Mijn Kijklijst
Terug

Flodder

  • 1995
  • 3 Seizoenen

De meest asociale familie van Nederland in hun eigen TV-Serie

Acteurs
Tatjana Simic
Nelly Frijda
Stefan de Walle
Taal
Nederlands

  1. Seizoen 1
  2. Seizoen 2
  3. Seizoen 3

Seizoen 1

Afl. 1: Korte Metten

26 min

Via een list proberen de buurtbewoners de Flodders uit de wijk te krijgen. Ze vragen Johnnie om 2000 liter whisky te leveren. Als de politie binnenvalt, is alle whisky opeens verdwenen.

Afl. 2: Soldaat Kees

25 min

Zoon Kees krijgt een oproep voor militaire dienst. Met alle middelen probeert de rest van de familie te voorkomen dat hij in dienst moet.

Afl. 3: Verkiezingen

27 min

Er staan verkiezingen voor de deur in Zonnedael. Een van de verkiesbare gemeenteraadsleden heeft de verwijdering van de Flodders hoog in het vaandel staan.

Afl. 4: Goud Geld

26 min

Johnnie probeert een hoop geld te verdienen door samen met zus Kees en broer Kees een aantal tapes voor sekslijnen te produceren. Het gaat mis als één van de tapes per ongeluk verwisseld wordt.

Afl. 5: Inbraakalarm

26 min

Zonnedael wordt geteisterd door een inbreker. De Flodders staan hoog op het lijstje van verdachten.

Afl. 6: Blauw Bloed

27 min

Er is een grote erfenis voor een nazaat van Baronesse Floddeur. Ma Flodder lijkt de enige die in aanmerking komt. Ze moet alleen nog even bewijzen dat ze ook daadwerkelijk van adel is.

Afl. 7: Latin Lover 1

25 min

Johnnie verleent onderdak aan Vittorio, een Italiaanse kennis die zich een tijdje voor de politie moet schuilhouden. De Italiaan blijkt crimineler te zijn dan gedacht.

Afl. 8: Latin Lover 2

24 min

Ma Flodder is uiterst gecharmeerd geraakt van Vittorio. Ze zijn zelfs van plan te gaan trouwen. Johnnie besluit dat het tijd wordt voor drastische maatregelen.

Afl. 9: De Verjaardag

27 min

De koningin heeft te kennen gegeven op haar verjaardag een bezoek te willen brengen aan Zonnedael. De buurtbewoners stellen alles in het werk om de Flodders op die bewuste dag uit de wijk te krijgen.

Afl. 10: Goed Gedrag

27 min

Nadat zoon Kees uit de auto van Johnnie op straat is gevallen, vertoont hij opeens voorbeeldig gedrag. Hij praat netjes en helpt de buurtbewoners. Dit tot grote ergernis van de familie.

Afl. 11: Succes Verzekerd

26 min

De Flodders komen erachter dat het veroorzaken van ongevallen weleens heel lucratief kan zijn.

Afl. 12: De Vondeling

23 min

Het is Kerstmis in Zonnedael en zoon Kees vindt een baby voor de deur. De Flodders zoeken manieren om van de baby af te komen. Dit tot ergernis van dochter Kees, die wel gecharmeerd is van de kleine schreeuwlelijk.

Afl. 13: De Mooiste Dag van je Leven

27 min

Johnnie is vergeten een cadeau voor Moederdag te kopen. Dit tot groot verdriet van ma. Johnnie besluit zijn moeder het grootste cadeau te geven dat ze zich kan voorstellen: een huwelijk!

Flodder

  • 1995
  • 3 Seizoenen

De meest asociale familie van Nederland in hun eigen TV-Serie

Acteurs
Tatjana Simic
Nelly Frijda
Stefan de Walle
Coen van Vrijberghe de Coningh
Lou Landré
Taal
Nederlands