Terug

Criminal Minds

 • 2017
 • Misdaad
 • 14 Seizoenen

Criminal Minds draait om een team FBI-profilers die de zwaarst gestoorde criminelen analyseren, inspelend op hun volgende zet voordat ze weer zullen toeslaan.

Genre
Misdaad
Acteurs
Kirsten Vangsness
Joe Mantegna
Matthew Gray Gubler
Taal
Engels

 1. Seizoen 1
 2. Seizoen 2
 3. Seizoen 3
 4. Seizoen 4
 5. Seizoen 5
 6. Seizoen 6
 7. Seizoen 7
 8. Seizoen 8
 9. Seizoen 9
 10. Seizoen 10
 11. Seizoen 11
 12. Seizoen 12
 13. Seizoen 13
 14. Seizoen 14

Seizoen 8

Afl. 1: The Silencer

39 min

Een gevangene in Texas ontsnapt terwijl hij vervoerd wordt. Hij laat slachtoffers achter met z'n unieke handelsmerk: een dichtgenaaide mond. De BAU herinnert zich dat alleen 'The Silencer' zo te werk gaat.

Afl. 2: The Pact

41 min

Wanneer de lichamen van twee slachtoffers die niets met elkaar te maken lijken te hebben binnen een tijdsbestek van enkele uren worden gevonden in San Diego en Los Angeles, denkt de BAU dat twee moordenaars samenwerken.

Afl. 3: Through the Looking Glass

42 min

Wanneer een gezin uit Kansas dood wordt aangetroffen en een ander gezin vermist raakt, zoekt de BAU naar een verband tussen de zaken om te ontdekken wie er achter de ontvoering en moorden zit. Hotch krijgt verrassend nieuws van Beth.

Afl. 4: God Complex

40 min

Er wordt een lichaam zonder benen gevonden in de woestijn, en een tweede geamputeerde duikt op in het ziekenhuis. De BAU gaat op zoek naar deze amateur-chirurg voordat hij zich kan vergrijpen aan z'n volgende slachtoffer.

Afl. 5: The Good Earth

40 min

Als vier mannen vermist raken op het platteland in Oregon, zoekt de BAU een verband tussen hen om ze te kunnen opsporen. JJ is van streek wanneer haar zoon Henry Halloween niet wil vieren.

Afl. 6: The Apprenticeship

41 min

Als er prostituees in Miami op dezelfde manier worden gedood als lokale dieren, moet de BAU snel te werk gaan om de moordenaar te vinden, die duidelijk snel meer zelfvertrouwen krijgt.

Afl. 7: The Fallen

41 min

De BAU reist naar Santa Monica om te onderzoeken wanneer verbrande lichamen van daklozen begonnen op te duiken bij een pier. Rossi krijgt weer contact met z'n voormalige marinesergeant uit Vietnam.

Afl. 8: The Wheels on the Bus...

39 min

Het team gaat op zoek naar een vermiste schoolbus vol kinderen buiten Washington, D.C. Het wordt een race tegen de klok om hen weer veilig thuis te krijgen.

Afl. 9: Magnificent Light

39 min

Wanneer een bezoeker aan het congres van een motivational speaker in Seattle wordt vermoord, beschouwt de BAU de spreker als de hoofdverdachte. Maar ze moeten verder zoeken wanneer de spreker zelf vermist raakt.

Afl. 10: The Lesson

41 min

De BAU onderzoekt een serie mannelijke lichamen die op rare manieren zijn gedumpt. Ze blijken een moordenaar te zoeken met ritualistische neigingen. Reid krijgt de zenuwen wanneer een ontmoeting met z'n mysterieuze vriendin aanstaande lijkt.

Afl. 11: Perennials

39 min

Het team onderzoekt een crimineel die snel te werk gaat en wiens kenmerk precies dezelfde is als die van een seriemoordenaar van 30 jaar geleden. Het team komt erachter dat iemand hun zaken in de gaten houdt en de misdaden kopieert die de BAU oplost.

Afl. 12: Zugzwang

39 min

Wanneer Reid ontdekt dat z'n vriendin ontvoerd is door haar stalker, werken hij en de rest van het BAU-team samen om haar te vinden voordat het te laat is. Michelle Trachtenberg speelt de rol van Diane, een researchassistente in genetica.

Afl. 13: Magnum Opus

40 min

Terwijl Reid getroffen wordt door een verlies in z'n privéleven, reist de rest van de BAU naar San Francisco om slachtoffers te onderzoeken die in het Mission District zijn gevonden. Jamie Luner speelt de rol van galeriehoudster Madison Riley.

Afl. 14: Broken

40 min

De BAU gaat naar Austin om slachtoffers te onderzoeken wier horloges verkeerd staan. Dat is een aanwijzing die de zaken met elkaar zou kunnen verbinden. Ondertussen weet de onbekende die de BAU stalkt steeds dichter bij het team te komen.

Afl. 15: All That Remains

42 min

De dochters van Bruce Morrison, een schrijver wiens vrouw op mysterieuze wijze is verdwenen is, raken vermist op de datum van hun moeders vermissing. De BAU wordt opgeroepen om Morrison te onderzoeken als mogelijke verdachte.

Afl. 16: Carbon Copy

39 min

Er worden slachtoffers gevonden in Philadelphia die op dezelfde wijze zijn vermoord als slachtoffers van de Replicator, de stalker die de BAU scherp in de gaten houdt. Het team denkt dat dit hun kans is en ze proberen hem op te pakken.

Afl. 17: The Gathering

40 min

De BAU onderzoekt slachtoffers die alles over hun privélevens en innerlijke verlangens op blogs en social media zetten. Kevin wordt jaloers wanneer hij ontdekt dat Garcia misschien een nieuwe liefde heeft.

Afl. 18: Restoration

41 min

De BAU gaat naar Morgans oude buurt in Chicago. Ze zoeken naar een onbekende persoon die het heeft gemunt op mannen van middelbare leeftijd.

Afl. 19: Pay It Forward

39 min

Een tijdcapsule in een klein stadje in Colorado wordt na 25 jaar geopend en bevat iets gruwelijks. De BAU onderzoekt die misdaad en een mogelijk verband met de dood van een lokale politieagent.

Afl. 20: Alchemy

39 min

De BAU reist naar Repid City nadat daar twee mannelijke slachtoffers zijn gevonden die op ritualistische wijze vermoord zijn. Reid rouwt nog steeds om de dood van Maeve.

Afl. 21: Nanny Dearest

41 min

Het team reist naar Los Angeles op zoek naar een onbekende persoon die elk jaar op dezelfde dag nanny's en de kinderen voor wie ze zorgen, ontvoert.

Afl. 22: No. 6

41 min

De BAU gaat naar Detroit om een onbekende persoon te traceren wiens werkwijze snel verandert. Blake's man keert terug uit het buitenland met een carrièrevoorstel dat hun leven kan veranderen.

Afl. 23: Brothers Hotchner

39 min

De Replicator komt steeds dichter bij de BAU en heeft het gemunt op een van de teamleaden. De BAU wordt ook gevraagd een serie moorden te onderzoeken in Manhattan die te maken lijkt te hebben met schijnbare overdosis XTC.

Afl. 24: The Replicator

42 min

De Replicator komt steeds dichter bij de BAU en heeft het gemunt op een van de teamleaden. De BAU wordt ook gevraagd een serie moorden te onderzoeken in Manhattan die te maken lijkt te hebben met schijnbare overdosis XTC.

Criminal Minds

 • 2017
 • Misdaad
 • 14 Seizoenen

Criminal Minds draait om een team FBI-profilers die de zwaarst gestoorde criminelen analyseren, inspelend op hun volgende zet voordat ze weer zullen toeslaan.

Acteurs
Kirsten Vangsness
Joe Mantegna
Matthew Gray Gubler
Taal
Engels
Genre
Misdaad