Terug

Costa!

  • 2005
  • Komedie, Nederlands
  • 4 Seizoenen

Nederlandse comedyserie waarin we het turbulente leven van een groepje proppers in de Spaanse partystad Salou volgen.

Genre
Komedie, Nederlands
Acteurs
Michiel Huisman
Daan Schuurmans
Katja Schuurman
Taal
Nederlands

  1. Seizoen 1
  2. Seizoen 2
  3. Seizoen 3
  4. Seizoen 4

Seizoen 1

Afl. 1: Zwoele Nachten met een Spaanse Vriendin

43 min

Janet is terug in Salou en werpt zich ongevraagd op als schoonmaakster van het appartement. De proppers zien haar echter liever als klusjesman, totdat de wc verstopt zit.

Afl. 2: Zwoele Nachten met een Fotomodel

42 min

Charmeur Bjorn heeft zo'n succes met zijn avances bij het topmodel Desire, dat zij haar carrière op het spel zet.

Afl. 3: Zwoele Nachten en een Pop-idool

45 min

Janet zet zich in voor het goede doel: loten verkopen voor de blindenloterij. Dat dertig procent van de opbrengst aan haar eigen strijkstok blijft hangen, compenseert het feit dat ze eigenlijk ook blind had moeten zijn om de loten te verkopen.

Afl. 4: Zwoele Nachten en Natte T-shirts

48 min

Tommy en Bart ontmoeten Peter, Janneke en Deborah van het 'Save Seks Team'. Zij houden zich aan een belofte om geen seks voor het huwelijk te hebben. Als Peter Frida ontmoet, blijkt zo'n belofte heel lastig.

Afl. 5: Zwoele Nachten, Eerste Liefde

47 min

Dennis en Frank maken er in Salou een wedstrijd van om zoveel mogelijk vrouwen in bed te krijgen. Hun maatje Sander is in de liefde echter nog vreselijk groen, maar wél helemaal ondersteboven van Agnetha. Hij krijgt hulp van Frida. Maar die kus wordt door Agnetha niet echt gewaardeerd.

Afl. 6: Zwoele Nachten op de Duivelsrots

45 min

De oude propperlegende Flipper is terug in Salou. Kees, die nu de veertig is gepasseerd, stort zich als een tiener in het uitgaansleven. Ook nu wordt zijn bezoek aan de Duivelsrots weer legendarisch.

Afl. 7: Zwoele Nachten en Stripteasepillen

47 min

Empire-propper Stuart gooit een pilletje in het drankje van Agnetha. De gevolgen zijn groots: een heftige striptease en een 'wilde' nacht met twee nerds. Als de Costa!-proppers erachter komen dat het pilletje afkomstig is uit een zending die voor discotheek The Empire bestemd was, zinnen ze op wraak.

Afl. 8: Zwoele Nachten, Betaalde Liefde

45 min

Janet laat zich inhuren om de vriendin te spelen van de verlegen Tijm. Maar dan komt Rens terug naar Salou. Hij weet de betaalde aandacht die Janet aan Tijm geeft niet te waarderen.

Afl. 9: Zwoele Nachten voor een Sprookjespaar

41 min

Janet en Rens willen door een enorme ruzie niet samen meedoen aan de danswedstrijd. Ze zoeken ieder hun eigen danspartner: Tommy en Frida. Agnetha biedt beide dansduo's haar choreografische hulp aan. Maar daar zit een plannetje achter!

Afl. 10: Zwoele Nachten, Ware Liefde

47 min

Janet en Rens gaan trouwen. De spanningen lopen hoog op als Janets spontane moeder Letty en Rens' bekakte ouders Adriaan en Dorothee elkaar ontmoeten. Frida twijfelt of ze ooit de ware zal ontmoeten. Dat terwijl Rens' tweelingbroer Camiel haar probeert te versieren en ze het bed deelt met Janets zusje Angela.

Costa!

  • 2005
  • Komedie, Nederlands
  • 4 Seizoenen

Nederlandse comedyserie waarin we het turbulente leven van een groepje proppers in de Spaanse partystad Salou volgen.

Acteurs
Michiel Huisman
Daan Schuurmans
Katja Schuurman
Taal
Nederlands
Genre
Komedie, Nederlands