Mijn Kijklijst
Terug
  • alle leeftijden

Married At First Sight Australië

  • 2019
  • Reality
  • 2 Seizoenen

Het grootste sociale experiment van Australië is terug! In deze aflevering leren we de 20 deelnemers kennen en zien we welke stellen de experts hebben gevormd.

Genre
Reality
Taal
Engels

  1. Seizoen 6
  2. Seizoen 7

Seizoen 6

Aflevering 1

80 min

Het grootste sociale experiment van Australië is terug! In deze aflevering leren we de 20 deelnemers kennen en zien we welke stellen de experts hebben gevormd.

Aflevering 2

68 min

Een van de bruiden verslaapt zich en dreigt haar eigen bruiloft te missen! Mick ziet de vrouw van zijn dromen voor zich staan, maar dan geeft zijn getuige een gênante speech...

Aflevering 3

65 min

Ning is moeder van drie kinderen en heeft moeite mannen te vertrouwen. De experts hebben haar gekoppeld aan de lieve, stabiele Mark. Maar hij krijgt geen warm welkom van haar... De vrijgevochten Mike en Heidi voelen zich meteen tot elkaar aangetrokken.

Aflevering 4

63 min

De eerste zes stellen hebben elkaar het jawoord gegeven en gaan naar de volgende fase van het experiment: de huwelijksreis! De deelnemers proberen elkaar beter te leren kennen en dat verloopt niet overal even soepel.

Aflevering 5

66 min

We maken kennis met twee nieuwe stellen. Sam zoekt een zelfverzekerde vrouw, maar het is nog maar de vraag of hij de glamoureuze Elizabeth aankan. Lauren wordt gekoppeld aan de 29-jarige Matthew, die een intiem geheim met haar deelt.

Aflevering 6

60 min

De laatste vier vrijgezellen van dit seizoen stappen in het huwelijksbootje. Martha weet alles van make-up en is gekoppeld aan gymleraar Michael. Juridisch assistent Ines gaat het avontuur aan met ondernemer Bronson. Hun bruiloften zijn misschien wel de meest spraakmakende van dit seizoen!

Aflevering 7

63 min

Ook de laatste vier stellen beginnen aan hun huwelijksreis. Op exotische locaties leren ze elkaar beter kennen en hopen ze dat de romantiek opbloeit.

Aflevering 8

65 min

De tien stellen hebben genoten van de huwelijksreizen, en nu gaan ze elkaar ontmoeten tijdens een diner in Sydney. Ines realiseert zich dat haar huwelijk niet zo fantastisch is en dat er tussen de andere koppels misschien een betere match voor haar bevindt...

Aflevering 9

67 min

De stellen maken voor het eerst de balans op tijdens een officiële ceremonie. Bij een paar stellen lijkt er liefde in de lucht te hangen, maar er wordt ook flink geruzied. Blijft iedereen bij zijn of haar partner?

Aflevering 10

59 min

De stellen gaan weer een nieuwe fase in: die van het samenwonen. De deelnemers leren nu elkaars eigenaardigheden kennen. Ines en Bronson hebben het zwaar tijdens relatietherapie en het wordt duidelijk waarom Ines is gebleven. De stellen krijgen een extra uitdaging van de matchmakers: ja-week.

Aflevering 11

61 min

De ja-week, waarin de helft van de deelnemers macht heeft over de andere helft, valt sommigen zwaar. Ning en Mark krijgen knallende ruzie, maar Cam en Jules komen juist dichter bij elkaar. Ines voert haar eigen agenda uit, zonder Bronson daarvan op de hoogte te stellen.

Aflevering 12

62 min

Aan het einde van de ja-week komen de stellen weer bij elkaar voor een gemeenschappelijk etentje. Lauren krijgt een vervelende uitspraak te horen. Cyrell is boos als ze niet genoeg aandacht krijgt van Nick. En Sam en Ines knijpen er even tussenuit om wat privacy te hebben.

Aflevering 13

63 min

Het is tijd voor de tweede ceremonie en de stellen moeten beslissen of ze nog bij elkaar willen blijven. Cyrell en Nick ruzieën verder en Elizabeth komt niet opdagen. Matthew voelt zich nog steeds niet fysiek aangetrokken tot Lauren. Sam en Ines komen uit voor hun gevoelens voor elkaar.

Aflevering 14

59 min

De koppels gaan op een nieuw avontuur: een gezamenlijke groepsvakantie! Lizzie is niet meegegaan, maar dat lijkt Sam niet erg te vinden. Mick schendt Jess' vertrouwen. Bronson heeft nog steeds niet in de gaten waar Ines mee bezig is. Cam is heel openhartig tegen Jules.

Aflevering 15

58 min

Sam en Ines hebben de nacht samen doorgebracht, maar houden dit geheim voor hun wederhelften. Liz besluit toch aan te sluiten bij de rest van de groep. De mannen gaan met elkaar op stap, net als de vrouwen. Het komt tot een confrontatie tussen Ines en Liz.

Aflevering 16

60 min

Na de stapavond krijgen Liz en Sam ruzie. Heidi is niet blij als ze Mike ziet praten met Jess. Bronson krijgt de geruchten over Sam en Ines te horen.

Aflevering 17

67 min

De derde ceremonie staat in het teken van geheimen, leugens en beschuldigingen. De koppels zijn nu vier weken met elkaar getrouwd en moeten beslissen of ze nog langer bij elkaar willen blijven.

Aflevering 18

63 min

Twee koppels hebben na de ceremonie besloten het experiment te verlaten. De experts besluiten twee nieuwe stellen te introduceren! Verpleegster Susie wordt gekoppeld aan de zachtaardige Billy, maar krijgt tijdens de huwelijksreceptie al twijfels. Tamara en Dan dromen allebei van een grote, hechte familie.

Aflevering 19

61 min

De twee nieuwe koppels gaan op huwelijksreis, terwijl de andere stellen vieren dat ze een maand samen zijn. Martha helpt een gerucht de wereld in dat het huwelijk van Cyrell en Nick in gevaar brengt.

Aflevering 20

68 min

Realityprogramma waarin twintig singles de liefde van hun leven hopen te vinden. Ze worden door experts gekoppeld en ontmoeten hun match pas als ze voor het altaar staan. Durven ze elkaar het jawoord te geven?

Aflevering 21

64 min

Het experiment is halverwege en het is alweer tijd voor de vierde ceremonie. De oorspronkelijke koppels zijn de gebeurtenissen van het feest nog aan het verwerken. Jess heeft spijt van haar geflirt. Tussen Heidi en Mike gaat het heel goed, maar Mel en Dino slapen apart van elkaar. Wie blijven er en wie geven het op?

Aflevering 22

60 min

De vrouwen trekken in bij de mannen. Voor de meesten betekent dit een verhuizing naar een andere stad en compleet andere leefstijl. Hoe bevalt het Jess op het platteland? Ning schrikt van het appartement van Mark.

Aflevering 23

58 min

De bruiden zijn nog steeds thuis bij de bruidegommen en dat lijkt een paar stellen goed af te gaan. Martha en Michael vinden dit samenzijn zelfs het leukste tot nu toe. Voor Mick en Jess verloopt het minder goed als ze op de laatste avond een flinke ruzie krijgen.

Aflevering 24

63 min

De stellen gaan terug naar Sydney, voor een nieuwe dinner party. Het lukt Mick niet om het bij te leggen met Jess, dus besluit zij achter een andere man aan te gaan. Heidi en Mike maken ruzie aan tafel.

Aflevering 25

63 min

De stellen moeten in de vijfde ceremonie opnieuw besluiten of ze getrouwd willen blijven. Ning heeft haar twijfels, omdat Mark nog steeds als een vrijgezel leeft. Nic heeft er moeite mee dat Cyrell en hij zo vaak ruzie hebben. Durft iedereen eerlijk te zijn naar zijn of haar partner?

Aflevering 26

62 min

Nadat de vrouwen bij de mannen hebben verbleven, trekken de mannen nu in bij de vrouwen. Mark en Ning beleven een doorbraak in hun relatie. Jules en Cam hebben hun eerste ruzie. Susie zet Billy aan het werk in haar tuin. Cyrells broer Ivan bemoeit zich met het huwelijk van zijn zus.

Aflevering 27

62 min

Sommige huwelijken komen onder druk te staan door bemoeienis van familieleden. Jess is vastberaden Dan te veroveren. Een etentje met de ouders van Jules maakt een boel duidelijk.

Aflevering 28

65 min

Er staat een nieuw diner gepland en sommige huwelijken staan op barsten. De stellen wisselen hun ervaringen uit over hun week samenwonen bij de vrouwen.

Aflevering 29

67 min

Tijdens het laatste diner liepen de emoties hoog op. De stellen moeten in de zesde ceremonie opnieuw beslissen of ze nog samen willen blijven. Twee koppels houden het voor gezien.

Aflevering 30

58 min

Ieder koppel gaat in deze aflevering lunchen met hun familie en beste vrienden. De druk loopt voor sommige deelnemers hoog op. Sommige gasten geven hun ongezouten mening over de stellen.

Aflevering 31

59 min

Er staat opnieuw een stapavond gepland. De mannen hebben vooral heel veel lol, maar bij de vrouwen is er het nodige drama. Tamara eist antwoorden van Jess, maar die probeert de focus te verleggen naar Ning.

Aflevering 32

60 min

De beschuldigingen die Jess heeft gemaakt richting Ning gaan de groep rond bij de dinner party. Jess biedt Mark haar verontschuldigingen aan, maar Ning gelooft haar niet. Jess en Dan bedenken een plan dat het experiment op z'n kop zal zetten.

Aflevering 33

68 min

De laatste ceremonie is aangebroken. De stellen houden goede gesprekken met de experts. Jess en Dan vertellen de groep eindelijk de waarheid en laten Mick en Tamara in tranen achter. Ze vragen de experts of ze het experiment mogen voortzetten, maar dan met elkaar.

Aflevering 34

59 min

Het is de laatste week van het experiment. De experts willen dat iedereen gaat praten met een andere deelnemer, om zinvolle adviezen te krijgen en te geven. De mannen organiseren romantische dates voor de vrouwen.

Aflevering 35

43 min

De stellen hebben hun laatste date. Ning is onzeker nadat ze tijdens hun laatste nacht samen is afgewezen door Mark. Cam wil de eerste dans met Jules herbeleven. Mike heeft een spectaculaire date op het water gepland voor Heidi, maar is vergeten dat ze snel zeeziek wordt...

Aflevering 36

66 min

De vijf overgebleven stellen bereiden zich voor op het laatste gezamenlijke diner. Er heerst een ongemakkelijke stemming, omdat Jess en Dan zich nu voor het eerst als koppel presenteren. De deelnemers krijgen nog één uitdaging van de experts: ze moeten persoonlijke vragen beantwoorden, die hopelijk belangrijke inzichten geven.

Aflevering 37

64 min

Het is tijd voor The Final Vows. De stellen moeten uitspreken of ze bij elkaar willen blijven. Dan en Jess vinden dat lastig, omdat ze nog maar zo kort samen zijn. Cam overweegt Jules ten huwelijk te vragen.

Aflevering 38

63 min

Tien weken geleden leerden Michael en Martha en Mark en Ning elkaar kennen voor het altaar. Ze spreken nu The Final Vows uit en beslissen of ze bij elkaar blijven.

Aflevering 39

47 min

Vier stellen hebben hun uiteindelijke beslissing gemaakt, alleen Heidi en Mike nog niet. Ze hebben heel wat onenigheid gehad, maar toch zouden ze graag samen een toekomst willen opbouwen. Is er genoeg liefde om definitief voor elkaar te kiezen?

Aflevering 40

76 min

Het is zes weken na The Final Vows. De 24 deelnemers komen weer bij elkaar voor een laatste dinner party. We ontdekken welke stellen nog samen zijn, en voor wie de bubbel na het experiment gebarsten is. Niet alle ruzies zijn nog uitgesproken en de spanningen lopen dan ook hoog op.

Aflevering 41

73 min

De deelnemers krijgen van de experts nog één kans om ruzies bij te leggen en antwoorden te krijgen op openstaande vragen. Ook wordt er gepraat over de toekomst.

  • alle leeftijden

Married At First Sight Australië

  • 2019
  • Reality
  • 2 Seizoenen

Het grootste sociale experiment van Australië is terug! In deze aflevering leren we de 20 deelnemers kennen en zien we welke stellen de experts hebben gevormd.

Taal
Engels
Genre
Reality