Mijn Kijklijst
Terug
 • mogelijk schadelijk tot 12 jaar
 • geweld
 • grof taalgebruik
 • drugs

Why Women Kill

 • 2019
 • Drama, Misdaad
 • 1 Seizoen

We volgen drie vrouwen uit verschillende decennia die verbonden zijn met elkaar doordat ze allemaal in hetzelfde Pasadena-huis hebben gewoond en ontrouw in hun huwelijk hebben ervaren.

Genre
Drama, Misdaad
Acteurs
Ginnifer Goodwin
Kirby Howell-Baptiste
Lucy Liu
Taal
Engels

 1. Seizoen 1

Seizoen 1

Aflevering 1

46 min

In 1963 wordt het leven van huisvrouw Beth Ann op z'n kop gezet als ze ontdekt dat haar echtgenoot, Rob, ontrouw is geweest. Socialite Simone wordt in 1984 totaal verrast door het schokkende geheim van haar man. En in de huidige tijd hebben advocaat Taylor en haar man Eli gekozen voor een open huwelijk.

Aflevering 2

46 min

De normaal zo gereserveerde Beth Ann probeert haar huwelijk wat spannender te maken. Simone zoekt troost bij Naomi's zoon, Tommy, nadat ze sporen heeft gevonden van Karls avonturen. Eli kruist een item af van zijn seksbucketlist. Zijn geluk is van korte duur als hij ontdekt dat de relatie tussen Taylor en Jade verder gaat dan hij dacht.

Aflevering 3

44 min

Beth Ann bedenkt een plan om Rob uit de buurt te houden van April. Onverwacht bouwt ze een band met haar op. Simone en Karl doen alsof alles nog koek en ei is als ze een gala bezoeken. De gemoederen lopen hoog op als Tommy jaloers wordt. Taylor en Eli komen Jades oude geliefden tegen, waardoor Taylor geconfronteerd wordt met haar gevoelens.

Aflevering 4

43 min

Beth Ann neemt een risico met April en dat leidt tot een interessant etentje met de baas van Rob. Tommy wil de volgende stap zetten in zijn relatie met Simone, maar een bezoekje van haar dochter, Amy, brengt dat in gevaar. Taylor, Jade en Eli komen in een lastige situatie terecht als ze te maken krijgen met de gekke ex van Jade.

Aflevering 5

48 min

Beth Ann voelt zich ongemakkelijk over haar groeiende vriendschap met April, juist nu ze Robs aandacht weer weet te trekken. Simone en Tommy belanden in een penibele situatie. Simone ziet zich genoodzaakt Karl om hulp te vragen. Als Taylor er niet is, helpt Jade Eli met zijn scipt. Dat leidt tot nieuwe ervaringen in hun relatie.

Aflevering 6

49 min

Beth Ann en Rob organiseren een housewarmingfeestje om kennis te maken met hun nieuwe buren. Er komen geheimen aan het licht als Simone en Karl een etentje hebben met Amy's conservatieve schoonouders. De spanning loopt op in de driehoeksverhouding als Taylor kritische vragen stelt en een duister geheim over Eli openbaart.

Aflevering 7

47 min

Beth Ann is opgelucht als Rob een punt zet achter zijn affaire, maar niet alles is zoals ze denkt. Simone en Karl zoeken naar overeenkomsten. Naomi vindt Tommy's gedrag verdacht. Eli, Taylor en Jade willen hun problemen aanpakken door samen een paar dagen op pad te gaan, maar dan steken Eli's oude verslavingsproblemen weer de kop op.

Aflevering 8

47 min

Beth Ann betrekt Sheila bij haar plan en gaat nu echt een stap te ver. Simone en Tommy willen een tripje maken naar Europa, maar een onthulling brengt hun plannen in gevaar. Taylor vraagt Jade om Eli te helpen met zijn verslaving, maar zij ziet alleen maar geld.

Aflevering 9

51 min

Beth Ann wil April definitief uit Robs leven verwijderen. Maar een verrassende confrontatie onthult een schokkend geheim. Naomi is woest en doet alles om haar zoon te beschermen. Ook als dat de reputatie van Simone en Karl kost. Met wat hulp ontdekt Taylor de duistere waarheid over Jades verleden en organiseert ze een meeting met Eli.

Aflevering 10

53 min

Nadat ze de waarheid heeft ontdekt over de dood van haar dochter, zint Beth Ann op wraak. Karls gezondheid gaat achteruit en Simones beloften worden op de proef gesteld. Zonder Jade proberen Taylor en Eli zich nu te focussen op hun liefde en de toekomst.

 • mogelijk schadelijk tot 12 jaar
 • geweld
 • grof taalgebruik
 • drugs

Why Women Kill

 • 2019
 • Drama, Misdaad
 • 1 Seizoen

We volgen drie vrouwen uit verschillende decennia die verbonden zijn met elkaar doordat ze allemaal in hetzelfde Pasadena-huis hebben gewoond en ontrouw in hun huwelijk hebben ervaren.

Acteurs
Ginnifer Goodwin
Kirby Howell-Baptiste
Lucy Liu
Taal
Engels
Genre
Drama, Misdaad