Terug

Criminal Minds

 • 2017
 • Misdaad
 • 14 Seizoenen

Criminal Minds draait om een team FBI-profilers die de zwaarst gestoorde criminelen analyseren, inspelend op hun volgende zet voordat ze weer zullen toeslaan.

Genre
Misdaad
Acteurs
Kirsten Vangsness
Joe Mantegna
Matthew Gray Gubler
Taal
Engels

 1. Seizoen 1
 2. Seizoen 2
 3. Seizoen 3
 4. Seizoen 4
 5. Seizoen 5
 6. Seizoen 6
 7. Seizoen 7
 8. Seizoen 8
 9. Seizoen 9
 10. Seizoen 10
 11. Seizoen 11
 12. Seizoen 12
 13. Seizoen 13
 14. Seizoen 14

Seizoen 3

Afl. 1: Doubt

42 min

Een seriemoordenaar heeft het gemunt op jonge studentes aan een kleine universiteit. Na het sluiten van de campus creëren Gideon, Hotch en het team een gedetailleerd profiel van de dader.

Afl. 2: In Name and Blood

42 min

De BAU verkeert in chaos nadat Gideon is verdwenen. Hotch vraagt een overplaatsing aan en Prentiss stopt ermee. De overgebleven agenten moeten een seriemoordenaar in Milwaukee opsporen die z'n zoon gebruikt om vrouwen te lokken.

Afl. 3: Scared to Death

42 min

Een psychiater wordt een seriemoordenaar en gebruikt z'n kennis van de ergste angsten van z'n patiënten om hen te vermoorden. Dit is de eerste zaak van het team na Gideons officiële ontslagneming.

Afl. 4: Children of the Dark

42 min

Het team reist naar een buitenwijk van Denver, waar een serie inbraken escaleert tot moord. De agenten denken dat twee moordenaars samenwerken.

Afl. 5: Seven Seconds

41 min

De BAU en de lokale politie racen tegen de klok om een jong meisje te vinden dat is verdwenen uit een winkelcentrum in Potomac Mills, Virginia.

Afl. 6: About Face

39 min

Het team zoekt naar een seriemoordenaar die slachtoffers tart door vermist-flyers over ze te verspreiden voordat hij ze ontvoert en vermoordt. David Rossi was met pensioen, maar keert terug naar de BAU.

Afl. 7: Identity

40 min

De BAU gaat naar Montana om de zaak van drie ontvoerde en vermoorde vrouwen te onderzoeken. Wanneer een andere vrouw verdwijnt, leidt het spoor naar een man die de identiteit van z'n partner, die zelfmoord heeft gepleegd, heeft aangenomen.

Afl. 8: Lucky

42 min

Het team zoekt naar een kannibalistische seriemoordenaar. Door deze zaak begint Morgan aan z'n geloof te twijfelen. Garcia ontmoet een ogenschijnlijk perfecte man, maar ze is verbaasd wanneer hun date onverwacht eindigt.

Afl. 9: Penelope

42 min

Terwijl Garcia voor haar leven vecht, beginnen haar collega's te vermoeden dat haar aanvaller iemand kan zijn die dicht bij het onderzoek staat.

Afl. 10: True Night

40 min

De BAU en plaatselijke autoriteiten in LA onderzoeken bende-gerelateerde seriemoorden die misschien te maken hebben met een beroemde striptekenaar.

Afl. 11: Birthright

40 min

Een serie moorden op het platteland in Virginia leidt het BAU-team naar een link tussen de huidige moorden en een vergelijkbare zaak twintig jaar geleden.

Afl. 12: 3rd Life

41 min

De Behavioral Analysis Unit profileert een seriemoordenaar die twee tieners ontvoert en er één vermoordt. Hij zal de andere ook vermoorden als hij niet op tijd gestopt wordt.

Afl. 13: Limelight

39 min

Nadat het BAU-team voor de inhoud van een opslagbox, gekocht op een veiling, naar Philadelphia is gereisd om een serie moorden te onderzoeken, wordt de plaatselijke agent de spil in de zaak.

Afl. 14: Damaged

41 min

Rossi heropent een onopgeloste zaak uit z'n verleden, en het team helpt hem antwoorden te vinden op de moord van twee ouders die bijna twintig jaar eerder plaatsvond.

Afl. 15: A Higher Power

39 min

In Pittsburgh onderzoekt het team een stijging in het aantal zelfmoorden. Het kan het werk zijn van een seriemoordenaar.

Afl. 16: Elephant's Memory

42 min

De BAU wordt naar West Bune geroepen, een klein stadje in Texas, om een serie moorden te onderzoeken die iets te maken hebben met een tiener en z'n vriendin.

Afl. 17: In Heat

40 min

Het team reist naar Miami om een seriemoordenaar te pakken die schijnbaar een seksuele identiteitscrisis heeft, die een rol speelt in z'n slachtofferkeuze. Jennifer moet haar relatie voor het team verborgen houden wanneer haar vriend meewerkt aan de zaak.

Afl. 18: The Crossing

40 min

Het team probeert een stalker tegen te houden voordat hij te dicht bij z'n slachtoffer komt. Hotch en Rossi geven advies in een moordzaak waarin een vrouw die haar man vermoord heeft, claimt dat zij door hem werd mishandeld.

Afl. 19: Tabula Rasa

42 min

Tijdens z'n arrestatie raakt een moordverdachte gewond en raakt hij in een coma. Vier jaar later wordt hij weer wakker, zonder geheugen. Hij weet niet eens meer hoe hij heet, laat staan wat hij gedaan heeft.

Afl. 20: Lo-Fi

40 min

In de seizoensfinale gaat het team naar New York om te onderzoeken of een serie moorden het werk is van één seriemoordenaar of een team van moordenaars.

Criminal Minds

 • 2017
 • Misdaad
 • 14 Seizoenen

Criminal Minds draait om een team FBI-profilers die de zwaarst gestoorde criminelen analyseren, inspelend op hun volgende zet voordat ze weer zullen toeslaan.

Acteurs
Kirsten Vangsness
Joe Mantegna
Matthew Gray Gubler
Taal
Engels
Genre
Misdaad