Terug

Criminal Minds

 • 2017
 • Misdaad
 • 14 Seizoenen

Criminal Minds draait om een team FBI-profilers die de zwaarst gestoorde criminelen analyseren, inspelend op hun volgende zet voordat ze weer zullen toeslaan.

Genre
Misdaad
Acteurs
Kirsten Vangsness
Joe Mantegna
Matthew Gray Gubler
Taal
Engels

 1. Seizoen 1
 2. Seizoen 2
 3. Seizoen 3
 4. Seizoen 4
 5. Seizoen 5
 6. Seizoen 6
 7. Seizoen 7
 8. Seizoen 8
 9. Seizoen 9
 10. Seizoen 10
 11. Seizoen 11
 12. Seizoen 12
 13. Seizoen 13
 14. Seizoen 14

Seizoen 2

Afl. 1: The Fisher King: Part 2

41 min

Gideon, Hotchner en het team zoeken nog steeds een psychopaat die persoonlijke informatie gebruikt om ze te betrekken bij het mysterie rond een vermist meisje.

Afl. 2: P911

41 min

Een voormalig profiler, nu het hoofd van de undercover-eenheid 'onschuldige beelden' die zich bezighoudt met kinderporno, wendt zich tot het team om een jongen op te sporen.

Afl. 3: The Perfect Storm

42 min

Gideon, Hotchner en het team onderzoeken een serie moorden die wellicht gepleegd zijn door twee samenwerkende verdachten. De verdachten sturen na elke misdaad dvd's op van hun daden, die zorgen voor een nieuwe psychologische aanval op de nabestaanden.

Afl. 4: Psychodrama

40 min

Het team onderzoekt een serie bizarre bankovervallen, waarbij de dief z'n slachtoffers dwingt zich uit te kleden. De profilers worden erbij geroepen als duidelijk wordt dat de dader z'n misdaden gebruikt om z'n gijzelaars te misbruiken.

Afl. 5: Aftermath

42 min

Gideon, Hotchner en het team zitten achter een serieverkrachter aan die van tactiek verandert om door te kunnen gaan. De hulp van het team wordt ingeroepen als de verkrachter opnieuw opduikt, maar nu richt hij zich op een andere leeftijdsgroep.

Afl. 6: The Boogeyman

42 min

De profilers ondervragen de bewoners van een klein stadje dat in rouw gedompeld is nadat een tweede kind in twee weken vermoord wordt aangetroffen. Elle herstelt maar langzaam en heeft moeite zich aan te passen aan de uitdagingen van haar werk.

Afl. 7: North Mammon

42 min

Als drie sporters op een universiteit in de nacht na een peprally voor een football-wedstrijd verdwijnen, zoekt de BAU naar mensen die daarbij niet aanwezig waren om aanwijzingen voor de ontvoering van de meisjes te vinden.

Afl. 8: Empty Planet

42 min

Gideon, Hotchner en hun team gaan naar Seattle op zoek naar een bommenlegger die het heeft voorzien op technologisch geavanceerde locaties. Tijdens het onderzoek ontmoet de BAU professor Kent.

Afl. 9: The Last Word

42 min

FBI-agent Emily Prentiss, de dochter van een invloedrijke diplomaat, moet tegenover Gideon en Hotchner bewijzen dat ze een plek in het team verdient vanwege haar arbeidsethos in plaats van haar afkomst.

Afl. 10: Lessons Learned

42 min

Gordon, dr Reid en het nieuwe teamlid Emily Prentiss gaan naar Guantánamo Bay om de daar gevangen leider van een slapende terroristische cel te profilen die informatie heeft waarmee een ramp in de VS kan worden voorkomen.

Afl. 11: Sex, Birth, Death

42 min

Een gekwelde jongeman, die bang is dat hij een seriemoordenaar zou kunnen worden, vertelt aan dr Reid zijn fantasieën over het vermoorden van prostituees. Als in Washington verschillende hoeren vermoord worden, is de jongeman de hoofdverdachte.

Afl. 12: Profiler, Profiled

42 min

Als Morgan naar huis gaat om z'n moeder te bezoeken, wordt hij door de plaatselijke autoriteiten gearresteerd wegens de moord op drie jongens. Een daarvan vond plaats tijden z'n huidige bezoek en de andere twee in de vijftien voorgaande jaren.

Afl. 13: No Way Out

42 min

Gideon en Morgan Gideon en Morgan gaan de confrontatie aan met een seriemoordenaar. Als het team hem traceert in een cafetaria in de woestijn wil de plaatselijke politie in actie komen.

Afl. 14: The Big Game

40 min

De Super Bowl is net voorbij, maar nu begint het pas voor Hotchner en het BAU-team. Ze worden gebeld om de moord op een rijk stel na hun Super Bowl-feestje te onderzoeken.

Afl. 15: Revelations

42 min

De jacht op een seriemoordenaar wordt persoonlijk als Reid door de man wordt ontvoerd. Hotchner, Gideon en het team kijken ontsteld toe hoe Reid wordt gemarteld als de sadistische seriemoordenaar alles via internet laat zien.

Afl. 16: Fear and Loathing

42 min

Het BAU-team gaat naar een dure wijk in New York op zoek naar een seriemoordenaar die racistische motieven zou kunnen hebben.

Afl. 17: Distress

40 min

De BAU gaat naar Houston om een aantal schijnbaar niet gelieerde moorden op bouwplaatsen te onderzoeken. In eerste instantie denkt het team dat ze te maken hebben met een zwerver die een wijk in Houston terroriseert...

Afl. 18: Jones

40 min

Het team onderzoekt een seriemoordenaar van wie men dacht dat hij was omgekomen tijdens orkaan Katrina.

Afl. 19: Ashes and Dust

42 min

Het BAU-team onderzoekt een serie-brandstichter die het heeft voorzien op slapende gezinnen uit de gegoede middenklasse.

Afl. 20: Honor Among Thieves

41 min

De moeder van agent Prentiss, die ambassadeur is, roept de hulp in van de BAU als een Russische immigrant is ontvoerd en er losgeld wordt geëist.

Afl. 21: Open Season

42 min

De BAU begint een onderzoek als de lichamen van een aantal vermisten opduiken in een uithoek van de wildernis in Idaho.

Afl. 22: Legacy

41 min

Na een tip van een rechercheur gaat het team naar Kansas City om onderzoek te doen naar de mysterieuze verdwijning van daklozen die op straat leven.

Afl. 23: No Way Out, Part II: The Evilution of Frank

41 min

Gideon gaat achter Frank aan, een raadselachtige seriemoordenaar, zonder dat de BAU te vertellen. Nu moet het team Gideon profilen als verdachte om hen beiden te vinden.

Criminal Minds

 • 2017
 • Misdaad
 • 14 Seizoenen

Criminal Minds draait om een team FBI-profilers die de zwaarst gestoorde criminelen analyseren, inspelend op hun volgende zet voordat ze weer zullen toeslaan.

Acteurs
Kirsten Vangsness
Joe Mantegna
Matthew Gray Gubler
Taal
Engels
Genre
Misdaad