Terug

Criminal Minds

 • 2017
 • Misdaad
 • 14 Seizoenen

Criminal Minds draait om een team FBI-profilers die de zwaarst gestoorde criminelen analyseren, inspelend op hun volgende zet voordat ze weer zullen toeslaan.

Genre
Misdaad
Acteurs
Kirsten Vangsness
Joe Mantegna
Matthew Gray Gubler
Taal
Engels

 1. Seizoen 1
 2. Seizoen 2
 3. Seizoen 3
 4. Seizoen 4
 5. Seizoen 5
 6. Seizoen 6
 7. Seizoen 7
 8. Seizoen 8
 9. Seizoen 9
 10. Seizoen 10
 11. Seizoen 11
 12. Seizoen 12
 13. Seizoen 13
 14. Seizoen 14

Seizoen 12

Afl. 1: The Crimson King

41 min

Agent Luke Alvez voegt zich bij het BAU-team, dat als opdracht heeft om een moordenaar te pakken die aan het eind van vorig seizoen met 13 andere gevangenen is ontsnapt uit de gevangenis.

Afl. 2: Sick Day

40 min

Als JJ thuiskomt na een zware zaak, breekt ze en vertelt ze haar man over de ontvoering van twee kinderen.

Afl. 3: Taboo

38 min

BAU verwelkomt Emily Prentiss opnieuw als ze worden ingeschakeld om de verdwijning van drie vrouwen te onderzoeken.

Afl. 4: Keeper

41 min

Het BAU-team is op zoek naar een seriemoordenaar langs de Appalachian Trail in landelijk Virginia.

Afl. 5: The Anti-Terror Squad

39 min

BAU onderzoekt of pesten het verband kan zijn tussen twee leerlingen van de middelbare school van wie de familie is vermoord en van wie zij als enige overlevenden zijn achtergebleven.

Afl. 6: Elliott's Pond

41 min

Als drie kinderen verdwijnen terwijl ze aan het fietsen waren over een pad waar 30 jaar geleden iemand verdween, onderzoekt het BAU-team deze zaak.

Afl. 7: Mirror Image

41 min

Het BAU-team begint een onderzoek als een man die ervan overtuigd is dat hij de broer is van dr Tara Lewis in de stad arriveert. Hij weet alles over haar en haar familie, en zij kan geen contact krijgen met haar echte broer.

Afl. 8: Scarecrow

39 min

Het BAU-team gaat naar Yakima, Washington, nadat de resten van een tiental mensen zijn aangetroffen bij een rivierbedding. Ook verwelkomen ze hun nieuwe teamlid Stephen Walker, een ervaren profiler van het gedragsanalyse-programma van de FBI.

Afl. 9: Profiling 202

40 min

Terwijl Rossi een profiling-cursus volgt op zijn verjaardag, wordt hij gebeld door zijn seriemoordende aartsvijand, Tommy Yates, die hem de locatie van z'n meest recente slachtoffer doorgeeft.

Afl. 10: Seek & Destroy

39 min

BAU onderzoekt inbraken in chique buurten van San Diego.

Afl. 11: Surface Tension

41 min

Als een bizarre hiëroglief in de oksel van een dakloze hetzelfde is als die van eerdere slachtoffers enkele jaren geleden, wordt BAU ingeschakeld voor onderzoek. Reid besluit z'n moeder vroegtijdig uit het klinische onderzoek te halen.

Afl. 12: A Good Husband

39 min

Het BAU-team wordt ingeschakeld voor mannelijke slachtoffers die niet te identificeren zijn.

Afl. 13: Spencer

40 min

Als een BAU-lid in Mexico in de problemen komt, schakelt het team het International Response Team in voor hulp.

Afl. 14: Collision Course

40 min

BAU onderzoekt de oorzaak van enkele fatale ongelukken waar auto's en voetgangers bij betrokken zijn. Reid krijgt slecht nieuws.

Afl. 15: Alpha Male

40 min

BAU onderzoekt een zaak waarbij enkele jonge mannen en vrouwen slachtoffer zijn van zuuraanvallen waarbij ze verminkt raken. Dr. Reid begint te wennen aan z'n nieuwe omgeving.

Afl. 16: Assistance Is Futile

40 min

Een moeder treedt naar voren met waardevolle informatie die BAU helpt in hun onderzoek naar een verdachte die bekendstaat als de Bottenpletter. Reid moet zich aanpassen aan nieuwe regels in de gevangenis.

Afl. 17: In The Dark

39 min

BAU denkt dat twee verdachten wellicht in dezelfde periode in dezelfde stad actief zijn als twee slachtoffers op totaal verschillende wijze worden vermoord in dezelfde stad. Het team doet z'n best te zorgen dat Reid veilig is in de gevangenis.

Afl. 18: Hell's Kitchen

41 min

BAU onderzoekt een vampier in New York die z'n slachtoffers 's avonds ontvoert en ze onder de grond vasthoudt in het rioolsysteem. Reid neemt een onmogelijk besluit in de gevangenis dat grote invloed heeft op hem en z'n medegevangenen.

Afl. 19: True North

40 min

BAU wordt ingeschakeld nadat drie slachtoffers aan palen zijn vastgebonden in de woestijn van Arizona.

Afl. 20: Unforgettable

39 min

Als enkele werknemers van de nationale overheid, onder wie een goede vriend van Walker, bezwijken aan de symptomen van een hartaanval gaat BAU op onderzoek. Reid wacht gespannen af wanneer z'n proces begint.

Afl. 21: Green Light

38 min

Als Reid vreest dat z'n moeder is ontvoerd, vraagt hij BAU op onderzoek te gaan terwijl hij in de gevangenis zit.

Afl. 22: Red Light

41 min

Reid is verwikkeld in een onmogelijke situatie en moet afrekenen met een oude tegenstander. Derek Morgan komt naar het team met een spoor dat kan helpen Mr Scratch, een ongrijpbare voortvluchtige die het team al het hele seizoen kwelt, te pakken.

Criminal Minds

 • 2017
 • Misdaad
 • 14 Seizoenen

Criminal Minds draait om een team FBI-profilers die de zwaarst gestoorde criminelen analyseren, inspelend op hun volgende zet voordat ze weer zullen toeslaan.

Acteurs
Kirsten Vangsness
Joe Mantegna
Matthew Gray Gubler
Taal
Engels
Genre
Misdaad