Terug

Criminal Minds

 • 2017
 • Misdaad
 • 14 Seizoenen

Criminal Minds draait om een team FBI-profilers die de zwaarst gestoorde criminelen analyseren, inspelend op hun volgende zet voordat ze weer zullen toeslaan.

Genre
Misdaad
Acteurs
Kirsten Vangsness
Joe Mantegna
Matthew Gray Gubler
Taal
Engels

 1. Seizoen 1
 2. Seizoen 2
 3. Seizoen 3
 4. Seizoen 4
 5. Seizoen 5
 6. Seizoen 6
 7. Seizoen 7
 8. Seizoen 8
 9. Seizoen 9
 10. Seizoen 10
 11. Seizoen 11
 12. Seizoen 12
 13. Seizoen 13
 14. Seizoen 14

Seizoen 5

Afl. 1: Faceless, Nameless

41 min

In de eerste aflevering van het vijfde seizoen verdwijnt Hotch terwijl het team een killer profileert die het gemunt heeft op een eerstehulp-arts en z'n zoon.

Afl. 2: Haunted

39 min

Een man begint te schieten in een apotheek. Het team probeert erachter te komen wat hem getrigeerd heeft zodat ze meer slachtoffers kunnen voorkomen. Het team ontdekt dat de man een connectie heeft met een kindermoordenaar uit de jaren '70.

Afl. 3: Reckoner

39 min

De BAU onderzoekt een zaak in Rossi's geboortestad die te maken heeft met zowel z'n privéleven als z'n professionele leven.

Afl. 4: Hopeless

41 min

De BAU onderzoekt een groep verdachten die als team opereren en willekeurig slachtoffers kiezen in de hoofdstad. Ze moorden voor de kick.

Afl. 5: Cradle to Grave

41 min

Het team profileert een seriemoordenaar die vrouwen bezwangert en vermoordt nadat ze zijn bevallen. Hotch krijgt te maken met harde kritiek van Strauss en moet een lastige beslissing nemen.

Afl. 6: The Eyes Have It

41 min

Het team zoekt een seriemoordenaar die de ogen van z'n slachtoffers bewaart als trofeeën.

Afl. 7: The Performer

39 min

Het BAU-team volgt een spoor moorden dat overeenkomt met het tourschema van een rockster. De ster vereenzelvigt zich met het personage dat hij op het podium speelt, en het team denkt dat dat personage een seriemoordenaar is.

Afl. 8: Outfoxed

38 min

Terwijl ze een moordenaar opsporen die hele gezinnen uitmoordt, heeft het BAU-team advies nodig van 'The Fox', een van de gruwelijkste seriemoordenaars uit hun verleden die een duister bericht heeft voor agent Hotchner.

Afl. 9: 100

41 min

Het BAU-team helpt Hotchner om The Reaper te vinden en z'n gezin te redden, voordat het te laat is.

Afl. 10: The Slave of Duty

41 min

Hotchner gaat tijdelijk met verlof om na te denken over z'n toekomst, terwijl het team een aanval in een huis onderzoekt zonder hem.

Afl. 11: Retaliation

39 min

Een ex-gevangene ontsnapt terwijl hij wordt vastgehouden door de BAU, en het team moet z'n criminele verleden onderzoeken om erachter te komen waar hij kan zijn.

Afl. 12: The Uncanny Valley

41 min

Het team profileert een crimineel in Atlantic City die bepaalde types vrouwen ontvoert om z'n persoonlijke obsessie met poppen te voeden. Hotchner heeft het moeilijk met z'n terugkeer in het team.

Afl. 13: Risky Business

39 min

Een serie schokkende zelfmoorden van tieners in een klein stadje in Wyoming wordt onderzocht door het BAU-team.

Afl. 14: Parasite

38 min

De BAU volgt de geestelijke aftakeling van een zwendelaar, wiens plannetjes zo complex zijn geworden dat hij de mensen begint te vermoorden die erbij betrokken zijn.

Afl. 15: Public Enemy

41 min

De BAU onderzoekt een seriemoordenaar die willekeurig slachtoffers maakt op zeer openbare plaatsen om de gemeenschap te terroriseren.

Afl. 16: Mosley Lane

42 min

Een kinderontvoeringszaak lijkt op een onopgeloste zaak van acht jaar geleden. De agenten denken dat ze misschien beide misdaden kunnen oplossen.

Afl. 17: Solitary Man

40 min

Wanneer een trucker vrouwen begint te ontvoeren en te dumpen op willekeurige locaties, moet de BAU achter z'n motief komen om hem te kunnen pakken.

Afl. 18: The Fight

42 min

Het BAU-team reist naar San Francisco om de moorden op verschillende dakloze mannen te onderzoeken. Ze werken samen met een aparte BAU-groep die aan een andere zaak werken die hier mogelijk mee te maken heeft.

Afl. 19: Rite of Passage

39 min

In Texas spoort het team een seriemoordenaar op die illegale immigranten vermoordt die de grens over willen steken naar de VS.

Afl. 20: ...A Thousand Words

39 min

Een seriemoordenaar pleegt zelfmoord en laat aanwijzingen achter in de vorm van tattoo's om een slachtoffer mee te identificeren die misschien nog leeft.

Afl. 21: Exit Wounds

41 min

Garcia speelt een cruciale rol in een zaak wanneer ze naar Alaska reist met het BAU-team om de moorden op verschillende inwoners van een stadje te onderzoeken.

Afl. 22: The Internet Is Forever

40 min

Het BAU-team profileert een seriemoordenaar die het internet als jachtveld gebruikt. De term 'sociaal netewerken' krijgt een heel nieuwe betekenis.

Afl. 23: Our Darkest Hour

41 min

Een serie stroomstoringen in Los Angeles lokken een moordenaar uit z'n schuilplaats. Hij krijgt de kans om door te gaan met moorden.

Criminal Minds

 • 2017
 • Misdaad
 • 14 Seizoenen

Criminal Minds draait om een team FBI-profilers die de zwaarst gestoorde criminelen analyseren, inspelend op hun volgende zet voordat ze weer zullen toeslaan.

Acteurs
Kirsten Vangsness
Joe Mantegna
Matthew Gray Gubler
Taal
Engels
Genre
Misdaad