CSI Cyber

CSI Cyber

 • 2016

  Amerikaanse misdaadserie waarbij een team van cyberexperts onder leiding van FBI-agent Avery Ryan op onderzoek uitgaat in de krochten van het internet en ervoor zorgt dat geen misdaad onopgelost blijft.

  Genre
  Misdaad
  Acteurs
  James Van Der Beek,
  Patricia Arquette,
  Peter MacNicol
  Regisseur
  Rob Bailey
  Taal
  Engels

  Seizoen

  140 min
  Kidnapping 2.0

  FBI-agent Avery Ryan en haar team van cyberexperts onderzoeken een reeks van ontvoeringen van zuigelingen. Ze stuiten op een verborgen site zijn waarop baby's worden geveild.

  240 min
  CMND:\Crash

  FBI-agent Avery Ryan en haar cyberteam doen onderzoek naar een achtbaancrash. Het ongeluk is veroorzaakt door iemand die het interne computersysteem van de attractie heeft gehackt.

  341 min
  Killer En Route

  De database van een vervoersbedrijf is gehackt en een seriemoordenaar kiest zijn slachtoffers uit het klantenbestand van dat bedrijf. Het cyberteam doet er alles aan om de dader zo snel mogelijk op te sporen.

  441 min
  Fire Code

  Avery en haar team doen onderzoek naar een nieuwe cyberdreiging. Door een fout in printers is het mogelijk om op afstand moeilijk te traceren huisbranden te stichten.

  539 min
  Crowd Sourced

  Het cyberteam moet een bommenlegger opsporen die de waarheid aan het licht wil brengen over de afhankelijkheid van technologie binnen de samenleving. Avery ontdekt een link met hacker Tobin, die haar ooit heeft misleid.

  639 min
  The Evil Twin

  Avery en haar cyberteam doen onderzoek naar de dood van een vrouw. Haar elektronische apparaten wijzen uit dat ze nog drie dagen in leven was na het officiële tijdstip van overlijden.

  740 min
  URL, Interrupte...

  Een middelbare scholiere wordt online genadeloos gepest door haar klasgenoten. Ze zweert wraak te nemen. Het cyberteam onderzoekt de zaak.

  840 min
  Selfie 2.0

  Het cyberteam doet onderzoek naar de ontvoering van een aantal jonge vrouwen. De vrouwen zijn verdwenen, maar hun socialmedia-accounts blijven up-to-date.

  939 min
  L0m1s

  Negen vliegtuigen die van hetzelfde vliegveld vertrokken, kregen tijdens hun vlucht te maken met een gecoördineerde wifi-aanval. Het team moet de hacker zo snel mogelijk opsporen.

  1038 min
  Click Your Posi...

  Een man overlijdt nadat hij medicijnen inneemt die hij online heeft gekocht. De medische website waar de man zijn medicijnen bestelde, bleek te zijn gehackt. Het cyberteam probeert de hackers te achterhalen.

  1139 min
  Ghost In The Ma...

  Na de dood van een tiener is het cyberteam op zoek naar een moordenaar die populaire onlinegamessites hackt. Hij blijkt via de sites kwetsbare tieners over te halen om illegale wapens af te leveren.

  1239 min
  Bit By Bit

  Een hacker veroorzaakt een stroomstoring om zijn inbraak en moord bij een juwelier te maskeren. De juwelen bleken niet zijn doelwit te zijn. Het cyberteam gaat op zoek naar de dader.

  1340 min
  Family Secrets

  Een hacker verspreidt informatie op het internet over Avery´s patiënten uit de periode dat ze als psycholoog werkzaam was. Avery gaat op zoek naar de dader.