar die talloze slachtoffers heeft verborgen in de muren van een huis in South Carolina. Het spoor van aanwijzingen is twintig jaar oud.

Afl. 3: Rule 34

39 min

De BAU moet uitzoeken wat ontvangers van gruwelijke pakketten verbindt voordat ze de UnSub kunnen identificeren. Simmons kan maar moeilijk contact maken met David, die geschorst is van zijn school.

Afl. 4: Innocence

44 min

De BAU isoleert een hoofdverdachte voor een rituele moord in Florida, maar een tweede slachtoffer wordt gedood onder vergelijkbare omstandigheden. Prentiss maakt zich zorgen over Garcia.

Afl. 5: The Tall Men

41 min

De BAU verkrijgt aanwijzingen door middel van een lokaal spookverhaal om twee vermiste personen te vinden. Een derde slachtoffer duikt op mysterieuze wijze op met weinig details. JJ keert met tegenzin terug naar haar woonplaats.

Afl. 6: Luke

39 min

De BAU jaagt op een UnSub in Maryland, wiens misdaden persoonlijk zijn voor Alvez, omdat hij jaren geleden een Mexicaanse huurmoordenaar achtervolgde. Alvez en Lisa trekken bij elkaar in.

Afl. 7: Twenty Seven

39 min

De BAU racet tegen de klok als er elke 27 minuten in de hoofdstad van het land aanvallen plaatsvinden. Prentiss en SSA Andrew Mendoza leiden de operatie.

Afl. 8: Ashley

39 min

De BAU onderzoekt een dubbele moord en ontvoering in New Hampshire. Rossi wil zijn relatie met Krystall verbeteren, maar dit verloopt niet volgens plan.

Afl. 9: Broken Wing

40 min

Lewis’ voormalige professor geeft de BAU tips voor een alarmerend aantal verdachte sterfgevallen door overdoses van patiënten die net zijn gerehabiliteerd.

Afl. 10: Flesh and Blood

41 min

Prentiss wordt geconfronteerd met haar verleden als de BAU onderzoek doet naar de moorden op prominente zakenmannen die allemaal hun hart missen. Ook wordt de eerste date van Prentiss met Mendoza afgebroken.

Afl. 11: Night Lights

38 min

Het BAU-team gaat naar Portland, Oregon, om een huiveringwekkende ontvoering te onderzoeken die mogelijk verband houdt met een lokaal stel dat een week eerder in hun huis is vermoord.

Afl. 12: Hamelin

41 min

Het BAU-team onderzoekt de verdwijning van drie 10-jarige kinderen in Iowa. Jennifer legt opnieuw contact met haar moeder.

Afl. 13: Chameleon

40 min

Rossi betwist zijn acties in de nasleep van een bijna-dodelijk gevecht met een seriemoordenaar die de BAU te slim af lijkt te zijn.

Afl. 14: Sick and Evil

38 min

De BAU leidt het onderzoek naar een reeks moorden die plaatsvinden in zogenaamde spookhuizen in Lewiston, Maine.

Afl. 15: Truth or Dare

41 min

Rossi bereidt zich voor om met Krystall te trouwen. Het BAU-team reist naar Los Angeles om een reeks dodelijke schietpartijen op klaarlichte dag na auto-ongelukken te onderzoeken.

Criminal Minds

 • 2017
 • Misdaad
 • 14 Seizoenen

Criminal Minds draait om een team FBI-profilers die de zwaarst gestoorde criminelen analyseren, inspelend op hun volgende zet voordat ze weer zullen toeslaan.

Acteurs
Kirsten Vangsness
Joe Mantegna
Matthew Gray Gubler
Taal
Engels
Genre
Misdaad