Mijn Kijklijst
Terug

Four Weddings and a Funeral

  • 2019
  • Komedie, Romantiek
  • 1 Seizoen

Vier Amerikaanse vrienden komen samen in Londen voor een bruiloft. Een schokkende gebeurtenis bij het altaar schudt hun levens overhoop. Wat volgt, is een jaar vol romantiek, affaires, gebroken harten, de onthulling van politieke schandalen en een satirische kijk op het sociale leven in Londen.Lees meer

Genre
Komedie, Romantiek
Acteurs
Nathalie Emmanuel
Nikesh Patel
Rebecca Rittenhouse
Taal
Engels

  1. Seizoen 1

Seizoen 1

Afl. 1: Kash With a K

46 min

Maya heeft nog veel verdriet van haar verbroken relatie als ze afreist naar Londen voor de bruiloft van haar beste vriendin, Ainsley. Daar komt ze weer samen met haar oude studievrienden Craig en Duffy. Maya krijgt meteen al hun persoonlijke problemen te horen.

Afl. 2: Hounslow

41 min

Maya en Ainsley proberen allebei hun relatiebreuk te verwerken. Kash is weer bij zijn vader ingetrokken en komt een oude vriend tegen, die hij al lang niet meer gezien had. Zara doet een alarmerende ontdekking die de toekomst van haar en Craig in gevaar brengt.

Afl. 3: We Broke

44 min

Ainsley krijgt geen financiële ondersteuning meer van haar moeder en heeft nu problemen om haar bedrijf te redden. Maya probeert een baan te vinden, maar realiseert zich dat het lastiger is om haar verleden achter zich te laten dan verwacht. Duffy en Tabby komen de eerste hobbel tegen in hun prille relatie. Een noodgeval in de familie staat in de weg van de acteerambities van Kash.

Afl. 4: The Winner Takes It All

46 min

Een op handen zijnde begrafenis haalt oude gevoelens omhoog bij Maya. Haroon zet Kash onder druk om een gearrangeerd huwelijk te overwegen. Gemma neemt een moeilijke beslissing in een opvoedkwestie. Duffy en Tabby zetten een grote stap in hun relatie.

Afl. 5: Love, Chalet

41 min

De realityshow van Zara wordt een obsessie voor Craig. Duffy probeert het niet te verpesten bij Maya. Ainsley ontmoet een spannende nieuwe cliënt die zou kunnen helpen haar bedrijf te redden. Ook maakt ze kennis met Bryce, de vreselijke ex van de cliënt.

Afl. 6: Lights, Camera, Wedding

46 min

Ainsley komt terug op haar ruzie met Craig. Duffy stuit op een geheime liefdesbrief die hem hoop geeft. Ondertussen overweegt Kash een belangrijke stap te zetten met Fatima.

Afl. 7: The Sound of Music

44 min

Maya voelt zich schuldig omdat ze voor haar werk contact moet hebben met Ainsleys ex. Andrew en Tony 2 blijken onverwacht iets met elkaar gemeen te hebben. Bryce probeert zijn zakelijke relatie met Ainsley naar een hoger niveau te brengen. Gemma bemoeit zich met Duffy’s luie manier van lesgeven.

Afl. 8: Game Night

45 min

Maya en Kash leren elkaar kennen zonder Ainsleys medeweten. Tony 2 realiseert zich dat Andrew en hij uit twee compleet verschillende werelden komen. Ainsley en Craig slaan aan het koppelen, net als Gemma en Duffy.

Afl. 9: Four Friends and a Secret

45 min

Maya vindt het lastig om Ainsley over Kash te vertellen. Gemma ontslaat Duffy, omdat ze bang is dat hun relatie te vriendschappelijk wordt. Zara vindt voor Craig een manier om weer contact te krijgen met zijn dochter. Andrew verandert plotseling van mening.

Afl. 10: New Jersey

51 min

Een jaar na de ruzie tussen Maya en Ainsley, hoopt de vriendengroep dat een bruiloft de perfecte gelegenheid is om alle onderlinge onenigheid uit de weg te ruimen.

Four Weddings and a Funeral

  • 2019
  • Komedie, Romantiek
  • 1 Seizoen

Vier Amerikaanse vrienden komen samen in Londen voor een bruiloft. Een schokkende gebeurtenis bij het altaar schudt hun levens overhoop. Wat volgt, is een jaar vol romantiek, affaires, gebroken harten, de onthulling van politieke schandalen en een satirische kijk op het sociale leven in Londen. En natuurlijk vier bruiloften... en een begrafenis.

Acteurs
Nathalie Emmanuel
Nikesh Patel
Rebecca Rittenhouse
Taal
Engels
Genre
Komedie, Romantiek