Terug

Criminal Minds

 • 2017
 • Misdaad
 • 14 Seizoenen

Criminal Minds draait om een team FBI-profilers die de zwaarst gestoorde criminelen analyseren, inspelend op hun volgende zet voordat ze weer zullen toeslaan.

Genre
Misdaad
Acteurs
Kirsten Vangsness
Joe Mantegna
Matthew Gray Gubler
Taal
Engels

 1. Seizoen 1
 2. Seizoen 2
 3. Seizoen 3
 4. Seizoen 4
 5. Seizoen 5
 6. Seizoen 6
 7. Seizoen 7
 8. Seizoen 8
 9. Seizoen 9
 10. Seizoen 10
 11. Seizoen 11
 12. Seizoen 12
 13. Seizoen 13
 14. Seizoen 14

Seizoen 4

Afl. 1: Mayhem

40 min

Het vierde seizoen opent met de nasleep van de aanslag in New York. Twee leden van het BAU-team zijn gewond. De rest van het team jaagt op terroristen die misschien wel een grotere aanslag plannen.

Afl. 2: The Angel Maker

40 min

Nadat een serie moorden wordt gelinkt aan een seriemoordenaar die een jaar geleden geëxecuteerd is, moet het team een connectie vinden tussen hem en de huidige serie moorden.

Afl. 3: Minimal Loss

42 min

Wanneer Prentiss en Reid undercover gaan om te onderzoeken of er binnen een sekte kinderen misbruikt worden, komen ze op het terrein gevangen te zitten wanneer een inval verkeerd gaat.

Afl. 4: Paradise

40 min

Een seriemoordenaar die de dood van z'n slachtoffers camoufleert als auto-ongelukken, wordt het target van een klopjacht van de BAU.

Afl. 5: Catching Out

39 min

Een seriemoordenaar die zwartrijdt en het op mensen heeft gemunt die bij het spoor wonen, is het onderwerp van een klopjacht van het BAU-team.

Afl. 6: The Instincts

42 min

De zaak van een ontvoerd kind in Las Vegas leidt ertoe dat Reid ongewone dromen krijgt die hem helpen geheimen te onthullen uit z'n kindertijd.

Afl. 7: Memoriam

39 min

Dr Reid onderzoekt de moord op een jongen in Las Vegas die al jaren oud is, want hij heeft het sterke vermoeden dat er een verband bestaat met z'n eigen kindertijd.

Afl. 8: Masterpiece

39 min

Een seriemoordenaar geeft zichzelf aan. Het team moet hem profileren om z'n nog levende slachtoffers te vinden, voordat het te laat is.

Afl. 9: 52 Pickup

40 min

Prentiss en Todd gaan undercover om een ontvoerder te profileren die z'n gladde praatjes gebruikt om vrouwen het gevaar in te lokken.

Afl. 10: Brothers in Arms

38 min

Wanneer een seriemoordenaar het gemunt lijkt te hebben op politieagenten in Phoenix, Arizona, komt de zaak wel heel dichtbij voor Morgan, die agent was voordat hij bij het team kwam.

Afl. 11: Normal

40 min

Het team onderzoekt een seriemoordenaar genaamd 'The Road Warrior', die eigenaars van luxe auto's vermoordt terwijl ze op snelwegen in Zuid-Californië rijden.

Afl. 12: Soul Mates

41 min

Het BAU-team denkt dat een lid van een welvarende gemeenschap in Atlanta verantwoordelijk is voor de verdwijning van een jonge vrouw. De verdachte heeft samengewerkt met een medeplichtige.

Afl. 13: Bloodline

41 min

De BAU gaat naar Alabama, waar jonge vrouwen worden ontvoerd door een familie die schijnbaar samenwerkt.

Afl. 14: Cold Comfort

42 min

Agenten Hotchner en Rossi sporen een verdachte op die z'n slachtoffers ontvoerdt, doodt en balsemt om meer tijd met ze te kunnen doorbrengen.

Afl. 15: Zoe's Reprise

41 min

Het team jaagt op een copycat-moordenaar die de methodes van beruchte seriemoordenaars gebruikt.

Afl. 16: Pleasure Is My Business

41 min

Het team zoekt naar een dure callgirl die machtige zakenmannen meelokt en vermoordt.

Afl. 17: Demonology

41 min

Een serie moorden met een religieuze ondertoon wordt onderzocht. Prentiss heeft een persoonlijke connectie met de zaak.

Afl. 18: Omnivore

41 min

Agent Hotchner keert terug naar z'n eerste zaak bij de BAU wanneer het erop lijkt dat een van de dodelijkste seriemoordenaars in New England weer heeft toegeslagen na een pauze van tien jaar.

Afl. 19: House on Fire

39 min

Het BAU-team moet een pyromaan opsporen die een klein stadje terroriseert door ontmoetingsplaatsen voor de gemeenschap in brand te steken, waardoor al verschillende bewoners zijn overleden.

Afl. 20: Conflicted

40 min

Het team reist naar South Padre Island in Texas tijdens de vakantie om een seriemoordenaar te vinden die het gemunt heeft op studenten tijdens hun vakantie.

Afl. 21: A Shade of Gray

41 min

Wanneer het team een serie ontvoeringen en moorden van kinderen profileert, doen ze een arrestatie. Maar ze ontdekken dat een van de zaken misschien niet het werk is van hun opgepakte verdachte.

Afl. 22: The Big Wheel

42 min

Wanneer het team een videoband krijgt van een seriemoordenaar over een van z'n misdaden, ontdekken ze een geheime boodschap waarin hij hen vraagt hem te helpen te stoppen met moorden.

Afl. 23: Roadkill

40 min

Het team reist naar Bend, Oregon, om te zoeken naar een seriemoordenaar die slachtoffers maakt met z'n auto.

Afl. 24: Amplification

41 min

Wanneer een nieuw type chemisch wapen in de open lucht wordt vrijgelaten, moet de BAU z'n best doen om de bron te vinden voordat er nog meer onschuldigen aan worden blootgesteld. Een van de teamleden riskeert z'n leven om de dreiging te neutraliseren.

Afl. 25: To Hell...

41 min

De BAU zoekt naar een seriemoordenaar die het heeft gemunt op junkies, prostituees en daklozen op de straten van Detroit. Hij neemt ze mee de grens over naar Canada. Ondertussen is het leven van een agent in gevaar. Deel 1 van 2.

Afl. 26: ...And Back

42 min

De BAU zoekt naar een seriemoordenaar die het heeft gemunt op junkies, prostituees en daklozen op de straten van Detroit. Hij neemt ze mee de grens over naar Canada. Ondertussen is het leven van een agent in gevaar. Deel 2 van 2.

Criminal Minds

 • 2017
 • Misdaad
 • 14 Seizoenen

Criminal Minds draait om een team FBI-profilers die de zwaarst gestoorde criminelen analyseren, inspelend op hun volgende zet voordat ze weer zullen toeslaan.

Acteurs
Kirsten Vangsness
Joe Mantegna
Matthew Gray Gubler
Taal
Engels
Genre
Misdaad