Mijn Kijklijst
Terug

  Married at First Sight BE

  • 2019
  • Reality
  • 1 Seizoen

  Acht singles stappen met een wildvreemde in het huwelijksbootje. Ze gaan op huwelijksreis, wonen samen en aan het einde van het experiment beslissen ze om gehuwd te blijven of om te scheiden.

  Genre
  Reality
  Taal
  Nederlands

  1. Seizoen 5

  Seizoen 5

  Aflevering 1

  69 min

  Acht singles stappen met een wildvreemde in het huwelijksbootje. Deelnemers: Laura Lieckens (27), Christophe Ramont (38), Nick Laenen (38), Lothar Callaerts (26), Tatiana Rogier (29), Jonah Hulselmans (30), Winnie Bogaerts (28) en Sonny Wagemans (30). Relatie-experts: Sarah Hertens, Gert Martin Hald, Filip Geelen, Lotte Vanwezemael en Wim Slabbinck.

  Aflevering 2

  76 min

  Ambtenaar Christophe en steward Nick trouwen, al lijkt hun jawoord na hun succesvolle eerste ontmoeting slechts nog een formaliteit te zijn. Ook maken we kennis met de andere twee koppels. Door de 28-jarige IT'er en bedrijfsleider Jonah uit Arendonk keert een bekend 'Blind Getrouwd'-gezicht terug: Jonah is een van de beste vrienden van ex-deelnemer Victor.

  Aflevering 3

  52 min

  Vandaag geeft IT'er en bedrijfsleider Jonah zijn jawoord aan Winnie, site manager bij een farmabedrijf. Jonah heeft op zijn huwelijksfeest één belangrijke vraag: 'Wie heeft mij hier voor ingeschreven? Want dat weet ik nog altijd niet'. Alle koppels vertrekken vandaag op huwelijksreis. Experte Lotte Vanwezemael zoekt de kersverse stellen op om hen te vertellen waar de reis naartoe gaat.

  Aflevering 4

  58 min

  De koppels brengen hun wittebroodsweken door in Thailand, Mexico, Kenia en Bali. Ze genieten volop van elkaar en van de paradijselijke verblijven. Iedereen - op een enkel ochtendhumeur na - start de dag goedgezind, maar het is ook voor iedereen aanpassen aan de nieuwe situatie en elkaars gezelschap.

  Aflevering 5

  57 min

  Bij Tatiana en Lothar loopt het wat stroef op huwelijksreis. Na een moeilijke avond proberen ze hun gedachten te verzetten met een Thaise kookworkshop, helemaal Lothars cup of tea, want hij is een hobbykok. Daarna volgt in de jungle van Phuket een opdracht: ze gaan swingen. Niet met een ander, wel van boom tot boom om de adrenaline en eventuele andere hormonen hun werk te laten doen.

  Aflevering 6

  56 min

  De koppels genieten van hun laatste dag in Kenia, Bali, Thailand en Mexico, en keren terug naar België om daar meteen te gaan samenwonen in hun appartement.

  Aflevering 7

  55 min

  De koppels wonen nu al een week samen. De huishoudens draaien op volle toeren, al blijft het voor sommigen een moeilijke evenwichtsoefening.

  Aflevering 8

  44 min

  De koppels ontmoeten elkaar voor het eerst tijdens een bootcamp vol workshops. Daarnaast vindt er ook een ontmoeting plaats met ex-deelnemers Stijn en Nuria en Nick en Veerle.

  Aflevering 9

  56 min

  Het eerste beslissingsmoment is een feit: blijven Tatiana en Lothar getrouwd of niet?

  Aflevering 10

  51 min

  Tatiana en Lothar besloten vorige week om als vrienden uiteen te gaan. Vandaag komt ook voor de drie andere koppels een einde aan het 'Blind Getrouwd'-avontuur. Na zeven weken brengen ze hun laatste uren samen door, al hoeft het verhaal daarna natuurlijk niet te stoppen. De centrale vraag is: wie blijft samen ook wanneer de camera's weg zijn?

  Aflevering 11

  43 min

  Hoe vergaat het de deelnemers van het afgelopen seizoen nu? Zijn Winnie en Jonah 7 maanden na hun huwelijk nog steeds gelukkig getrouwd?

   Married at First Sight BE

   • 2019
   • Reality
   • 1 Seizoen

   Acht singles stappen met een wildvreemde in het huwelijksbootje. Ze gaan op huwelijksreis, wonen samen en aan het einde van het experiment beslissen ze om gehuwd te blijven of om te scheiden.

   Taal
   Nederlands
   Genre
   Reality