Terug

Criminal Minds

 • 2017
 • Misdaad
 • 14 Seizoenen

Criminal Minds draait om een team FBI-profilers die de zwaarst gestoorde criminelen analyseren, inspelend op hun volgende zet voordat ze weer zullen toeslaan.

Genre
Misdaad
Acteurs
Kirsten Vangsness
Joe Mantegna
Matthew Gray Gubler
Taal
Engels

 1. Seizoen 1
 2. Seizoen 2
 3. Seizoen 3
 4. Seizoen 4
 5. Seizoen 5
 6. Seizoen 6
 7. Seizoen 7
 8. Seizoen 8
 9. Seizoen 9
 10. Seizoen 10
 11. Seizoen 11
 12. Seizoen 12
 13. Seizoen 13
 14. Seizoen 14

Seizoen 10

Afl. 1: X

41 min

De BAU onderzoekt moorden in Bakersfield, Californië, waarvan de slachtoffers niet te identificeren zijn. En het team verwelkomt de nieuwe agent Kate Callahan bij de BAU.

Afl. 2: Burn

39 min

Na een reeks ontvoeringen en moorden in Seattle zoekt de BAU naar een verdachte die in het verleden is mishandeld en nu wraak wil nemen.

Afl. 3: A Thousand Suns

39 min

Als een passagiersvliegtuig neerstort in Colorado, wordt het BAU-team gevraagd een profiel te maken van de verdachte omstandigheden. De zaak hakt erin bij Kate, die wordt herinnerd aan een familietragedie.

Afl. 4: The Itch

41 min

Als een lichaam in Atlanta wordt ontdekt dat onder de schrammen zit, ontdekt de BAU dat zijn dood en daaropvolgende moorden verband kunnen houden met een verdachte met een obsessieve huidaandoening.

Afl. 5: Boxed In

41 min

Als een jongetje dat tijdens Halloween in San Diego vermist is geraakt een jaar later opduikt, moet de BAU snel handelen als er weer iemand onder soortgelijke omstandigheden verdwijnt.

Afl. 6: If The Shoe Fits

41 min

De BAU zoekt naarstig naar een gemene deler van de mannelijke slachtoffers in Montana, wat een profiel van de verdachte moeilijk maakt. JJ moet haar gevoelens over de tragische dood van haar zus onder ogen zien.

Afl. 7: Hashtag

39 min

Als slachtoffers met veel volgers op sociale media dood worden aangetroffen in Maryland, zoekt de BAU naar een verdachte die de vorm aanneemt van een internet-legende.

Afl. 8: The Boys of Sudworth Place

38 min

Als een prominente advocaat uit Boston vermist raakt, ontdekt de BAU geheimen uit z'n verleden die naar de reden van z'n verdwijning kunnen wijzen.

Afl. 9: Fate

40 min

De BAU onderzoekt willekeurige moorden in Noord-Virginia en zoekt een getormenteerde verdachte die een ombedwingbare behoefte heeft om te doden, maar ook berouwvol is.

Afl. 10: Amelia Porter

40 min

De zoektocht naar een verdachte die heeft te maken met een drievoudige moord in Salt Lake City kan de BAU naar een voortvluchtige van jaren geleden leiden

Afl. 11: The Forever People

40 min

Als in Nevada bevroren lichamen worden gevonden, drijvend in het water, leidt het onderzoek van de BAU tot de verdenking dat de slachtoffers deel uitmaakten van een sekte die wat te maken kan hebben met hun dood.

Afl. 12: Anonymous

39 min

De BAU zoekt in Tallahassee naar een seriemoordenaar die de autoriteiten waarschuwt voordat hij een moord pleegt. Terwijl Rossi zich voorbereidt op een weekend met z'n dochter Joy, ontvangt hij verrassend nieuws over de dood van een strijdmakker in Vietnam.

Afl. 13: Nelson's Sparrow

41 min

De BAU keert terug naar z'n beginperiode als ze naar een van Rossi's en Gideons oude zaken kijken om een moordenaar die wist te ontvluchten op te sporen.

Afl. 14: Hero Worship

39 min

Als een koffietentje in Indianapolis wordt opgeblazen en een lokale held uit het puin verschijnt, probeert de BAU die persoon en z'n gezin te beschermen terwijl ze zoeken naar de dader voordat meer incidenten gebeuren.

Afl. 15: Scream

39 min

Misbruikslachtoffers in California zetten de BAU op het spoor van een mogelijke getuige van het misbruik. Ondertussen maakt Kate zich zorgen als haar nichtje Meg afspreekt met een vriendin om een jongen te ontmoeten die ze van internet kennen.

Afl. 16: Lockdown

41 min

Wanneer twee gevangenisbewaarders in een streng beveiligde gevangenis in Texas worden vermoord, vermoedt de BAU dat er meer dan één dader binnen de gevangenis aan het werk kan zijn.

Afl. 17: Breath Play

39 min

De BAU moet naar Wisconsin om een seriemoordenaar te zoeken. Het team zoekt naar een verband tussen de slachtoffers om de dader te kunnen identificeren.

Afl. 18: Rock Creek Park

40 min

Wanneer de vrouw van een aanstormend Congreslid verdwijnt, onderzoekt de BAU zijn politieke vijanden als mogelijke verdachten.

Afl. 19: Beyond Borders

41 min

Als een gezin van vier personen op Barbados wordt ontvoerd, wordt de BAU gevraagd om samen te werken met commandant Jack Garret en z'n internationale eenheid.

Afl. 20: A Place At The Table

40 min

Als een gezin in Maryland wordt vermoord als het aan tafel zit, spoort de BAU familieleden en vrienden op op zoek naar geheimen die tot de moord geleid kunnen hebben. Hotch moet het goedmaken met z'n schoonvader als deze alzheimer blijkt te hebben.

Afl. 21: Mr. Scratch

40 min

Als drie betrokkenen bij moorden beweren dat ze door een 'schaduwmonster met klauwen' zijn aangevallen, zoekt de BAU een UnSub die hun geest onder controle heeft. De zoektocht naar de dader brengt het team in gevaar.

Afl. 22: Protection

41 min

Als in de buurt van Los Angeles neergeschoten slachtoffers worden gevonden die mogelijk criminele banden hebben, gaat de BAU op zoek naar een UnSub die op eigen houtje werkt.

Afl. 23: The Hunt

39 min

Als Kate's nichtje Meg en haat beste vriendin worden ontvoerd, verdenkt de BAU een online-roofdier die betrokken is bij mensenhandel, in de finale van het 10de seizoen.

Criminal Minds

 • 2017
 • Misdaad
 • 14 Seizoenen

Criminal Minds draait om een team FBI-profilers die de zwaarst gestoorde criminelen analyseren, inspelend op hun volgende zet voordat ze weer zullen toeslaan.

Acteurs
Kirsten Vangsness
Joe Mantegna
Matthew Gray Gubler
Taal
Engels
Genre
Misdaad