Mijn Kijklijst
Terug

Vlucht HS13

  • 2016
  • Drama
  • 1 Seizoen

Het leven van de succesvolle zakenvrouw Liv staat volledig op zijn kop als het vliegtuig, waarin haar man Simon zou zitten, neerstort op weg naar Barcelona. Maar dan blijkt dat hij nooit is ingestapt. Waar is hij dan? Te zien vanaf 6 februari.

Genre
Drama
Acteurs
Katja Schuurman
Jeroen Spitzenberger
Daniël Boissevain
Taal
Nederlands

  1. Seizoen 1

Seizoen 1

Afl. 1: Crash

42 min

De getrouwde Simon en Liv hebben het leven goed voor elkaar: hun zoontje Mart, een groot huis en allebei een goede baan. Simon is arts en Liv heeft een designbureau samen met Haje, de broer van Simon. Liv haar wereld stort in als ze hoort dat Simons vliegtuig is verongelukt. Dan blijkt er iets geks aan de hand: Simon is nooit ingecheckt, maar laat ook niets van zich horen.

Afl. 2: Waar is Simon?

42 min

Simon is verdwenen. Zijn vrouw Liv zit vol twijfel en woede; wie zijn de vrouw en het kind op Schiphol? Ook Haje heeft de vrouw nog nooit gezien, maar hij vertelt later wel tegen Alex dat Simon lang geleden is vreemdgegaan. Erik zit officieel niet op de zaak, maar doet toch onderzoek naar Simons verdwijning.

Afl. 3: Something I Didn't Tell You

42 min

Simon is ontvoerd door twee Iraniërs. Haje heeft het gezien, maar vertelt niets aan Liv. Alex, die gestopt is met haar medicijnen en jaloers is op Haje's affectie voor Liv, verklapt aan Liv dat Simon vroeger is vreemdgegaan met een vrouw uit Iran. Liv is woedend op Haje, maar blijft ondertussen zoeken naar aanwijzingen over Simons verdwijning.

Afl. 4: Het Tweede Kind

42 min

Leyla en haar zoontje zitten nog steeds opgesloten in het vakantiehuisje. Omdat ze nog steeds niets van Simon hebben gehoord, weet de kluizenaar niet wat hij moet doen. Hij belt het geheime nummer van Simon, maar tot zijn verrassing neemt Liv op. Hij verbreekt snel de verbinding. Liv heeft moeite om Erik over te halen het nummer te traceren omdat Erik net teamleider is geworden bij de politie.

Afl. 5: Verzet

43 min

In de achterbak van de VW Passat wordt Simon naar Iran gebracht. Hij is verzwakt en ontdekt dat Majid opdracht heeft gegeven voor zijn ontvoering. In het huis van Majid wordt Kevin ondertussen gemarteld, maar hij laat niets los over zijn doel. Nadia, de huishoudster die Leyla geholpen heeft met ontsnappen, probeert ook Kevin te helpen door hem een vork als wapen te geven.

Afl. 6: Boos

42 min

Simon blijkt van Majid afgepakt te zijn door één van zijn rivalen. Majid blijft Kevin martelen, maar Kevin laat niets los. Majid is er klaar mee en hakt Kevins hand af en laat Kevin dumpen op een vuilnisbelt. Als het mannetje Kevin wil doodschieten, weet Kevin met zijn laatste krachten de man te vermoorden met Nadia's vork.

Afl. 7: De Hand

42 min

Kevin blijkt nog te leven; hij wordt gevonden door een Iraans vrouwtje. Na de ontsnapping van Omid, bindt de kluizenaar in paniek Leyla vast in het vakantiehuisje. Als hij later verward door het bos rent, wordt ook hij opgepakt. Omid is gevonden door de politie.

Afl. 8: De Prijs van Jaloezie

42 min

Er zit een telefoonnummer bij de afgehakte hand, maar Haje haalt Liv over om dat met niemand te delen. Ze denken dat de hand van Simon is. Haje belt zelf met Majid, die Haje 48 uur geeft om zijn zoon terug te geven in ruil voor Simon. Haje mag van een verdrietige Liv niet meer bij haar logeren.

Afl. 9: Verraad

42 min

Majids handlanger liegt tegen Majid dat hij Leyla doodgeschoten heeft. Alex leeft nog, maar ligt voor dood in het huisje. Haje heeft spijt van de breuk en probeert haar te bereiken. Liv geeft Erik het briefje dat bij de hand zat en Erik neemt contact op met Majid. Haje heeft een afspraak met een handlanger van Majid in het park.

Afl. 10: The End

43 min

Majid heeft Nawid per ongeluk in zijn schouder geschoten. Simon moet Nawid opereren en redt zijn leven. Leyla en Omid staan bij Liv voor de deur. Liv en Leyla maken plannen om met hulp van Kevin Nawid te redden. Erik weet niet dat de overhandiging van Omid mis is gegaan en belt Majid, maar die neemt niet op.

Vlucht HS13

  • 2016
  • Drama
  • 1 Seizoen

Het leven van de succesvolle zakenvrouw Liv staat volledig op zijn kop als het vliegtuig, waarin haar man Simon zou zitten, neerstort op weg naar Barcelona. Maar dan blijkt dat hij nooit is ingestapt. Waar is hij dan? Te zien vanaf 6 februari.

Acteurs
Katja Schuurman
Jeroen Spitzenberger
Daniël Boissevain
Taal
Nederlands
Genre
Drama