Terug

Criminal Minds

 • 2017
 • Misdaad
 • 14 Seizoenen

Criminal Minds draait om een team FBI-profilers die de zwaarst gestoorde criminelen analyseren, inspelend op hun volgende zet voordat ze weer zullen toeslaan.

Genre
Misdaad
Acteurs
Kirsten Vangsness
Joe Mantegna
Matthew Gray Gubler
Taal
Engels

 1. Seizoen 1
 2. Seizoen 2
 3. Seizoen 3
 4. Seizoen 4
 5. Seizoen 5
 6. Seizoen 6
 7. Seizoen 7
 8. Seizoen 8
 9. Seizoen 9
 10. Seizoen 10
 11. Seizoen 11
 12. Seizoen 12
 13. Seizoen 13
 14. Seizoen 14

Seizoen 11

Afl. 1: The Job

40 min

De BAU is op zoek naar een moordenaar die kenmerkende tekens achterlaat op gezichten van slachtoffers, met de hulp van een potentieel nieuw teamlid, forensisch psychologe Tara Lewis.

Afl. 2: The Witness

41 min

Als een bus in Los Angeles wordt aangevallen met saringas, moet de BAU snel handelen om de verdachte te vinden voordat er een grotere aanslag plaatsvindt.

Afl. 3: 'Til Death Do Us Part

40 min

Als in Savannah bruiden worden vermoord op de dag voor hun bruiloft, vermoedt de BAU dat dit het werk is van een afgewezen dader.

Afl. 4: Outlaw

40 min

Als drie restaurantmedewerkers worden gedood bij een overval in Las Vegas, New Mexico, zoekt de BAU naar aanwijzingen in een cold case die zes jaar eerder in het stadje plaatsvond.

Afl. 5: The Night Watch

39 min

De BAU onderzoekt gevallen in Detroit waar lichamen worden verwerkt in macabere graffiti. Dr Lewis heeft moeite haar relatie met haar verloofde en haar werk te combineren.

Afl. 6: Pariahville

39 min

Als een vrouw wordt vermoord in een stadje vol zedendelinquenten, heeft de BAU genoeg verdachten. Lewis krijgt een carrièremogelijkheid buiten de BAU.

Afl. 7: Target Rich

41 min

De BAU helpt bij het onderzoek naar de verdwijning van een student. Giuseppe gaat dood in de gevangenis nadat hij Morgan had gewaarschuwd voor de 'Dirty Dozen'. JJ komt terug van zwangerschapsverlof.

Afl. 8: Awake

38 min

De BAU jaagt op een dader in Phoenix die slachtoffers ontvoert en martelt. Hotch en Garcia reageren op de bedreiging door een groep huurmoordenaars.

Afl. 9: Internal Affairs

41 min

Als twee undercoveragenten van de narcoticabrigade worden vermoord en een derde vermist wordt, onderzoekt de BAU samen met de NSA of er een ondergronds internet-drugssyndicaat bij betrokken is.

Afl. 10: Future Perfect

40 min

De BAU zoekt naar een dader die wellicht een fascinatie heeft voor medische experimenten.

Afl. 11: Entropy

41 min

De BAU hanteert een ingewikkelde strategie om te proberen het huurmoordenaarssyndicaat 'Dirty Dozen' op te rollen, waarbij Reid een centrale rol speelt.

Afl. 12: Drive

38 min

Als er in heel Boston lichamen worden gevonden, onderzoekt de BAU of een taxi- of deeltaxiservice die de slachtoffers voor hun dood hebben gebruikt, hen kan leiden naar de dader.

Afl. 13: The Bond

40 min

De BAU speurt naar een motief en een dader als in het zuiden van de VS slachtoffers in toiletten van wegrestaurants worden gevonden.

Afl. 14: Hostage

40 min

Als een 18-jarig meisje weet te ontsnappen uit een huis in een buitenwijk, waar ze jarenlang met twee andere vrouwen gevangen heeft gezeten, gaat de BAU op zoek naar hun ontvoerder.

Afl. 15: A Badge and a Gun

38 min

De BAU zoekt in Los Angeles naar een verdachte die door slachtoffers in hun huis wordt binnengelaten, zo is op bewakingsbeelden te zien.

Afl. 16: Derek

41 min

Als Morgan wordt ontvoerd, zet de BAU alles op alles om hem te vinden en zijn leven te redden.

Afl. 17: The Sandman

39 min

De BAU gaat naar Wichita om de dader te vinden die kinderen ontvoert als hun ouders liggen te slapen. Morgan wil weten wie de aanval op hem op zijn geweten heeft.

Afl. 18: A Beautiful Disaster

41 min

Als iemand de BAU aanvalt, gaat het team op zoek naar de verantwoordelijke.

Afl. 19: Tribute

40 min

Emily Prentiss, die ooit bij de BAU werkte en nu agent van Interpol is, is ervan overtuigd dat een seriemoordenaar op Amerikaanse bodem zal toeslaan. De BAU moet het vertrek van Morgan verwerken.

Afl. 20: Inner Beauty

38 min

De BAU zoekt een dader die opzettelijk slachtoffers verminkt. Rossi heeft een ongemakkelijk weerzien met zijn ex-vrouw, Hayden Montgomery.

Afl. 21: Devil's Backbone

41 min

Als cipiers in Virginia een pakje met bewijs van een enkele jaren oude ontvoeringszaak van twee jongens onderscheppen, ondervraagt de BAU een seriemoordenaar.

Afl. 22: The Storm

40 min

Hotch wordt opgepakt op verdenking van samenzwering. Het team wil zijn onschuld bewijzen en vermoedt dat er sprake is van een groter complot.

Criminal Minds

 • 2017
 • Misdaad
 • 14 Seizoenen

Criminal Minds draait om een team FBI-profilers die de zwaarst gestoorde criminelen analyseren, inspelend op hun volgende zet voordat ze weer zullen toeslaan.

Acteurs
Kirsten Vangsness
Joe Mantegna
Matthew Gray Gubler
Taal
Engels
Genre
Misdaad