Terug

Criminal Minds

 • 2017
 • Misdaad
 • 14 Seizoenen

Criminal Minds draait om een team FBI-profilers die de zwaarst gestoorde criminelen analyseren, inspelend op hun volgende zet voordat ze weer zullen toeslaan.

Genre
Misdaad
Acteurs
Kirsten Vangsness
Joe Mantegna
Matthew Gray Gubler
Taal
Engels

 1. Seizoen 1
 2. Seizoen 2
 3. Seizoen 3
 4. Seizoen 4
 5. Seizoen 5
 6. Seizoen 6
 7. Seizoen 7
 8. Seizoen 8
 9. Seizoen 9
 10. Seizoen 10
 11. Seizoen 11
 12. Seizoen 12
 13. Seizoen 13
 14. Seizoen 14

Seizoen 7

Afl. 1: It Takes a Village

40 min

De leden van BAU team staan op een kruispunt als ze worden ondervraagd door een Senaatscommissie over hun wraakacties na het verlies van Prentiss, maar een onverwacht bekend gezicht kan hen de zaak laten winnen en het team bij elkaar houden.

Afl. 2: Proof

41 min

Het BAU-team doet op het platteland van Oklahoma onderzoek naar een moordenaar die vrouwen van een van hun vijf zintuigen berooft. Reid doet koel tegen Prentiss en JJ als hij hun bedrog verwerkt over de vermeende dood van Prentiss.

Afl. 3: Dorado Falls

41 min

Het BAU-team onderzoekt een massamoord bij een internetbeveiligingsbedrijf in Charlottesville, maar het lijkt niet te gaan om een typische seriemoordenaar. Prentiss moet op herhalingstraining onder het toeziend oog van Morgan.

Afl. 4: Painless

42 min

De overlevenden van een moordpartij op een school in Boise komen tien jaar later bij elkaar voor een herdenking, maar het BAU-team wordt erbij geroepen als een nieuwe moordenaar het op dezelfde manier op de overlevenden gemunt heeft.

Afl. 5: From Childhood's Hour

41 min

Het BAU-team onderzoekt de ontvoering van jonge kinderen met moeders met problemen in St. Louis; Rossi komt weer in contact met z'n ex-vrouw, die schokkend nieuws voor hem heeft.

Afl. 6: Epilogue

40 min

Het BAU-team doorzoekt het Angeles National Forest in Californië nadat er een aantal lijken op mysterieuze wijze zijn opgedoken in de bergmeren. Rossie worstelt met een pijnlijke beslissing aangaande z'n ex-vrouw.

Afl. 7: There's No Place Like Home

39 min

Als Kansas is getroffen door tornado's, wordt het BAU-team ingeroepen om onderzoek te doen naar lichamen van jongens die worden gevonden; stress op het werk veroorzaakt spanning bij JJ thuis.

Afl. 8: Hope

40 min

Het wordt persoonlijk voor Garcia als het BAU-team onderzoek doet naar de verdwijning van een vrouw uit z'n hulpgroep voor overlevenden van wie de dochter zeven jaar eerder verdwenen was.

Afl. 9: Self Fulfilling Prophecy

41 min

Het BAU-team onderzoekt de ware toedracht achter wat een massazelfmoord op een militaire academie lijkt te zijn; Hotch en Morgan krijgen ruzie als een teamlid misschien in gevaar is.

Afl. 10: The Bittersweet Science

41 min

Het BAU-team onderzoekt een serie gewelddaden in Philadelphia en komt terecht in de bokswereld van die stad op zoek naar de moordenaar; Hotch krijgt iets met een aantrekkelijk hardloopster die net als hij traint voor de triatlon.

Afl. 11: True Genius

42 min

Een aantal moorden in San Francisco lijkt gepleegd te zijn door de beruchte Zodiac Killer. Het BAU-team vraagt zich af of de seriemoordenaar terug is. Reid twijfelt of hij meer moet doen met z'n geniale vaardigheden.

Afl. 12: Unknown Subject

41 min

Het BAU-team gaat naar Houston als een verkrachter die bekend staat als 'The Piano Man' terugkomt om z'n vroegere slachtoffers te belagen. Prentiss probeert haar trauma van vorig jaar en haar terugkomst bij het team te verwerken.

Afl. 13: Snake Eyes

40 min

De leden van het BAU-team wagen een gokje in Atlantic City als ze een serie rituele moorden rond casino's moeten onderzoeken; na een ruzie met haar vriend Kevin denkt Garcia dat ze een beetje te ver is gegaan met Morgan.

Afl. 14: Closing Time

40 min

Het BAU-team komt terecht in wild water als ze op de stranden van Zuid-Californië een serie lichamen vinden die zijn verborgen in de torens van de strandwacht.

Afl. 15: A Thin Line

39 min

Het BAU-team onderzoekt een serie gewelddadige inbraken en moorden in het oosten van Los Angeles, die met bendes te maken lijken te hebben - maar het motief kan luguberder blijken te zijn.

Afl. 16: A Family Affair

39 min

Als het BAU-team naar Atlanta reist, waar vrouwen worden vermoord, lijkt het erop dat de moordenaar die ze zoeken niet alleen werkt.

Afl. 17: I Love You, Tommy Brown

40 min

Als in Seattle stellen die pleegkinderen opnemen vermoord worden, gaat het BAU-team op zoek naar een moordenaar met moederlijke gevoelens; Garcia is bang dat Kevin een aanzoek gaat doen.

Afl. 18: Foundation

42 min

Als in Seattle stellen die pleegkinderen opnemen vermoord worden, gaat het BAU-team op zoek naar een moordenaar met moederlijke gevoelens; Garcia is bang dat Kevin een aanzoek gaat doen.

Afl. 19: Heathridge Manor

42 min

Het BAU-team gaat naar Oregon om een serie rituele moorden met een gothic achtergrond te onderzoeken.

Afl. 20: The Company

42 min

Als Morgans zus een vrouw ziet die lijkt op haar doodgewaande nicht Cindi, blijkt dat Morgan vorig jaar z'n familie een leugen om bestwil heeft verteld en moet het BAU-team de zaak opnieuw openen.

Afl. 21: Divining Rod

40 min

Als een beruchte seriemoordenaar wordt geëxecuteerd, begint een copycat in dezelfde plaats in Oklahoma op dezelfde manier vrouwen te vermoorden. Het BAU-team moet snel handelen voordat er nog meer doden vallen.

Afl. 22: Profiling 101

39 min

Rossi en het team leggen studenten een van de langste seriemoordzaken voor aan de hand van een verslag van een bijna twintig jaar durende jacht op de moordenaar.

Afl. 23: Hit

39 min

Als het BAU-team het opneemt tegen een bende seriemoordenaars die banken beroven in Washington moet het team onderhandelen bij een bankoverval. Deel één van de twee uur durende laatste aflevering van het zevende seizoen.

Afl. 24: Run

41 min

Het BAU-team onderhandelt nog steeds met de moorddadige bankovervallers en ontdekt dat de verdachten een belangrijker doel in de hoofdstad hebben; met een van hun collega's tussen de gijzelaars moeten ze deze explosieve zaak snel oplossen. Het laatste deel van de twee uur durende laatste aflevering van het zevende seizoen.

Criminal Minds

 • 2017
 • Misdaad
 • 14 Seizoenen

Criminal Minds draait om een team FBI-profilers die de zwaarst gestoorde criminelen analyseren, inspelend op hun volgende zet voordat ze weer zullen toeslaan.

Acteurs
Kirsten Vangsness
Joe Mantegna
Matthew Gray Gubler
Taal
Engels
Genre
Misdaad