Mijn Kijklijst
Terug

Wie Woont Waar?

  • 2020
  • Programma
  • 2 Seizoenen

Programma waarin vier volslagen vreemden bij elkaar op bezoek gaan. Het enige wat ze van elkaar weten is naam en beroep, verder is het aan hen om uit te zoeken wie bij welk huis hoort. Het komt dus aan op intuïtie en mensenkennis om te bepalen welke woonstijl bij welke persoonlijkheid past.Lees meer

Genre
Programma
Taal
Nederlands

  1. Seizoen 1
  2. Seizoen 2

Seizoen 1

Afl. 1: Wie Woont Waar

39 min

Huiseigenaren Alexander, Ellen, Wout en Marilu kijken binnen bij vijf bijzondere huizen. Ze bezoeken onder meer een woonboot in Rotterdam en aanschouwen een architectonisch hoogstandje in Zeeland.

Afl. 2: Wie Woont Waar

39 min

We kijken samen met huiseigenaren Frank, Cindy, Angele en Miranda binnen bij vijf heel verschillende huizen. Zo zien we onder meer dat je midden in Amsterdam toch vrij kunt wonen.

Afl. 3: Wie Woont Waar

39 min

Huiseigenaren Aart, Petra, Anneke en Carla op onderzoek uit in elkaars huizen om te achterhalen van wie welk huis is. Ze komen onder meer terecht in een huis waar de hitserie Dallas opgenomen lijkt te zijn .

Afl. 4: Wie Woont Waar

39 min

We krijgen opnieuw een inkijkje in vijf compleet verschillende huizen. Zo reizen we samen met huiseigenaren Yvette, Gerda, Sylvia en Patrick af naar Brabant en betreden we een monumentaal landhuis met vele bewoners.

Wie Woont Waar?

  • 2020
  • Programma
  • 2 Seizoenen

Programma waarin vier volslagen vreemden bij elkaar op bezoek gaan. Het enige wat ze van elkaar weten is naam en beroep, verder is het aan hen om uit te zoeken wie bij welk huis hoort. Het komt dus aan op intuïtie en mensenkennis om te bepalen welke woonstijl bij welke persoonlijkheid past. De winnaar gaat naar huis met een leuke geldprijs.

Taal
Nederlands
Genre
Programma