Terug

Criminal Minds

 • 2017
 • Misdaad
 • 14 Seizoenen

Criminal Minds draait om een team FBI-profilers die de zwaarst gestoorde criminelen analyseren, inspelend op hun volgende zet voordat ze weer zullen toeslaan.

Genre
Misdaad
Acteurs
Kirsten Vangsness
Joe Mantegna
Matthew Gray Gubler
Taal
Engels

 1. Seizoen 1
 2. Seizoen 2
 3. Seizoen 3
 4. Seizoen 4
 5. Seizoen 5
 6. Seizoen 6
 7. Seizoen 7
 8. Seizoen 8
 9. Seizoen 9
 10. Seizoen 10
 11. Seizoen 11
 12. Seizoen 12
 13. Seizoen 13
 14. Seizoen 14

Seizoen 9

Afl. 1: The Inspiration

39 min

De jacht op een methodische moordenaar die steeds sneller toeslaat, voert de BAU naar Arizona. Het team vermoedt dat Hotch kans maakt om de nieuwe chef van de BAU-eenheid te worden, in deze première van het negende seizoen.

Afl. 2: The Inspired

40 min

Terwijl de BAU-eenheid de verdachte van de rituele moorden in Arizona op het spoor is, kan deze door een bizarre connectie binnen de familie van de onbekende dader wellicht worden opgepakt.

Afl. 3: Final Shot

40 min

Als Dallas wordt geteisterd door een sluipschutter onderzoekt de BAU-eenheid of de komende jaardag van de moord op Kennedy of misschien iets anders de dader drijft.

Afl. 4: To Bear Witness

39 min

De BAU krijgt een nieuwe chef, Mateo Cruz. De voor hen onbekende Cruz heeft lang samengewerkt met JJ. Hij helpt het team dat de straten van Baltimore uitkamt op zoek naar een onbekende die het zijn slachtoffers onmogelijk maakt communiceren.

Afl. 5: Route 66

40 min

Terwijl Hotch voor zijn leven vecht nadat George Foyet, alias The Reaper, hem neergestoken heeft, ziet hij visioenen van zijn overleden vrouw Haley en zijn tegenstander Foyet. De BAU-eenheid is op zoek naar een vermiste tiener en ziet haar van haar vervreemde vader als een verdachte in de verdwijningszaak.

Afl. 6: In The Blood

39 min

De BAU-eenheid onderzoekt de slachtoffers van mogelijke rituele moorden in Utah en vermoedt dat de onbekende dader die ze zoeken een fascinatie heeft voor de heksenprocessen in Salem.

Afl. 7: Gatekeeper

39 min

Na een aantal wurgmoorden in Boston zoekt de BAU-eenheid naar een dader die herinneringen aan zijn slachtoffers bewaart. Het team hoopt een gemeenschappelijke link te vinden die naar de dader leidt.

Afl. 8: The Return

39 min

Als een paar vermiste tieners worden verdacht van een reeks massamoorden in Chicago onderzoekt de BAU-eenheid hun verblijfplaats om een motief voor hun misdrijven te vinden.

Afl. 9: Strange Fruit

42 min

Als er in de achtertuin van een huis in Virginia skeletten worden gevonden, richt de BAU-eenheid het onderzoek op het gezin dat er woont en brengen ze familiegeheimen aan het licht, die voortkomen uit de oude rassenscheidingen in het Zuiden.

Afl. 10: The Caller

41 min

In St. Louis wordt een jongetje vermist en om de dader te vinden, heropent de BAU-eenheid een soortgelijke onopgeloste zaak.

Afl. 11: Bully

40 min

De BAU-eenheid wordt naar Kansas City gehaald om een reeks moorden te onderzoeken.

Afl. 12: The Black Queen

40 min

Als de BAU-eenheid naar San Jose gaat om een serie moorden te onderzoeken, duikt Garcia in haar verleden als hacker en neemt ze weer contact op met haar oude vlam om het team bij de zaak te helpen.

Afl. 13: The Road Home

42 min

Rossi maakt zich zorgen als zijn voormalige sergeant vermist wordt en gaat naar Los Angeles om hem te zoeken.

Afl. 14: 200

40 min

Als JJ in deze 200ste aflevering wordt ontvoerd, gaat de BAU-eenheid op zoek naar aanwijzingen voor haar verdwijning in de periode dat ze bij het ministerie van Buitenlandse Zaken werkte.

Afl. 15: Mr. & Mrs. Anderson

39 min

De BAU-eenheid onderzoekt een aantal moorden in de omgeving van Pittsburgh en is op zoek naar twee daders die als team werken. Garcia en Morgan vertellen hun plannen voor Valentijnsdag aan hun wederhelft.

Afl. 16: Gabby

41 min

Als een meisje van vier vermist raakt terwijl ze bij een familielid in Mississippi is, haast de BAU-eenheid zich om het meisje te vinden en in veiligheid te brengen en doet daarbij alarmerende ontdekkingen.

Afl. 17: Persuasion

41 min

Na mysterieuze verdrinkingsdoden in de woestijn van Las Vegas probeert de BAU de ware oorzaak en het motief te ontdekken voor de moorden.

Afl. 18: Rabid

40 min

Als drie lijken met bijtsporen in een ondiep graf worden gevonden bij Milwaukee, moet de BAU veel vragen beantwoorden. Reid en Garcia trainen voor een bedrijfsfitnesstest, maar proberen de voorbereidingen voor Morgan te verbergen.

Afl. 19: The Edge Of Winter

41 min

Terwijl de BAU een onderzoek naar ongewone steekpartijen in New York afrondt, kan Morgans bezoek aan een van de overlevenden ervoor zorgen dat het team voor nog meer vragen komt te staan.

Afl. 20: Blood Relations

42 min

Als in een afgelegen gemeenschap in West Virginia twee moordslachtoffers worden gevonden, legt de BAU een slepende vete tussen twee families bloot en moeten ze onderzoeken welke kant achter de moorden kan zitten.

Afl. 21: What Happens In Mecklinburg...

40 min

Een serie ontvoeringen vlakbij Memphis zet het BAU op scherp. Ondertussen uit Savannah haar frustratie naar Morgan over de hoeveelheid reizen die hij voor zijn werk maakt.

Afl. 22: Fatal

41 min

Als in Long Beach in Californié slachtoffers worden gevonden die met arsenicum gedood zijn, wijzen handgeschreven doodsbedreigingen en andere aanwijzingen op een UnSub die gefascineerd is door Griekse mythologie.

Afl. 23: Angels

40 min

Als de BAU naar Texas moet komen vanwege een aantal moorden op prostituees, zijn er aanwijzingen dat deze religieuze achtergronden hebben.

Afl. 24: Demons

40 min

Het moordonderzoek van de BAU in Texas gaat door, en er zijn aanwijzingen dat er een complex web van corruptie achter zit.

Criminal Minds

 • 2017
 • Misdaad
 • 14 Seizoenen

Criminal Minds draait om een team FBI-profilers die de zwaarst gestoorde criminelen analyseren, inspelend op hun volgende zet voordat ze weer zullen toeslaan.

Acteurs
Kirsten Vangsness
Joe Mantegna
Matthew Gray Gubler
Taal
Engels
Genre
Misdaad