Kees en Co

Kees en Co

 • 2006

  Nederlandse comedyserie over het leven van Kees Heistee, haar gezin en haar beste vriendin en tevens overbuurvrouw Sonja.

  Genre
  Komedie,
  Nederlands,
  Familie
  Acteurs
  Simone Kleinsma,
  Rik Hoogendoorn,
  Amber Teterissa
  Taal
  Nederlands

  Seizoen

  124 min
  Kees

  Na een hectisch ochtendritueel met haar man en kinderen begint Kees aan haar werkdag. In de auto van haar vriendin maakt ze kennis met een aantrekkelijke motorrijder. Op de school van haar dochter leert Kees Don Quichotte kennen en aan het einde van de dag vindt ze zichzelf terug in een vrijgezellenbar.

  224 min
  Mannen en Vrouw...

  Na een ruzie met Anne en een lange klaagzang van Ben, heeft Kees behoefte aan wat liefde en aandacht. Ben neemt haar mee op familiebezoek waar Rudie de boel op stelten zet. Kees draait door en haar mysterieuze motorrijder moet haar letterlijk en figuurlijk afstoppen.

  322 min
  De Blauwe Envel...

  Ben en Rudie organiseren een barbecue, maar doordat Anne vegetariër is geworden en er onverwacht een belastingaanslag in de bus valt, zijn Kees en Ben nogal aangebrand. Sonja adviseert Kees de mysterieuze motorrijder thuis te bellen. Kees wordt van winkeldiefstal beschuldigd.

  425 min
  Moeders en Doch...

  De moeder van Kees komt een paar dagen logeren wat tot een ware verhuizing in huize Heistee leidt. Ben ontmoet een oude vlam en Kees kan de motorrijder niet uit haar hoofd zetten. Anne raakt geïnteresseerd in jongens en oma weet iedereen te verrassen.

  525 min
  Verrassing

  De Jehova's weten Kees niet te bekeren. Door de komst van een nieuwe manager in de bakkerij valt ze totaal van haar geloof. Rijles nemen na een bezoek aan de tandarts blijkt niet verstandig en Kees moet opnieuw door haar motorrijder worden gered. Ben heeft na het bowlen een grote verrassing voor Kees in petto.

  623 min
  Ongewenste Inti...

  Kees heeft problemen met haar bank en krijgt persoonlijk advies. Sonja heeft problemen met de nieuwe manager waarop Kees drastische maatregelen neemt. Rudie verblijdt de wereld met het uitvinden van stripkwartet. Ben besluit om seksuele voorlichting te geven.

  722 min
  Kees Werkeloos

  Kees heeft geen baan meer en het leven als werkeloze valt haar zwaar. Wanneer op weg naar het arbeidsbureau haar auto het ook nog begeeft, ziet ze het leven somber in. Ben heeft wel een baan, maar wordt hier niet erg blij van.

  822 min
  Donder en Bliks...

  Kees vindt met hulp van Sonja een nieuwe baan en Ben ligt ziek in bed. De buren vragen Kees of zij enige dagen op hun hond wil passen. 'Rufter' blijkt een luchtig type!

  924 min
  Zorgen, Zorgen

  Kees doet een zwangerschapstest, maar het is uiteindelijk Anne die naar de dokter moet. Kees en Sonja worden aangevallen door een horde kreeften. Ben en Rudie kunnen hun agressie niet kwijt.

  1025 min
  Mannen en Macho...

  De vader van Ben komt voor het eerst in jaren langs, maar de verhouding tussen vader en zoon blijkt niet optimaal. Kees en Sonja gaan naar een optreden van een groep mannelijke strippers. Sonja loopt een oude bekende tegen het gespierde lijf.

  1125 min
  Angst

  Kees en Ben willen een rustig avondje thuis, maar dat loopt anders dan ze hadden gehoopt. De politie moet er aan te pas komen om de rust te herstellen.

  1225 min
  Sonja

  Sonja is verliefd, maar een van haar ex-vriendjes gooit roet in het eten. Kees heeft een ongebruikelijk sollicitatiegesprek en de kinderen grijpen de macht in het huishouden.