Mijn Kijklijst
Terug

H3L

  • 2020
  • Drama, Familie, Nederlands
  • 2 Seizoenen

De complexe Tess en haar populaire tweelingbroer Thomas zijn nieuw in klas H3L en maken snel kennis met de uitbundige Roos, de rebelse Olivier en zijn beste vriend Faiz.Lees meer

Genre
Drama, Familie, Nederlands
Acteurs
Romy van de Put
Levy Jansen
Hamza Othman
Taal
Nederlands

  1. Seizoen 1
  2. Seizoen 2

Seizoen 1

Afl. 1: Fucking Alleen

11 min

Tess en Thomas zijn nieuw op het Keizer Vijzels College. Ze maken kennis met klasgenoten Roos, Olivier en Faiz. Maar Tess worstelt dusdanig met haar eigen achtergrond dat ze iedereen tegen zich in het harnas jaagt.

Afl. 2: Gezocht: Nieuwe Vrienden

13 min

Thomas zoekt aansluiting bij zijn Roos, Faiz en Ollie. Maar zijn poging om stoer te doen loopt helemaal verkeerd af als hij betrapt wordt door de conciërge.

Afl. 3: Amnesia

14 min

Tess wordt door Olivier uit de bus geduwd, waardoor ze besluit dat ze niet meer met de bus naar school wil. Als ze begrijpt dat Faiz misschien van zijn scooter af wil, besluit ze een poging te doen om die te kopen.

Afl. 4: Een Klap Voor je Bek Kan je Krijgen

14 min

Door een domme actie van Olivier krijgt Faiz het aan de stok met zijn oom, die vindt dat Faiz een slecht voorbeeld geeft. Hij eist dat hij zijn leven betert en als dat niet lukt, wil hij diens scooter in beslag nemen.

Afl. 5: Dikke Stiffa

10 min

Thomas laat zich zo opgeilen door Roos, dat hij haar een intieme foto stuurt. Hij weet echter niet dat Roos heel andere plannen heeft met die foto.

Afl. 6: Mijn Broer is een Klootzak

11 min

Thomas wil wraak nemen op Roos, die hem met een dickpic voor gek heeft gezet. Als hij hoort dat Roos afspreekt met een jongen, ziet hij zijn kans schoon...

Afl. 7: Lachgas is Geen Drugs

13 min

Faiz leent de scooter van Tess zodat Olivier er gebruik van kan maken. Maar als Olivier de scooter teruggeeft is hij vergeten om lachgaspatronen uit het helmvak te halen...

Afl. 8: Twerken en Teasen

11 min

Tess is blij dat zij en Roos beter met elkaar omgaan, maar tegelijkertijd merkt ze dat zij en Roos ook nogal verschillen in de manier waarop ze met jongens omgaan. Helemaal als Roos interesse voor Thomas lijkt te hebben...

Afl. 9: Achter de School Gebeurt Het

10 min

Het lukt Thomas om achter de school af te spreken met Roos. Maar deze ontmoeting wordt onhandig verstoord door zijn zus. En daar baalt Thomas behoorlijk van.

Afl. 10: De Aanslag

12 min

Faiz laat zich door Olivier overhalen om wraak te nemen op zijn oom. Maar als niet Boda maar Veldhoven het slachtoffer wordt, wordt Faiz aan het denken gezet: is hij eigenlijk wel goed bezig?

Afl. 11: Samen Dweilen

11 min

Roos is verbaasd als Thomas haar inlicht over de psychotische achtergrond van Tess. Roos heeft met Tess te doen, en wil voorkomen dat Thomas de hele school vertelt over Tess's psychose. Ze doet hem een spannend voorstel.

Afl. 12: Gevaarlijke Rit

11 min

Olivier probeert via Faiz, om Tess' scooter te regelen voor een koeriersritje. Maar Faiz weigert hieraan mee te werken. Olivier besluit dan Tess d'r scooter te jatten...

Afl. 13: Vijftien is Kut

11 min

Olivier beseft dat hij dik in de problemen zit. Faiz brengt hem op het idee om misschien de hulp van zijn ouders in te roepen. Maar als die niet op komen dagen bij de 10 minuten gesprekken, komt Olivier tot de conclusie dat hij het zelf op moet lossen.

Afl. 14: Kokhalzen

12 min

Dankzij Roos, worden Tess en Roos er uitgestuurd bij Biologie. Conciërge Boda heeft een heel vies klusje voor hen bedacht. Roos komt op het idee om samen stiekem te gaan douchen.

Afl. 15: Pepperspray Homemade

11 min

Thomas daagt Faiz uit die hij als een concurrent ziet in zijn vriendschap met Olivier. Faiz blijkt echter een geduchte tegenstander.

Afl. 16: Nokkie

10 min

Roos ontdekt door Tess dat ze erg uiterlijk gericht is. Als Tess Faiz als aantrekkelijk omschrijft, triggert dit Roos’ jagersinstinct.

Afl. 17: Te Stoned, Te Ver

12 min

Tess maakt zich zorgen om Thomas. Maar als Roos haar het advies geeft om met Olivier te gaan praten, krijgt ze stress.

Afl. 18: Nablijven

11 min

Olivier heeft een vibrerend slipje gejat. En haalt daarmee een geintje uit met Tess. Tess wordt er echter door het geintje van Olivier uitgestuurd. Ze baalt er vreselijk van.

Afl. 19: Pretballonnen

12 min

Thomas en Olivier bereiden zich op geheel eigen wijze voor op het schoolfeest. Maar voor het zover is komt Thomas erachter dat Olivier tegen hem gelogen heeft over Daniel en de wietritjes.

Afl. 20: Party On!

11 min

Tess voelt zich in de steek gelaten door Roos, en besluit dat ze de avond alleen doorkomt als ze een jointje rookt. Dat had ze beter niet kunnen doen.

Afl. 21: Ramptoerisme

13 min

Thomas krijgt een filmpje toegestuurd van Daniël, waaruit blijkt dat die Tess met een stift bewerkt heeft. Thomas voelt zich enorm schuldig.

Afl. 22: Freaked Out

13 min

Tess raakt in een panickattack als ze ziet dat Faiz een stift heeft. Tegen alle logica in, verdenkt ze hem. Roos probeert haar terug in de realiteit te krijgen.

Afl. 23: Zwart Gat

11 min

Thomas voelt zich schuldig tegenover Tess. Hij wil voorkomen dat zij zich ooit nog lastig gevallen voelt door Daniël. Maar als hij met Daniël in gesprek gaat, loopt het al snel uit de hand.

Afl. 24: Telefoon Terreur

12 min

Marijn krijgt een onheilspellend bericht van zijn vader. Hij wil zijn zus in bescherming nemen, en wil voorkomen dat zij het bericht ook onder ogen krijg.

Afl. 25: Laat Me!

12 min

Tess weigert de brief te lezen die haar vader haar heeft geschreven. Ze verwijt hem eigenlijk dat hij de reden is van haar moeilijke tienerjaren.

Afl. 26: Joyriden

13 min

Olivier probeert Faiz over te halen om mee te gaan spijbelen. Maar als Faiz dat niet zitten, lacht hij hem uit. Faiz voelt daardoor de dwang om zich te bewijzen.

Afl. 27: Pervert

11 min

Faiz heeft stiekem een crush op Tess, en probeert via een fotoshoot wat indruk op haar te maken. Maar.... Dit neemt een onverwachte wending als hij Olivier om hulp vraagt bij het maken van een collage met de foto's.

Afl. 28: Ruziën in de Klas

13 min

Faiz krijgt het aan de stok met Olivier, die niet begrijpt waarom Faiz zich zo druk maakt om Tess en de prank die hij met haar heeft uitgehaald.

Afl. 29: Bitchfight

11 min

Roos maakt zich zorgen om Tess' van wie ze vermoedt dat die een crush op Faiz heeft. Ze probeert Thomas in te schakelen om ervoor te zorgen dat de twee niks met elkaar krijgen. Maar dit heeft onverwachte gevolgen.

Afl. 30: Bazenactie

13 min

Roos stelt aan Tess voor om een keer te zoenen, om te zien hoe het voelt. Tess twijfelt… Tegelijkertijd begint Olivier te vermoeden dat er wat speelt tussen Tess en Roos. Maar wat?

Afl. 31: Compilatie Seizoen 1

11 min

Wat gebeurde er ook alweer in seizoen 1? Wie zoende met wie, waar was er ruzie om en waarom ook alweer? We hebben het allemaal op een rij gezet voor je.

H3L

  • 2020
  • Drama, Familie, Nederlands
  • 2 Seizoenen

De complexe Tess en haar populaire tweelingbroer Thomas zijn nieuw in klas H3L en maken snel kennis met de uitbundige Roos, de rebelse Olivier en zijn beste vriend Faiz. Welke plek zullen ze in de hiërarchie veroveren en weten ze zich staande te houden in H3L? Tess houdt daarnaast een videodagboek bij voor haar psycholoog waar ze over haar klasgenoten vertelt en dat is niet altijd positief.

Acteurs
Romy van de Put
Levy Jansen
Hamza Othman
Davey Driessen
Serah Meijboom
Taal
Nederlands
Genre
Drama, Familie, Nederlands