Mijn Kijklijst
Terug

Videoland Viewing Party: De Bachelorette

  • 2020
  • Reality
  • 1 Seizoen

Voor wie niet genoeg kan krijgen van het romantische datingprogramma De Bachelorette! Monica Geuze nodigt iedere week een andere bekende fan uit voor haar exclusieve Viewing Party. Samen bekijken ze de aflevering en bespreken ze de hoogte- en dieptepunten, natuurlijk voorzien van hun ongezouten mening.Lees meer

Genre
Reality
Acteurs
Monica Geuze
Taal
Nederlands

  1. Seizoen 1

Seizoen 1

Afl. 1: Edson da Graça

10 min

In de allereerste Viewing Party heeft Monica een van de grappigste mannen van Nederland te gast: Edson da Graça. Samen bekijken en bespreken ze de eerste twee afleveringen. Ook doet Edson een voorspelling. Welke mannen gaan het ver schoppen en welke niet? En wie verovert Gaby's hart...

Afl. 2: Fatima Moreira de Melo

10 min

Deze week heeft Monica niemand minder dan Fatima Moreira de Melo te gast, die graag haar ongezouten mening geeft. Wat vinden ze van de derde aflevering? Wie maakt kans op een roos en wie niet? Fatima doet een voorspelling.

Afl. 3: Janice

10 min

Monica heeft een van de meest begenadigde modeontwerpers van het land te gast: Janice. Ze bespreken de hoogtepunten van de vierde aflevering, doen voorspellingen en hebben het uiteraard over de looks van zowel Gaby als de mannen.

Videoland Viewing Party: De Bachelorette

  • 2020
  • Reality
  • 1 Seizoen

Voor wie niet genoeg kan krijgen van het romantische datingprogramma De Bachelorette! Monica Geuze nodigt iedere week een andere bekende fan uit voor haar exclusieve Viewing Party. Samen bekijken ze de aflevering en bespreken ze de hoogte- en dieptepunten, natuurlijk voorzien van hun ongezouten mening. Ook doen ze voorspellingen over het vervolg van het seizoen aan de hand van het bord.

Acteurs
Monica Geuze
Taal
Nederlands
Genre
Reality