Terug

Criminal Minds

 • 2017
 • Misdaad
 • 14 Seizoenen

Criminal Minds draait om een team FBI-profilers die de zwaarst gestoorde criminelen analyseren, inspelend op hun volgende zet voordat ze weer zullen toeslaan.

Genre
Misdaad
Acteurs
Kirsten Vangsness
Joe Mantegna
Matthew Gray Gubler
Taal
Engels

 1. Seizoen 1
 2. Seizoen 2
 3. Seizoen 3
 4. Seizoen 4
 5. Seizoen 5
 6. Seizoen 6
 7. Seizoen 7
 8. Seizoen 8
 9. Seizoen 9
 10. Seizoen 10
 11. Seizoen 11
 12. Seizoen 12
 13. Seizoen 13
 14. Seizoen 14

Seizoen 6

Afl. 1: The Longest Night

41 min

Het BAU-team komt steeds dichter bij de seriemoordenaar terwijl die blijft moorden in Los Angeles, met rechercheur Spicers ontvoerde dochter als z'n gijzelaar.

Afl. 2: JJ

41 min

Terwijl JJ probeert een gezin te herenigen met een dochter die op mysterieuze wijze verdwenen is, zet haar BAU-familie zich schrap voor een verlies van één van hun teamleden.

Afl. 3: Remembrance of Things Past

40 min

Wanneer verschillende vrouwen op vergelijkbare wijze worden vermoord, rakelt Rossi een oude zaak op die hem al 25 jaar achtervolgt. Hij denkt dat de oorspronkelijke killer weer aan het moorden is geslagen.

Afl. 4: Compromising Positions

41 min

Terwijl het BAU-team een seriemoordenaar zoekt die het heeft gemunt op getrouwde stellen, is Hotchner op zoek naar een vervanger voor JJ.

Afl. 5: Safe Haven

39 min

Het BAU-team is een seriemoordenaar op het spoor die het op gezinnen heeft gemunt in het Midwesten. Morgan is bezorgd wanneer Ellie wegloopt bij haar pleeggezin en hem een bezoekje brengt.

Afl. 6: Devil's Night

39 min

Het BAU-team moet een seriemoordenaar vinden die in Detroit al drie jaar heeft toegeslagen tijdens het wilde pre-Halloweenfeest 'Devil's Night'.

Afl. 7: Middle Man

42 min

Wanneer er lichamen opduiken in de maïsvelden van Indiana, moet het BAU-team een groep seriemoordenaars pakken die het heeft gemunt op exotische danseressen.

Afl. 8: Reflection of Desire

41 min

Wanneer het lijk van een ontvoerde vrouw wordt gevonden in een steeg in Georgetown, gaat het BAU-team op zoek naar de moordenaar voordat hij weer kan toeslaan.

Afl. 9: Into the Woods

40 min

Wanneer een achtjarige wordt vermoord op het Appalachian Trail, gaat het BAU/team diep het bos in op zoek naar een man die op de loer ligt in de wildernis en het heeft gemunt op kinderen.

Afl. 10: What Happens at Home...

41 min

De BAU zoekt binnen een beveiligde woonwijk in New Mexico naar een moordenaar die het voorzien heeft op vrouwen. Hotchner vraagt een FBI-kadet met een uniek verleden te helpen met het onderzoek.

Afl. 11: 25 to Life

40 min

Morgan denkt dat een man berouw heeft van z'n daden en helpt hem vervroegd vrij te komen, maar daar krijgt hij spijt van wanneer de man dagen na z'n vrijlating iemand vermoordt.

Afl. 12: Corazon

39 min

De BAU reist naar Miami om een series bizarre, rituele moorden te onderzoeken. Reid leidt aan zware hoofdpijnen en hallucinaties, waardoor hij zich zorgen maakt om z'n gezondheid.

Afl. 13: The Thirteenth Step

41 min

De BAU spoort twee jonge geliefden op die in verschillende staten aan het moorden zijn. Prentiss krijgt beangstigend nieuws van haar voormalige baas bij Interpol.

Afl. 14: Sense Memory

39 min

De BAU reist naar LA om ongewone moorden door heel de stad te onderzoeken. Er komt meer over Prentiss' mysterieuze verleden aan het licht.

Afl. 15: Today I Do

39 min

De BAU gaat naar New York om mysterieuze verdwijningen te onderzoeken. Prentiss krijgt schokkend nieuws over een van haar oude Interpol-collega's.

Afl. 16: Coda

41 min

Reid maakt contact met een autistisch kind dat de BAU kan helpen bij het opsporen van z'n vermiste ouders. Prentiss vraagt twee oude collega's van Interpol haar te helpen bij de zoektocht naar een oude aartsvijand.

Afl. 17: Valhalla

42 min

Na een serie verdachte moorden denkt Prentiss dat haar oude Interpolvijand erachter zit. Ze vreest voor de veiligheid van het BAU-team wanneer hij haar op het spoor is.

Afl. 18: Lauren

42 min

Prentiss vecht tegen een aartsvijand terwijl het team haar zoekt.

Afl. 19: With Friends Like These

41 min

Wanneer een bende verdachte moordenaars elke avond een nieuw slachtoffer maakt, reist BAU naar Portland om ze tegen te houden voordat ze weer zullen moorden.

Afl. 20: Hanley Waters

40 min

Terwijl de BAU moorden in Tampa onderzoekt, moeten ze ook omgaan met het verlies van Prentiss.

Afl. 21: The Stranger

39 min

De BAU zoekt een stalker in San Diego die universiteitsstudentes stalkt. Het team wordt onderzocht door Strauss na het verlies van Prentiss.

Afl. 22: Out of the Light

40 min

BAU is opgeroepen nadat in een bergachtige stad in Noord-Carolina een vrouw zwaar gewond is gevonden en een ander wordt vermist. Ze komen er achter dat deze twee niet de enige slachtoffers zijn..

Afl. 23: Big Sea

41 min

De BAU gaat naar Florida om lichamen te onderzoeken die begraven liggen in de zeebodem bij Jacksonville. De zaak komt dichtbij voor Morgan wanneer z'n tante denkt dat haar vermiste dochter een van de slachtoffers is.

Afl. 24: Supply and Demand

39 min

De lichamen van twee vermiste personen worden in een kofferbak gevonden, en de BAU vermoedt dat er sprake is van een mensenhandelnetwerk in verschillende staten. Hotch waarschuwt het team voor verschillende veranderingen, en ze zijn verrast wanneer er een teamlid terugkeert.

Criminal Minds

 • 2017
 • Misdaad
 • 14 Seizoenen

Criminal Minds draait om een team FBI-profilers die de zwaarst gestoorde criminelen analyseren, inspelend op hun volgende zet voordat ze weer zullen toeslaan.

Acteurs
Kirsten Vangsness
Joe Mantegna
Matthew Gray Gubler
Taal
Engels
Genre
Misdaad