Mijn Kijklijst
Terug

Het Huis Anubis

  • 2009
  • 1 Seizoen

In een statig pand uit 1900, dat dienstdoet als internaat, wonen acht jongeren samen onder leiding van conciërge Victor. Wanneer nieuwkomer Nienke als ontgroening een nacht moet doorbrengen op de zolder van het huis doet ze een bizarre ontdekking: het huis heeft een groot mysterie waar niemand iets van afweet.Lees meer

Taal
Nederlands

  1. Seizoen Binnenkort

Seizoen Binnenkort

Afl. 1: Binnenkort: Het Huis Anubis

0 min

In een statig pand uit 1900, dat dienstdoet als internaat, wonen acht jongeren samen onder leiding van conciërge Victor. Wanneer nieuwkomer Nienke als ontgroening een nacht moet doorbrengen op de zolder van het huis doet ze een bizarre ontdekking: het huis heeft een groot mysterie waar niemand iets van af weet. Alle seizoenen van Nickelodeon: Het Huis Anubis zijn vanaf 1 augustus te zien!

Het Huis Anubis

  • 2009
  • 1 Seizoen

In een statig pand uit 1900, dat dienstdoet als internaat, wonen acht jongeren samen onder leiding van conciërge Victor. Wanneer nieuwkomer Nienke als ontgroening een nacht moet doorbrengen op de zolder van het huis doet ze een bizarre ontdekking: het huis heeft een groot mysterie waar niemand iets van afweet. Alle seizoenen van deze bekende jeugdserie zijn vanaf 1 augustus te zien!

Taal
Nederlands