Mijn Kijklijst
Terug

Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST)

 • 2020
 • Drama, Nederlands
 • 10 Seizoenen

Nederlandse soapserie over de perikelen rondom verschillende families in het plaatsje Meerdijk.

Genre
Drama, Nederlands
Acteurs
Jette van der Meij
Caroline de Bruijn
Erik de Vogel
Taal
Nederlands

 1. Seizoen Najaar 2015
 2. Seizoen Voorjaar 2016
 3. Seizoen Najaar 2016
 4. Seizoen Voorjaar 2017
 5. Seizoen Najaar 2017
 6. Seizoen Voorjaar 2018
 7. Seizoen Najaar 2018
 8. Seizoen Voorjaar 2019
 9. Seizoen Najaar 2019
 10. Seizoen Voorjaar 2020

Seizoen Najaar 2015

Afl. 1: Afl 5186

22 min

Thijs' vernedering heeft grote gevolgen. Aysen neemt twee beslissingen over haar toekomst. Bing heeft heel wat uit te leggen na het 'ongeluk' van Ludo. Na het feest kan Lucas zich alleen maar flarden herinneren van wat er op straat gebeurd is. Rikki probeert Sjoerd te beïnvloeden.

Afl. 2: Afl 5187

23 min

Wiet moet geholpen worden als ze hoogtevrees heeft. Jef ontdekt wat hij afgelopen nacht heeft gedaan en met wie. Anton is tevreden over de uitkomst van zijn wraakplannetje. Linda wordt zonder goede reden ontslagen. Laura raakt verontrust als iemand de waarheid voor haar verzwijgt.

Afl. 3: Afl 5188

22 min

Na een chantagepoging komt Bing in actie. Sjoerd ontdekt dat Aysen beslissingen neemt die hem ook aangaan. Rover versiert een baan. Laura probeert erachter te komen waarom Linda teruggekeerd is naar Meerdijk. Janine laat het er niet bij zitten als ze denkt dat Ludo liegt.

Afl. 4: Afl 5189

22 min

Door hypnose proberen Sacha en Lucas zich dingen te herinneren. Als Thijs klanten kwijtraakt, ziet hij zich genoodzaakt in een schimmig zaakje te stappen. Anna vindt dat Wiet met Zeger moet stoppen, omdat hij niet oké is. Rikki betrapt Sacha met een onbekend kind.

Afl. 5: Afl 5190

22 min

Nina stelt Bing en Ludo voor een onmogelijke keuze. Rover doet een ontdekking over zijn werkgever. Jef schrikt als Sjors haar mond voorbijpraat. Linda vindt het vreemd als Laura ineens aardig tegen haar doet. Om de lucht te klaren met Anton bedenkt Maxime een groots gebaar.

Afl. 6: Afl 5191

22 min

Bing plaatst Nina voor een akelig dilemma. Linda verklapt een geheim. Janine weet niet wat ze ziet als Rover iemand neerslaat. Rikki verwijt zichzelf dat Bram de dupe wordt van haar fouten. Ludo wil Nina ervan overtuigen dat hij het goed met haar voorheeft.

Afl. 7: Afl 5192

22 min

Anton grijpt in als hij ziet hoe Linda de Sapsalon runt. Lucas neemt zijn zusje in bescherming en dat brengt hem in conflict met Bing. Linda blijkt een klik te hebben met Maxime.

Afl. 8: Afl 5193

22 min

Anna wordt betrapt als ze onderzoek doet naar Zeger. Sjoerd heeft een vrolijke verrassing voor Aysen. Rikki's baan loopt gevaar als ze plotseling naar Brams school moet. De band tussen Laura en Rover wordt steeds vertrouwelijker en dat zint Linda helemaal niet.

Afl. 9: Afl 5194

22 min

Sjoerd neemt Rikki in vertrouwen over de situatie met Aysen. Jef vindt het hoog tijd dat Laura en hij een gesprek hebben over wat er tussen hen voorgevallen is, maar het ene misverstand stapelt zich op het andere. Tim gelooft dat Maxime het verleden kan laten rusten, Anton niet.

Afl. 10: Afl 5195

22 min

Wiet is diep onder de indruk als ze merkt hoe ver Zeger voor haar wil gaan. Ludo wil graag dat Nina hem een kans geeft om het goed te maken. Anna probeert Sjors in te laten zien dat Zeger een foute kerel is.

Afl. 11: Afl 5196

22 min

Maxime triggert Linda's nieuwsgierigheid en betrekt haar zo bij haar plan. Anna vraagt zich af of Wiet niet totaal doorgedraaid is. Sjors reageert haar irritatie af op Tim, terwijl hij juist het beste met haar voor heeft. Als de muren op hem afkomen, neemt Anton een rigoureus besluit.

Afl. 12: Afl 5197

22 min

Rikki en Rover organiseren een gewaagde truc om de vrede te herstellen tussen Laura en Jef. Sjors probeert erachter te komen hoe Zeger nou eigenlijk in elkaar steekt, totdat Wiet haar betrapt. Maxime onthult aan Linda hoe ze Anton gaat ruïneren.

Afl. 13: Afl 5198

22 min

Ondanks de situatie waarin ze terechtgekomen zijn, weigert Jef hulp van Laura. Bing doet een ontdekking over Aysen. Het doet hem terugdenken aan vroeger, toen zij nog samen waren. Janine is niet enthousiast over wat Rikki en Rover uitgehaald hebben. Lucas kan zijn vaderlijke gevoelens nauwelijks verhullen.

Afl. 14: Afl 5199

22 min

Als Lucas een enorme ontdekking doet, weet hij niet wat hij moet doen. Aysen beschuldigt Sjoerd ervan egoïstisch te zijn. Een spontane serenade moet dit rechtzetten. Ludo krijgt waardevolle informatie die hij in zijn voordeel wil gebruiken.

Afl. 15: Afl 5200

22 min

Anna misbruikt Rover en het brandalarm van De Rozenboom om Zegers kwade bedoelingen bloot te leggen. Maxime is getuige van een hoog oplopend conflict tussen Linda en Anton en moet ingrijpen, omdat dit haar plan in de war kan schoppen.

Afl. 16: Afl 5201

22 min

Linda bluft als Rover dure spullen nodig heeft voor school en speelt spion voor Maxime. Anton schept enorm op over zijn kansen op een baan. Anna heeft het zo erg verpest dat Wiet aangifte tegen haar wil doen. Zeger laat zich echter van zijn beste kant zien.

Afl. 17: Afl 5202

22 min

Bing achterhaalt een groot geheim. Aysen ontdekt iets over zichzelf wat ze niet wil weten. Jef ergert zich als weer iemand zich aandient die een bemiddelingspoging wil doen tussen hem en Laura. Tim ziet dat het emotioneel helemaal niet goed gaat met zijn broer

Afl. 18: Afl 5203

23 min

Wiet krijgt een geweldig aanbod en doet daarna Lucas een geweldig aanbod. Laura ontdekt een diefstal en confronteert de dader ermee. Ludo krijgt bruikbare informatie over Monica. Thijs weet belastende zaken over Zeger, maar besluit dit voor zich te houden.

Afl. 19: Afl 5204

23 min

Aysen krijgt goed nieuws, wat haar carrière een opkikker kan geven. Rikki baalt van haar geldzorgen en zoekt samen met Sjoerd naar een oplossing. Dan krijgt ze heftig nieuws. Ludo is tevreden als hij hoort hoezeer zijn plan effect heeft.

Afl. 20: Afl 5205

22 min

Thijs triggert Zegers zwarte kant als hij hem zwaar onder druk zet. Linda betrapt Anton op een leugen en kan alleen maar concluderen dat hij zijn hele gezin voorliegt. Jef denkt dat het zijn schuld is dat Laura spoorloos verdwenen is. Sjors wordt aangereden.

Afl. 21: Afl 5206

23 min

Wiet gaat helemaal op in de romantiek als Zeger haar in Ierland rondrijdt. Hij weet haar nieuwsgierig te maken, maar stelt dat ze daar niet aan toe mag geven. Sjoerd krijgt een telefoontje dat zijn leven helemaal op zijn kop zet. Sjors en Thijs zijn het middelpunt van een politieonderzoek.

Afl. 22: Afl 5207

22 min

Thijs is absoluut niet blij met wat Rikki hem meedeelt. Jef wordt steeds ongeruster, omdat Laura van de aardboden verdwenen lijkt te zijn. Samen met Aysen gaat hij achter een hoopvolle aanwijzing aan. Nina probeert de situatie te redden als Bing weigert om Monica tevreden te houden.

Afl. 23: Afl 5208

23 min

Bing wordt constant gepusht om over grenzen heen te gaan. Wanneer is het genoeg? Anton heeft niet door dat hij Linda voedt met input die tegen hem gebruikt kan worden.

Afl. 24: Afl 5209

60 min

Uitzending RTL4: do 1 okt: JUBILEUM AFLEVERING: Zeger laat het sprookje van de klif tot leven komen. Wiet wordt op de proef gesteld: is ze te vertrouwen? Jef, Janine en Linda maken zich grote zorgen over Laura. Anton en Sjoerd zijn Anna kwijt en zoeken naarstig naar aanknopingspunten. Tim en Lucas worden door Sjors op het spoor van Anna gezet.

Afl. 25: Afl 5210

22 min

Uitzending RTL4: vr 2 okt: Anton reageert zijn schuldgevoel over Anna af op Linda. Sjoerd wil weten hoe het nu is tussen Rikki en Thijs. Rikki heeft nieuws voor hem. Sjors vliegt Thijs aan, omdat hij cruciale informatie heeft achtergehouden.

Afl. 26: Afl 5211

22 min

Uitzending RTL4: ma 5 okt: Anton en Anna horen het vonnis in de drugszaak die tegen hen loopt. Anton ontkent dat hij in de problemen zit, zelfs als Anna hem confronteert met wat ze ontdekt heeft.

Afl. 27: Afl 5212

23 min

Uitzending RTL4: di 6 okt: Nina en Monica maken gebruik van emotionele chantage in hun strijd om Bing. Sjoerd wil haar beschermen. Ook al snapt Ludo niets van Antons vreemde gedrag, toch biedt hij hulp.

Afl. 28: Afl 5213

23 min

Uitzending RTL4: wo 7 okt: Wiet is geschokt door het aanbod dat Thijs aan Rikki heeft gedaan. Als Tim Anton heel de nacht kwijt is, verbreekt Anna haar belofte. Linda eist van Anton dat hij zijn mond houdt over wat er tussen hen gebeurd is

Afl. 29: Afl 5214

22 min

Uitzending RTL4: do 8 okt: Monica heeft een ontmoeting met haar opdrachtgever en krijgt nieuwe instructies. Lucas is bang dat hij zijn 'touch' kwijt is als een leuke jongen hem niet ziet staan.

Afl. 30: Afl 5215

22 min

Uitzending RTL4: vr 9 okt:Thijs heeft een heleboel uit te leggen bij de politie. Rover is zichzelf niet, omdat zijn vader op een vervelende wijze contact zoekt. Sjors' hoop op gerechtigheid wordt de bodem ingeslagen.

Afl. 31: Afl 5216

22 min

Uitzending RTL4: ma 12 okt: Sjoerd krijgt ruzie met Ludo. Thijs doorziet Sjors als ze toenadering zoekt. Anton krijgt een baan aangeboden, maar er zijn voorwaarden en het is onder zijn niveau. Rover heeft nachtmerries.

Afl. 32: Afl 5217

22 min

Uitzending RTL4: di 13 okt: Nina krijgt een gewaagd idee als ze er getuige van is dat Monica Bing probeert te verleiden. Sjoerd racet heen en weer tussen twee afspraken, die hij allebei niet mag missen.

Afl. 33: Afl 5218

22 min

Uitzending RTL4: wo 14 okt Bing kan niet geloven waar Nina mee bezig is. Lucas is uitgelaten over een uitnodiging waar hij al een tijdje op zat te wachten. Ludo wuift zijn zorgen weg als hij onderzocht wordt in het ziekenhuis.

Afl. 34: Afl 5219

23 min

Uitzending RTL4: do 15 okt: Maxime krijgt een tegenvaller te verwerken. Nina vindt het bijna onmogelijk om normaal met Ludo om te gaan. Lucas krijgt Jef zover dat hij De Koning mag gebruiken voor een romantisch rendez-vous.

Afl. 35: Afl 5220

21 min

Uitzending RTL4: vr 16 okt: Tim krijgt een aanbod om naar het buitenland te gaan. Wiet overtuigt Lucas ervan dat hun leven veel te oppervlakkig is. Anton zakt steeds dieper weg in zakelijk malaise.

Afl. 36: Afl 5221

21 min

Uitzending RTL4: ma 19 okt: Maxime ontpopt zich als reddende engel. Sjors begeeft zich op het criminele pad. Aysen en Rikki fantaseren over babynamen. Sjoerd maakt zich grote zorgen door wat Anton is overkomen.

Afl. 37: Afl 5222

22 min

Uitzending RTL4: di 20 okt: Sjoerd kan het niet aanzien als hun huis wordt leeggehaald. Linda ontmoet een voor haar interessante man, alleen Rover vindt het maar niks. Monica, Bing en Nina ontmoeten elkaar in De Rozenboom.

Afl. 38: Afl 5223

23 min

Uitzending RTL4: wo 21 okt: Bing is gechoqueerd als Monica hem een ongelofelijk voorstel doet. Sjors wordt betrapt als ze Thijs aan het natrekken is. Janine grijpt in als ze denkt dat Ludo zijn gezondheid op het spel zet.

Afl. 39: Afl 5224

22 min

Uitzending RTL4: do 22 okt: Aysen komt in een gevaarlijke situatie terecht met een overvaller. Sjoerd ziet mogelijkheden in Maxime's oplossing om alle financiële problemen op te lossen. Nina zet Bing onder zware druk: kies tussen mij en Monica.

Afl. 40: Afl 5225

21 min

Uitzending RTL4: vr 23 okt: Linda vindt eigenlijk dat Maxime een grens gepasseerd is, nu er meer slachtoffers vallen dan Anton alleen. Toch moet ze een kant kiezen. Ludo wijst een verrassing van Janine af.

Afl. 41: Afl 5226

21 min

Uitzending RTL4: ma 26 okt: Bing en Monica botsen hard als zij tegengestelde ideeën over hun toekomst hebben. Maxime moet aan de bak om Linda in haar kamp te houden. Door een aangename verrassing ontdekt Nina dat zij de ware voor Bing is.

Afl. 42: Afl 5227

22 min

Uitzending RTL4: di 27 okt Een ongeluk brengt Sjors in contact met een gevaarlijke man. Nina's plan met Monica lijkt zich tegen haar te keren. Aysen heeft last van moodswings en dus heeft Sjoerd last van Aysen.

Afl. 43: Afl 5228

23 min

Uitzending RTL4: wo 28 okt. Linda hoort hoe Rover een afspraak van haar heeft verruïneerd. Maxime regelt een date waar ze Linda in mee krijgt, maar de avond eindigt met dubbelspel. Sjors wordt geconfronteerd met Thijs' enorme argwaan.

Afl. 44: Afl 5229

21 min

Uitzending RTL4: do 29 okt. Janine probeert Lucas van verdere leugens af te houden. Wiet doet Rover een speels voorstel. Als Anton wakker wordt, realiseert hij zich nog niet in welke ellende hij eigenlijk zit.

Afl. 45: Afl 5230

23 min

Uitzending RTL4: vr 30 okt Ludo wil niet dat Nina erachter komt hoe slecht zijn gezondheid is. Zelfs naar Janine doet hij zich sterker voor dan hij is. Bing luistert stiekem een telefoongesprek van Monica af en komt daarna in actie.

Afl. 46: Afl 5231

23 min

Uitzending RTL4: ma 2 nov Jef krijgt een dubbele verrassing. Bing weet een trieste situatie tot een feestje te maken. Linda en Maxime komen lijnrecht tegenover elkaar te staan. Monica wordt betrapt als ze haar opdrachtgever onder druk zet. Anton weet Sjoerd te verrassen met zijn vechtlust.

Afl. 47: Afl 5232

22 min

Uitzending RTL4: di 3 nov Lucas komt oog in oog met iemand die helemaal niet zou moeten bestaan. Laura probeert een bezoekverbod te regelen. Anna weigert in de kou te leven, ook al wordt ze gesmeekt. Maxime grijpt Brams ziekte aan om Sjoerd tegen Anton op te zetten.

Afl. 48: Afl 5233

21 min

Uitzending RTL4: wo 4 nov Sjors gaat onverantwoord te werk als ze Thijs in de gaten wil houden. Jef kan zich niet inhouden als iemand De Koning afkraakt. Lucas krijgt een voorstel waarmee hij veel geld zou kunnen verdienen, maar dat brengt ook risico's met zich mee.

Afl. 49: Afl 5234

22 min

Uitzending RTL4: do 5 nov Nina kan Nola nergens vinden. Bing probeert valse paspoorten te regelen. Sjoerd is blij met zijn deal om het elektriciteitsprobleem op te lossen, totdat hij de details hoort. Uit liefde doet Janine een onalledaags voorstel aan Ludo.

Afl. 50: Afl 5235

23 min

Uitzending RTL4: vr 6 nov Linda ontdekt dat Rover zijn mond voorbij heeft gepraat. Anton geeft zijn levenslot uit handen. Nina's moedergevoelens moeten opboksen tegen onwillige Bing, tegen stiekeme Ludo en tegen valse Monica. Anna steunt Sjoerd als hij het allemaal niet meer ziet zitten.

Afl. 51: Afl 5236

21 min

Uitzending RTL4: ma 9 nov Rikki en Aysen belanden in het ziekenhuis. Bing gaat tegen Ludo's tactiek in als hij probeert Monica tot rede te dwingen. Pelle eist dat Lucas zich serieus bezighoudt met hun liefdesgeschiedenis.

Afl. 52: Afl 5237

23 min

Uitzending RTL4: di 10 nov Slimme Maxime weet Anton stapje voor stapje verder te isoleren. Maar Linda ontdekt dat iedereen Anton aan zijn lot overlaat. Als Aysen diepbedroefd is, moet Sjoerd het ontgelden. Sacha probeert Aysen in te laten zien dat ze totaal verkeerd bezig is.

Afl. 53: Afl 5238

22 min

Uitzending RTL4: wo 11 nov Nina is doodsbang dat Monica zich niet aan haar afspraak gaat houden. Robert zet Jef voor het blok als hun afspraakje een zakelijke wending neemt.

Afl. 54: Afl 5239

22 min

Uitzending RTL4: do 12 nov Lucas en Pelle ondergaan een scherp tv-interview. Aysen gaat helemaal uit haar dak in De Koning. Sacha wil weten waarom Rikki Thijs niet op zijn verantwoordelijkheden wijst.

Afl. 55: Afl 5240

22 min

Uitzending RTL4: vr 13 nov Sjoerd doet een bizarre ontdekking in het park. Anna blijkt medeslachtoffer te zijn van Maximes grote wraakplan. Ludo moet toegeven dat hij onder de indruk is van Bing.

Afl. 56: Afl 5241

23 min

Uitzending RTL4: ma 16 nov Nina maakt zich grote zorgen over Nola. Anton sluit zich af van de buitenwereld. Maxime laat zich niet afbrengen van haar wraak en doet er zelfs een schepje bovenop. Sjoerd hervindt zijn strijdlust.

Afl. 57: Afl 5242

22 min

Uitzending RTL4: di 17 nov Bing zorgt ervoor dat Ludo zijn rol in de ontvoeringszaak niet verraadt. Thijs confronteert Sjors met haar dubbelspel en maakt haar duidelijk aan welk gevaar zij zich blootstelt. Linda moet kiezen tussen haar zoon en hulp aan zieke Anton.

Afl. 58: Afl 5243

22 min

Uitzending RTL4: wo 18 nov Lucas is er 100% van overtuigd dat hij Pelle gaat veroveren. Nina wordt overrompeld door een plan van Bing. Het wordt voor Ludo steeds moeilijker om zijn nierfalen geheim te houden. Aysen komt in actie als Sjoerd Maxime te lijf wil gaan.

Afl. 59: Afl 5244

22 min

Uitzending RTL4: do 19 nov Wiet probeert Lucas af te houden van wat zij het 'slechtste idee ever' vindt. Sjoerd en Anna komen erachter waar Anton is. Rover vindt dat Linda weg moet blijven van die slapjanus van een Anton. Door een ruzie krijgen Sjoerd en Aysen meer inzicht in hun toekomst.

Afl. 60: Afl 5245

22 min

Uitzending RTL4: vr 20 nov Linda is van slag door de gebeurtenissen thuis. Sjors mist Tim. Thijs zit bij een arrestatie en wordt zelf later op straat aangesproken.

Afl. 61: Afl 5246

22 min

Uitzending RTL4: ma 23 nov Anton ziet in dat hij verkeerd bezig is geweest. Thijs en Rikki beseffen hoe uitzichtloos hun situatie is. Linda probeert indruk te maken op Robert met haar zakelijke ideeën. Sjoerd doet zijn best om aan de kinderwens van Aysen tegemoet te komen. Maxime heeft verbouwingsplannen.

Afl. 62: Afl 5247

22 min

Uitzending RTL4: di 24 nov Lucas doet er alles aan om zijn verliefdheid niet te laten merken. Janine vindt het hoog tijd dat Ludo aan Nina vertelt wat er met hem aan de hand is. Thijs neemt een enorm risico. Nina gaat anders aankijken tegen haar en Bing.

Afl. 63: Afl 5248

22 min

Uitzending RTL4: wo 25 nov Door Wiet en Anna krijgt Lucas een andere visie op Pelle. Janine doorziet waarom Nina irrationele beslissingen neemt. Anton is Linda dankbaar voor haar steun en wil iets terugdoen.

Afl. 64: Afl 5249

23 min

Uitzending RTL4: do 26 nov Nina doet een ontdekking over Maxime. Sjors maakt zich grote zorgen om Rikki. Maxime probeert Sacha in haar kamp te krijgen door haar dingen voor te spiegelen. Anton denkt zich nuttig te kunnen maken in het ziekenhuis en dringt zich op.

Afl. 65: Afl 5250

21 min

Uitzending RTL4: vr 27 nov: Bing praat zijn mond voorbij. Linda belandt via een leugen in een romantische date. Ludo wil dat niemand op zijn werk weet dat hij gedialyseerd moet worden.

Afl. 66: Afl 5251

22 min

Uitzending RTL4: Ma 30 nov Nina praat haar mond voorbij. Lucas en Pelle krijgen een ondoenlijke opdracht. Anton heeft niet door wat Ludo verbergt en Ludo weet niet waar Anton werkelijk mee worstelt.

Afl. 67: Afl 5252

22 min

Uitzending RTL4: di 1 dec Sjors legt zich er niet bij neer dat de zoektocht naar Rikki en Thijs op een dood spoor zit. Lucas is zenuwachtig over een belangrijke ontmoeting. Robert zet al zijn charmes in bij Linda en heeft daar succes mee.

Afl. 68: Afl 5253

22 min

Uitzending RTL4: di 2 dec Laura ontdekt dat Maxime verbouwingsplannen heeft voor de Sapsalon. Bing ziet dat Ludo te zwak is om te werken en maakt daar gebruik van. Janine merkt hoe ver Nina wil gaan om haar vader te helpen.

Afl. 69: Afl 5254

22 min

Uitzending RTL4: Do 3 Dec De acties om Rikki en Thijs te vinden bereiken een hoogtepunt. Lucas bedenkt een creatieve uitweg voor zijn probleem met Pelle's moeder. Ludo is eigenwijs en luistert niet goed naar zijn lichaam. Door Wiet ziet Sjors in dat ze in haar wraakidee veel te ver is gegaan.

Afl. 70: Afl 5255

22 min

Uitzending RTL4: Vr 4 Dec Kort nadat Rikki niet lekker wordt, vergaat ze van de pijn. Bing ontdekt dat Nina een afspraak voor hem verzwegen heeft. Door de actie van Robert lijkt het Sinterklaasfeest in het water te vallen. Sjoerd wordt woest als Aysen hem buitensluit, maar er is ook heel goed nieuws voor haar.

Afl. 71: Afl 5256

22 min

Uitzending RTL4: Ma 7 Dec Anton wil zich van zijn beste kant laten zien, maar Linda is helemaal klaar met hem. Het knaagt bij Sjors dat zij de oorzaak is van een opeenstapeling van ellende. Als het niet goed gaat met Rikki, moet Aysen haar geweldige nieuws verzwijgen en krijgt Sjoerd een waas voor zijn ogen.

Afl. 72: Afl 5257

22 min

Uitzending RTL4: Di 8 Dec Thijs heeft nachtmerries. Anton weigert zich bij een afwijzing neer te leggen. Pelle komt in actie als Lucas zich door een leuke jongen laat verleiden. Sacha laat zich van haar allerliefste kant zien. Sjors mist Tim en belt hem in Afrika. Hij heeft een belangrijke mededeling.

Afl. 73: Afl 5258

22 min

Uitzending RTL4: Wo 9 Dec Linda verknoeit een afspraak van Rover. Als Bing een uitnodiging krijgt van Ludo, wil hij zich bewijzen. Lucas weet zeker dat Pelle een spelletje speelt met zijn gevoelens. Anna twijfelt hieraan. Als ze dit voor Lucas wil uitzoeken, komt Sacha met een bizarre oplossing.

Afl. 74: Afl 5259

22 min

Uitzending RTL4: Do 10 Dec Nina krijgt een tegenvaller voor haar kiezen. Jef en Robert hebben lol bij een illegaal spektakelstuk. Sjoerd snapt niet dat Rikki meegaat in Thijs' mooipraterij. Als Bing eigenwijs handelt, wordt hij door Ludo op zijn plek gezet.

Afl. 75: Afl 5260

23 min

Uitzending RTL4: Vr 11 Dec Bij zijn anti-Anton-plan vraagt Rover hulp aan Sjoerd. Ludo wordt niet blij van de oplossing die zijn arts aandraagt. Jef heeft spijt van de afgelopen nacht, Robert niet. Maxime krijgt een ongebruikelijk verzoek. Na een steunbetuiging van Janine, gaat Linda bij Anton langs.

Afl. 76: Afl 5261

21 min

Uitzending RTL4: Ma 14 dec Linda neemt twee heel belangrijke beslissingen. Rover laat zich inpakken door Robert die hem avontuurlijke beloftes doet. Door Aysen raakt Sjoerd onzeker over toekomstuitspraken van Anton. Sacha probeert te bemiddelen tussen Thijs en Rikki.

Afl. 77: Afl 5262

22 min

Uitzending RTL4: Di 15 Dec Jef begeeft zich op glad ijs als hij meedoet met een partijtje poker. Linda voelt zich verschrikkelijk als ze moet liegen tegen Rover. Pelle is dolblij met het aanstaande tv-optreden; Lucas kijkt er enorm tegenop. Sjoerd vraagt Anton om eerlijk te zijn over de liefde.

Afl. 78: Afl 5263

22 min

Uitzending RTL4: Wo 16 Dec In een stresssituatie blijkt maar weer eens hoe verschillend Jef en Robert in het leven staan. Bing geeft Ludo ongevraagd advies. Nina komt in conflict met Maxime en Janine als zij haar zin probeert door te drijven. Ludo verkiest een zakenafspraak boven zijn eigen gezondheid.

Afl. 79: Afl 5264

23 min

Uitzending RTL4: Do 17 Dec Na een tegenvaller gooit Nina meteen al haar plannen om. Als Ludo dit te horen krijgt, komt hij in actie. Pelle probeert bij Wiet vertrouwelijke informatie over Lucas los te krijgen. Rikki raakt vertwijfeld door het gedraai van Thijs. Bing trekt positieve conclusies uit een zakelijke overeenkomst.

Afl. 80: Afl 5265

22 min

Uitzending RTL4: Vr 18 Dec Thijs is onder de indruk als hij ziet hoe sterk Rikki is. Heel Meerdijk is er getuige van als tijdens de live-uitzending van 'Oude Liefde Roest Niet' Pelle en Lucas elkaar de liefde moeten verklaren. Linda moet de schijn ophouden als zij en Rover op Anton stuiten.

Afl. 81: Afl 5266

22 min

Uitzending RTL4: Ma 21 Dec Wiet voelt zich klem zitten tussen haar zus en haar vriendin. Bing heeft meerdere verantwoordelijkheden en probeert aan alles te voldoen. Lucas' impulsieve daad heeft grote gevolgen, zowel financieel als relationeel.

Afl. 82: Afl 5267

22 min

Uitzending RTL4: Di 22 Dec Maxime doet een ontdekking die ze in haar voordeel kan gebruiken. Als Rover zijn zus van het vliegveld wil halen, loopt dat anders. Lucas zint op wraak na wat Pelle hem geflikt heeft. Sjoerd vindt dat Aysen obsessief bezig is met zwanger worden, maar ziet ook voordelen.

Afl. 83: Afl 5268

22 min

Uitzending RTL4: wo 23 dec Janine, Anton en Jef belanden op een wonderlijke speeddate in Boks. Deze avond kent de nodige verrassende momenten. Nina is benieuwd wat voor romantisch kerstcadeau Bing voor haar gekocht heeft. Laura wil de ultieme kerstgedachte in praktijk brengen: vrede op aarde.

Afl. 84: Afl 5269

22 min

Uitzending RTL4: Do 24 Dec Linda is bang dat ze Anton voorgoed kwijt is. Rikki raakt geëmotioneerd als Aysen bekent dat ze zwanger wil worden. Robert wordt keihard geconfronteerd met iets wat hij heel lang weggestopt heeft. Rikki voelt zich schuldig over haar leugen.

Afl. 85: Afl 5270

23 min

Uitzending RTL4: vr 25 dec Lucas en Pelle vechten hun strijd in de media uit, maar dan doet Pelle een oproep. Sam heeft een dwingende reden om langer in Meerdijk te blijven dan alleen de kerstvakantie. Jef en Robert concluderen dat onbegrip en jaloezie heel dicht bij elkaar liggen. Ludo ziet op tegen een eenzame avond op de dialyseafdeling.

Afl. 86: Afl 5271

22 min

Uitzending RTL4: Ma 28 dec Bing gedraagt zich onvoorspelbaar op een belangrijke zakenmeeting van Sanders. Anna ambieert een hogere functie en schuift een relatieprobleem voor zich uit. Lucas en Pelle denken een uitweg te hebben voor de boete, maar ze maken het alleen maar erger.

Afl. 87: Afl 5272

23 min

Uitzending RTL4: di 29 dec Ludo brengt zijn gezondheid in gevaar. Sam wil in Nederland blijven en denkt Rover daarvoor te kunnen gebruiken. Ondanks hun afspraak gaat Anton toch stiekem bij Linda langs. Lucas denkt dat hij en Pelle kunnen cashen met hun populariteit, maar Pelle trekt een grens.

Afl. 88: Afl 5273

22 min

Uitzending RTL4: wo 30 dec Rikki liegt tegen Sjoerd om Thijs te beschermen en hoopt dat ze ermee weg komt. Jef schiet in de verdediging als Robert hem een vergaand voorstel doet. Anton houdt een vurig pleidooi voor zijn liefde voor Linda. Als Linda een sollicitatiegesprek heeft, is ze daar met haar gedachten niet bij.

Afl. 89: Afl 5274

23 min

Uitzending RTL4: do 31 dec Anna heeft een zware taak: het oud-en-nieuwfeest in Boks. Lucas en Pelle zwaaien lachend met pistolen, beroven een bank en kunnen daarna op vakantie. Rover gaat voortvarend met zijn goede voornemens aan de slag: op slag van middennacht lost hij die al in.

Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST)

 • 2020
 • Drama, Nederlands
 • 10 Seizoenen

Nederlandse soapserie over de perikelen rondom verschillende families in het plaatsje Meerdijk.

Acteurs
Jette van der Meij
Caroline de Bruijn
Erik de Vogel
Marly van der Velden
Ferry Doedens
Stephanie van Eer
Taal
Nederlands
Genre
Drama, Nederlands